ER SNELL

Jag körde ett rumpprogram idag och det var fan det värsta jag har gjort. Fan vilken pain, men känns bra nu!!! Det skär lite i hjärtat när jag inte kan vara med ute och köra fotboll med världens skönaste människor. Känns inte bra, vill bara ge upp ibland. Är, för er som inte vet, skadad och har varit det ett jävla tag då min ljumske är helt störd!

Imorgon ska jag göra ljumskeprogrammet och på onsdag ska jag banne mig ge mig iväg och åtminstone springa.
Blev väldigt mycket träningssnack här tycker jag och det är absolut inte så att jag försöker glänsa med att jag tränar. Jag fullkomligt älskar att träna och mår bra av det. Vissa hatar't. I don't. Dessutom handlar ju den här bloggen om mig så..
Ähhh lät som en bitch ändå. Men ni fattar, kanske.

HAPPY DAY

Det var länge sen. Är super hungrig idag. Känns göttisch. Haft ett toppen lov och en toppen helg. Alfred kom hem och det var supermys!!!
Åhhhh allt är bra, SCHALLA LALLALALLALALA. Idag är jag glad men som sagt. Lider av humörsvägningar!
Ett stort grin får ni på det! Ska köra ett rejält pass pilates nu & sen blir det plugg och däck i sänga!

FUUUUCKKKK - skämta

Ni älskar mina cambilder va?

Hade en toppenkväll igår tillsammans med goa vänner. Blev mycket mat och förvånandsvärt mycket dans, KUUL! Frida har en del bilder. Ska tvinga henne skicka dom men nu ska jag till lagmanshallen tillsammans med kusinen och hennes polare, blir ju intressant.
Har förövrigt sovit 4 timmar och allt värker + humörsvängningar! Känns inte så stabilt. Nej nu jäklar kommer swarre!!!!
BYE

HEJ TORSDAG

Nu har jag duschat håret (wow) tittat på favorit legend of the seeker och nu har jag lite mystid med mor min då vi nervöst hejar fram svenskarna i skidor!
Klär mig varmt idag så jag slipper frysa, ?gör det ändå? men får röra mig lite så kanske jag blir lite varmare. Ska ju som sagt umgås med mina 6 tjejer. Förhoppningsvis Rakel och Deborah också, det skulle kännas mycket fint i hjärtat.
Ha en bra kväll!

BRA DAG

Ska göra något idag. Vara glad!
Tänkte att jag ska baka scones nu. Låter gottellie göttgött. Ska annars bara va och ikväll ska jag till Betania och vara med min älsklingar! Blir väl mys och mat och prat och bara underbara saker! Sover där också kom jag på så måste leta upp en madrass azzååå.
Imorgon ska vi på slaget om Mjölby också!

Ska locka mitt hår idag med tänkte jag. Annars äre fail att min säng är obäddaad!

you waNNa kill me?

Bilder från i måndags där det bjöds på filmkväll med goda vänner. KUL. Har annars varit hos världens bästa mormor & morfar och softat gärnet. Hemma nu och nu jävlar är det dags att träna.
För övrigt att Johanna kommit hem på Holland. Göööttt. Alfred kommer hem från Spanien på Fredag. Soft.
Puss

TÖNTEN

Glömde min kamerajävel hos Lenne igår. SUUUR blev jag nu! Hämtar den sen och då åker jag till min mormor&morfar.
No update.
Hihi. Ska sova över där som man gjorde när man var liten!!

Barnvakt

Hej hopp allesammans! Vaknade av att syrran kom in till mig klockan nio.. REKORD! Vi tittade på Nicke & mööös. Jag tror hon frågade mig en gång i minuten "hur mycket är klockan?" Hon väntade tålmodigt på att fritids skulle komma och åka skridskor. Nu är dom där och hon med, passar på med lite dator då!
Angående igår så klarade jag utmaningen( HA ) Känns ju bra. Idag är en ny dag och det ser ut att bli en väldigt bra sådan. Träning och sedan filmkväll med klassen? Sånt som märks.
sämst.nu

Utmaning

Idag är det söndag och pappa ska bjuda på söndagsstek. Mums!
Sedan är det träning som gäller hela dagen lång.
Först en walk med mammsen, pilates progam på 20 minuter för att det var så himla kul och jobbigt och sedan ljumskeprogrammet. Ser fint ut? Tror ni jag kommer genomföra det eller?
Om Johanna inte var i Holland skulle hon säkert kommentera " Nej " bara för att jävlas och DÄRFÖR måste jag klara det.
HAHA - jag är världens ovigaste människa också!

I'M LOVING IT

Sitter här och känner mig fin i håret. Mina lockar är kvar för första gången. Mitt hår brukar alltid spikrakt direkt. Gårdagen, var UNDERBAR, stämningen och låtarna. Urbra! Saade bjöd på show. Han vinner allt! Shirley. Åh blir så arg att hon ens kom till andra chansen! Tyckte det var piinsamt. I det stora hela tyckte jag att nästan alla bidrag var riktigt bra!

