18års fieest

Har hunnit med en del under dagen som gått. Eller? Nja.
Ljumskeprogramet och lite styrka, check
Käk & dusch, check
Valt outfit, check

Har varit en lugn dag helt enkelt, med tanke på gårdagen som var fulla muggar så har det varit skönt. Ikväll blir det lite 18årskalas för min mammas kusin. Det blir nog bra. Förhoppningsvis.

Slänger in lite dåliga cambilder över outfiten nu, kommer bättre bilder imorgon.




Outfiten görs inte till rätta på de här urusla bilderna så ni får ursäkta. Men jag tror ändå ni glimtar lite, och där får ni även en sneak peak på shoppingen från Danmark. Nu fattas bara lite smycken och lite makeup. Sen är jag klar för kvällen.

Hoppas ni har en fin lördagskväll people! PUSS


SHOPPING I DANMARK





Blev lite smått och gott i Danmark också. Sista bilden. UNDERBART. Kan ni gissa vad?

Home sweet home

Hemma ifrån en underbar vecka i Danmark. Har varit sjukt fint väder de flesta dagarna, så det har blivit mycket sol, bad och framförallt fotboll. Har hejat fram pojkar 94 som min pappa tränar, och de kom så långt till semifinal i Bgruppen. De var asbra synd att de inte nåde hela vägen fram.

Kommer bli mycket bilder men först ska jag träna lite styrka och ljumskar.
Hoppas att statistiken ökar nu när det blir mer regelbunden bloggning. Kan lova er minst 3 inlägg de vanliga vardagarna så att säga.


Nyvaken Alma, (kom hem 02.30 och hade varit vaken sedan 6.00)

PUSS

Mitt födelsedagskalas







Nu ska jag umgås med min pojkvän och fira min födelsedag tillsammans med hela familjen. Imorgon vid 06.10 är det dags att åka till väderstad sedan blir det Danmark. Hoppas resan blir toppen. Tyvärr kommer det inte bli mycket blogg, ska försöka hinna med något inlägg.

Hejhopp!

HÖST

Vet att man inte borde prata om hösten. Gömma den i bakhuvudet och bara leva i nuet. Det är juli. Och ja det är juli med jag tänker ändå höst. Höstkläder. Något som jag vill ha och kommer satsa på nu i höst är mocka. Älskar mocka, väska, skor, jacka. En beige mocka jacka i biker modell smeker fint med en stor färgglad halsduk virad runt halsen och ett par svarta boots på fötterna. Hur niceee? Very. Men nu ska vi fortfarande gå klädda i fina sommarklänningar och tunna tyger.


De här bootsen tyckte jag var riktigt najs. De kommer från hm och går på 299kr.


Miss it too much

Jag vet att jag har sagt uppehåll och det blev det också i en vecka. Känns som det gått ett evighet sen jag sist förklarade och frågande skrev om mitt liv, känslor och det som händer i världen. Visserligen kommer det inte bli någon förbättring med bloggande för imorgon vid 6 så åker jag för första gången i mitt liv till Danmark. Vet inte om det blir någon blogg eftersom det är den veckan som jag verkligen ska njuta och leva.

Jag har iallafall gjort en hel del grejer, i onsdags hade jag bl.a. födelsedagskalas för mig och tänkte bjuda på lite bilder från det snarast.

Hoppas ni har en bra sommar och NJUT


SOMMARUPPEHÅLL

Dags för att göra det klart för er. Återkommer om några veckor. Ha en fortsatt toppen sommar.


Dålig uppdatering

Tyvärr har det inte hunnit bli mycket bloggande eftersom jag inte haft så mycket tillgång till internet. Har varit i min sommarstuga nu ifrån i onsdags. Har bara sola och badat och fullkomligt njutit. Antar att man inte ska sitta vid datorn ändå. Men ska försöka bättra min update. I tisdags var jag med Frida och vi såg premiären av Ecplise. Filmen var absolut den bästa av de tre filmerna. Längtar tills nästa film!


Ikväll kom vi hem så jag och mamma har varit hos Annelie med mormor och käkat sallad och grillad kyckling. Var supergott. Nu har jag varit ute och sprungit. GOOD POINTS till mig.

Nu blir det dusch och sedan tv. Imorgon blir det shopping i Norrköping. Ska bli fint.

Kraaaam

RSS 2.0