Älskade stuga

Sitter här på stranden och passar på att uppdatera med lite mobilBlogg. Känns otroligt bra att vara här och bara njuta. Snart blir det match sedan åker vi tillbaka hit och åker till torpön för avslutning med laget Imorn. Puss

OKEJ LIKSOM

Jag hade en okej trevlig kväll med lite tråkigheter för vissa vid kvällens slutt. Hade det bra iallafall. Dog ju inte liksom. Nu har vi precis klivit upp, Alfred och jag. Jag ska nu dra till min kära sommarstuga och vara där tills imorgon för då är det match som gäller.


Min fina pöjk

Ha det bra.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA

Vid fyra-tiden någon gång så blir det att äta och fira midsommar med släkten. Någon gång senare ikväll blir det att dra sig till Väderstad. Hoppas på en bra kväll så upp med humöret och njut utav sommaren och dagen.


Skulle vilja pryda mitt huvud med en fin krans idag. Tyvärr är bilden lånad.

PUSS


TOP 5

Alejandro  Lady Gaga
California Gurls  Katy Perry feat. Snoop Dogg
Billionaire  Travie McCoy feat. Bruno Mars
Ridin' solo  Jason Derulo
Dancing on my own  Robyn

Sorry

Fan. Har inte bestämt mig än. Kommer aldrig göra. U-lands problem. Jävla midsommar. Kläder. Det går inte ihop idag. Skitsamma det jag ville säga var att det blir ingen bildbomd från skolavslutningen. Dels för att jag ser ut som ett spöke med otroligt för mörka ögon. Eller okej det är bara därför lägger jag inte ut dom. MEN imorgon ska jag fotografera då jävlar. Imorn är man fierce, snygg, läcker och slim. Kommer aldrig hända men ändå.

UPDATE: Har aldrig bränt mig ordentligt förens idag, min rygg är kräfta. And it hurts.

Ha en bra midsommar iallafall


Midsommar

Har många tankar kring hur min midsommar kommer bli. Mitt största problem just nu är vad jag ska ha på mig. Vill ha sommrigt, blommigt, volangit rart och stiligt. Funderar på svart. Vem har svart på midsommar? MEN vem fan bryr sig. Inte en jävel. Ska jag ha min vita skolavslutningsklänning. nej ja nej ja vet inte.
Äger inget så som jag tänker mig, vill vänta med beslutet tills imorgon. FÖR imorgon kan jag ha en quick brain och komma på värsta outfiten. Händer aldrig. Skjut fan inte upp det Alma!

Hur som helst blir det att umgås med vänner och bekanta. Hoppas det blir bra. Mitt bästa råd är att aldrig ha förhoppningar. På midsommar alltså.

NU jävlar ska jag tvinga mig själv att gå upp till datorn och så blir det en bildbomb från skolavslutning osv. Lite sent? Jag är sen, efter.

GOOD DAY

Idag då. Har varit en kul dag, rolig, skrattig. Inte alls ångestfull och tänkande. Bara har varit. Stugan var precis som vanligt, vänlig och hemtrevlig. Vattnet var mjukt och varmt. Frida och Johanna var bra. Bäst. Vi badade, paddlade, fegade, solade, kastade pilar, åt, tränade, tävlade, tittade på fotboll. Riktigt roligt. Imorgon är det back to staketet. Måste målas klart. Sedan är det träning och sedan tror jag att tjejerna och vi skulle hitta på något. FUN.


Har tyvärr inga bilder. Mig och Johanna. Gammal

Nu ska jag göra mig iordning för säng sedan ringa min pojkvän.
KRAM


Solen skiner

Är inte ett dugg pepp på blogg så jag tänker inte piffa till det med något med "ohh fint väder" som jag då tänkte, därför rubriken. Min mage känns lite ur balans idag. Är nervös. Ligger och drar i lakanen på nätterna undrar varför allt inte är på topp när det skulle det. Det är sommarlov, slappna av, ingen ångest, inget ältande. Jag antar att man ändå kommer älta om allt, iallafall om man heter Alma. Antar att när man inte slappnar av, låter sig bygga upp en mur, ett stålnät runt om sig de flesta dagarna om året är det svårt när det tillslut börjar tyna bort och man låter sig släppa den där stenhårda ytan.

Jag måste vänja mig, att mjukna alltså. MEN nu ska jag ha en bra oavsett vad. I solen.


Utan yta. Plus nyvaken


KEEP FIT

I'm so fucking tired. Imorgon ska inte min klocka vara ställd utan jag ska gå upp när jag går upp sen ska jag powerwalka I think. Om jag inte har träningsvärk.. då känns det ju lite dumt att få ännu mer. Känner mig lite dämpad när jag vet att fotbollsträningarna snart tar slut. Ska jag, kommer jag orka att gå ut och springa några gånger i veckan? Framtiden är allt bra svår, men jag ska hålla mig i form.

Nu ska jag lägga mig(ligger redan) och titta på sex and the city.
Godnatt med er.


Dålig cambild med showing "the rings" under ögonen.


Upptagen kvinna

Jag har både man och häcken full och har därför anledning att kalla mig upptagen. Har därför anledning till att inte ha uppdaterat så mycket. PLUS är jag emot datorn och inneaktiviteter när det är vindstilla och strålande sol. 