GILLA
Asså jag är sämst. Jag glömde kameran ännu en gång. Bilderna snodda från min kusin som därför får en fet länk
http://emmadavidzon.blogg.se/

Melodifestivalen

Har lockigt hår dagen till ära. Ska strax se reprisen på min favoserie Vampire Diaries sen blir det att dra och äta tillsammans med Annelie, Oscar och Emma. Melodifestivalen ikväll också. KUL. Ska försöka ta lite bilder. Hejhopp!

GÅRDAGEN

Värdinnan!
Snyggisar!
Bilderna snodda från http://lydiaamanda.blogg.se/
Jättetack till Soffan ännu en gång!
Nu ska jag snart käka och försöka lindra min förbannad träningsvärk från igår. Min mage!!!
puss

TOPPEN

Hade en underbar kväll igår hos Sofie där det bjöds på både skratt och god mat! När mina vänner har vaknat får jag bilderna och det togs en del kan jag lova!!
Ska ge mig ut på en promenad nu tänkte jag och sen ska jag tagga Melodifestivalen ikväll! GILLA
Ska äntligen få slinga håret, nästa vecka kanske. Y to the E to the S

TONIGHTS

Kavaj - H&M
Linne - Monki
Jeanstights & halsband - gina
Armband - randooom
Ser blek ut men är glaaad! Nu drar jag till Emma och catchar upp innan vi drar vidare!
Ha en bra kvälll!!

UPDATE

Hejhopp!
Kom precis hem från skolan och det är fucking LOV. Eftersom jag redan var varm efter dans i sista lektionen så passar jag på att träna lite pilates nu & sen ska jag till Sofie på middag, halv åtta hos mig. Fett kul!
Tänkte slänga in en outfit bild sen om jag har tid. Länge sedan!
PUSS

HEEEEJ

Tränat - check
Chillat i badkaret - check
Nu har jag precis ätit mina favo soppa och ska snart utmana farfar och syrran på wii-bowling.
Ät mätt det är hett!
sommar . tack

HAPPY/SAD

ÅHHHH
Hugger lite i magen när Emma skriver att vi har första träningsmatchen redan nästa helg. Troligen kommer jag inte kunna vara med och det känns rent ut sagt piss. Men det är ju bara träning, SÅ därför ska jag göra ljumskeprogrammet nu och fira som in i helvete att det är lov nu. Fredagen räknas knappast.
Har fått reda på Soffans meny också. (Tacck lydde) Lät smarrrigt!
Såhär arg kan man vara ibland. Typ idag då jag gått runt och svettats för det är så J*fla varmt!
Såhär jäkla glad kan man vara annars. Är glad för min pappas skull idag & lite min OCH jätteglad att jag ska få träffa Deborah och Rakel på torsdag. Saknar dom massaaaaa passa!!
Nu: Ljumskar
Sen: CHILL

onödigt

ÅHHHH - mitt inlägg jag skrev igår publicerades aldrig. Arg som fan!
Idag är jag jag. Ska på teater ikväll tillsammans med nian. Är hungrig nu. Ska äta.
PÖSSSSS

Utkast: Feb. 15, 2011

Hur har min dag varit?
Typ bra. Har umgåtts med Emma. Hon gör mig glad. Alfred kommer hit snart och sover här, känns underbart. Han åker på torsdag, lever en vecka i sol och värme. Känner mig lite avundsjuk. MEN jag har mycket att se fram emot. På fredag börjar Halv åtta hos mig kvällarna tillsammans med några av mina bästa. Känner att jag saknar dom! Sofie bjussar på mat denna kväll. På lördag blir det melodifestivalen.
Vad bra det låter nu då!
Ska vara glad och sen ska jag kissa. Åtfa jag skrev det liksom. Duscha ska jag med. Har ju tränat.

CHICAGO

Känns bättre nu. Föräldrar är rätt bra att ha och göra med. Musik också. Blir nog att göra andra diverse saker som är onödiga och sen sova. Ska få min pappas täcke idag. Hatar mitt.
Gustaf, ja Gustaf, han vill att jag ska sjunga "you're the inspiration" på vårkonserten och eftersom jag lider av någon slags sjukdom just nu, kallad (beslutsångest, ne det var sämsta namnet, får bli, BAJS - brutalt anlag jag sörjer)
SÅÅÅ. Vad tycker ni?


ligger det till. Pissig hjärt dag. Piss på mig inte affe K !

viktigt trams

Behöver skriva av mig lite. Massa olika känslor ligger och buffrar inom mig, och jag kan inte riktigt få grepp om saker och ting.
Låter mina ögon få vandra fram och tillbaka på svartvita papper och jag låter min hjärna få leva sig in i någon annnans bekymmer.
Idag är kanske, en dag då jag inte riktigt lever. Jo, men i någon annans liv. Skönt ibland.
Ångest idag. Så svår att det känns som jag inte kan andas. Låter melodramisk. Är det också.
Imorgon är en ny dag. Ska låna tusen böcker. Katarina du blir en del i mitt pussel.

ÅNGESTFRAMKALLANDE

Saker som glubbras i min hjärna.
Jag och Alfred har sjuka 2.5 år tillsammans på lördag så vi ska ut och käka och biooa!
Nationella proven har kommit igång men det är ju bara början. Känns chill just nu.
SIST men inte MINST. Det roliga gymnasievalen. Fan vad kul det är och sitta 2 veckor innan val och har gått på exakt två gymnasimässor. Fan, FAN vad gött det känns!
Känns förhimla bra att jag bara blundat för det för att jag inte vill. Jag vill vill vill ej. Hatar beslut. Mina föräldrar är helt övertygade om Kungshöga. Inte jag. Vill för att det är nära men det känns så grått?
Vad ska jag välja. Vet ju typ. Okej vet inte. Blir natur. Men blir det natur-natur eller natur-sam??? Kan någon ensam rar jävel kommentera vad det blir?
TACK
Kände att det blev mycket skola så kan passa på att nämna att imorgon har vi ett gött litet no-prov med. Pluggat? Njae. Fint.

GOOD DAY

Ska till linköping nu. Sedan blir det pluggis & så.
Ha en bra dag!
Byyee

Krånlig

Min statistik går verkligen upp och ner. Här är några saker jag tänkt på och vill att ni ska veta. Gillar punktform så kör på det.
- Legend of the seeker är sjukt bra, titta på det vettja. tv6 eller internet.
- Om du inte vill äta sötsaker men hela huset kryllar av det, be mammsen gömma det
- Känner du att nästa vecka kommer suga förjävla massa pe*is, ta då en söndag med shopping istället för massa ångestfyllt plugg
- Är du orolig över nationella proven, så behöver du inte vara det. Okej den var sämst. Men skolan är inte hela livet, om du väljer att kraven och ångesten ska vara det enda som du kommer ihåg från högstadiet fine. Men du kan välja att komma ihåg den tiden som roooolig. Skärp dig(mig)
- Känner du som jag, att ALLTING, handlar om vikt & hälsa just nu så räck upp handen, skriv en kommentar & skicka ett stort fuck you till alla som hetsar!
- Känner just du att just jag ska sluta med detta så skrik ja tack.
- JA TACK.
AAAA MEN OKEJRÅ
Hejdå!
Just de. Vill skriva en sak till. Samtidigt som jag bara vill hålla för öronen, blunda och bara spy på allt om hälsa ditt&datt så blir man ändå påverkad. Nyårs hetsen. Roligt det var att ja skrev först typ: undvik sötisakertips & sen bara fan hata det! Okej ja är velig och trött ja suger. Ska inte skriva mer om sånt. Blir också en sånn person. Jag tränar så och si, fan vad gött åhh ja lever på bebismat. NAEEEJ. Våga va normal.
Vill köpa ett par av dessa igen.

PLUS OCH MINUS

Sitter med min goa släkt och diggar till melodifestivalen. Jag och min fina kusin har fixat trerätters vilket har varit muuuums!
Just nu käkar vi vanlijglass tillsammans med varma hallon (Y) Plus på det då.
Ska förresten meddela att mitt matteprov gick bra. Hur gick det till rå? Jag som var så arg för att det gick dåligt men sen så gjorde det inte det. MVG-
Imorgon ska jag och mammsen ha lite kvalitets tid och shoppa i Linköping sedan blir det träning och pluggeli.
KRAM PÅ ER

FUCKELI

Sååå idag har jag fyllt på botoxen i läpparna och nu har jag precis spytt upp maten. Fan kan inte bli tjock!!!! Wannabe barbie <3


Nej men

Jag känner mig totalt värdelös idag, igår. Får ont i magen då. Sådär så man vill spy. Jag vill hemskt gärna vara bra, jämt. Men ska fan skärpa miig ååhhh. Bästa idag har varit att Alfred varit här annars har den varit sämst. Fisk ikväll var också bra! ANNARS SUGER ALLT. Tro fan inte att jag har någon som helst positivanda i mig!

Nu ska jag plugga på idrottsprovet som är tills imorn. Jäs.




PUT

Började dagen med att tjuta. Såg filmis på engelskan och hormonerna gick överstyr. Fan inte lätt att vara tjej. Gjorde ett matteprov. Hur ofta är det 4 svåra uppifter som ger 4 poäng vardera? Ofta i detta prov iallafall. Den här tjejen blev inte glad.

Kom hem & åt soppa för tredje dagen i rad. Jag älskar det plus mina favvis mackor. Känslor jag har just nu: mätt, tröttsominihelvete, villtränamenorkarinte, bajsvädersomgörattmanvillhuggaavsigsjälvhuvudet.

Väljer att sööva lite, gå ut och gå kanske, & sedan plugga. Eller måste ta mig tusan plugga nu. Pluggar nu, spanska, engelska.




Plastikopererat mig. NICE

RSS 2.0