Upptagen har jag varit med att måla staketet iklädd i detta:


Imorgon åker vi, bästa tjejerna hit:

Till underbara vättern, till stugan och bara sola softa bada. Loving it. LOVE

Planer för måndagen

Idag då. Vad i helvete har man hittat på? Jo det ska jag säga er, jag har spelat match så mina ben är helt döda nu. Blev en seger med 1-3 och Frida och Sara stod för målen. Bra kämpar insats idag. Ikväll har jag käkat pizza tillsammans med släkten så jag har givit och tagit. Jag har även målat staketet som är mitt sommarjobb dårå, ni ska få se min snygga målarlook imorgon. Hooot

Planer för imorgon:

  • Gå upp vid halv åtta för att sedan gå en promenad med moster Annelie
  • Äta frukost, om jag inte gör det innan
  • Sätta igång med målandet av staketet
  • Hoppas att min älskling kommer och på kvällen blir det träning

Hoppas ni har en bra dag. looooveeeeeeee



Tradition

Trött i ögonen, har varit uppe sedan sju. Påbörjade mitt sommarjobb, måla staketet. Tyvärr jävlades gud med mig idag och bjöd på 5 minuters skurar stup i kvarten. Tog beslutet att fortsätta på måndag. En liten random tanke som ofta cirkulerar runt i huvudet är juuu Vad ska man göra på midsommar? Helst skulle jag inte vilja göra något. Inte känna något, inte ha förhoppningar, inte känna sig misslyckad för lockarna i håret slickar sig.

Bara vara som när man var liten. Åka till kolstad, dansa runt midsommar stången(trots att jag aldrig gjorde det som barn) hitta på pjäser med sysslingar, inte vara blyg, äta lite, vara glad för att man får vara uppe sent. Tyvärr fungerar det inte så idagens sociaty. Ändrar mina värderingar och tänker att åka bort skulle vara fint. Med min Alfred. Kanske är vi inte såna människor men det skulle vara fint. Eller?

Hoppas er midsommar blir fin i vilket fall. Kanske det blir en bra kväll trots allt?
Man har ingen aning.


Förra midsommar.

Nu ska jag sova. Kram och Godnatt


Det kungliga bröllopet

Igår var en lugn kväll liksom denna dag då man suttit spikad framför tv:n. Jag fullkomligt fylls av ett lyckligt bubbel när jag ser de fina prinsessorna och drottningarna som samlats i Sverige för att fira bröllopet. Framförallt är jag väldigt glad för Victoria och Daniel och jag är stolt svensk att få se dom tillsammans nu som gifta.

Nu ser vi fram emot brudgummens tal. Ska bli intressant.


Tycker att klänningen är otroligt fin.


Följde jag min plan?

..... I DID . typ

Jag gick upp ungefär vid halv elva. Trött, ångest över att jag bara inte ORKAR jogga gå springa. Vad fan tänkte jag med??!?! Fortfarande bestämd att det kommer komma, suget för motion som man aldrig har med hoppas ska finna där inom en. Drömmen går i kras när jag rensat skåpen för något ätbart till frukost. Finns inget. Hittar en banan. Surar. En bananjävel. Vilken jävla breakFIESTA!

Knyter skorna, stenarna i händerna skaver. Håret lockar sig runt skallen men jag. Jag joggade, sprang. Joggade sprang, joggade sprang.
Fan vad gött det var faktiskt! Mådde illa efter andfådd, tog yoghurt i förbi farten och lite digestive (diegästive).

NÖJD.

Nu lagar jag icke fresch mat = köttfärssås. Soft.


Time to go to bed

men fööörst. En lista över mitt mål med dagen.

  • Ställa klockan på 10.00. Gå upp
  • Käka frukost
  • Vid cirkus 11.00 ta en powerwalk/joggning/springning
  • Äta någon fräsch. Love fresch foood!! Vavava ja!
  • Chilla pung fram tills jag någon gång på dygnet tar tag i mina sinnen och göra ljumskeprogrammet som är så sjukt jävla jobbigt!

Vad gör jag på kvällen?
Tar kvällen som den kommer.


Good night people.
Ha en förjävla bra fredag.



Fina kvällar

Svårt att hålla igång bloggen. Känns alltid lite fel att blogga när man inte befinner sig på hemmaplan. Uttittad känner jag mig. Kanske bara jag? That's me.
Har varit hos Alfred från i tisdags och kom hem idag runt fyra. Har varit fina dagar med stek i solen på dagarna till skratt på kvällarna med folk. Could not be better.

Idag har jag sparkat fotboll, doppat min kropp i månsjön för första gången på cirkus fyra år. Suttit och myst på Fridas altan tillsammans med Johanna. Could it be better? Never NO

Har jag några kort? Nej
Jag är djävulen så ni får fantisera. Det är bara fantasin som sätter stopp


Nyår. Med smink.


A NORMAL DAY

Alfred har varit här under dagen och vi har rullat köttbullar och tittat fotboll. Nu är det dags för mig att tralla ner till idrottsparken. Match som väntar mot LSW! Sedan blir det att dra sig emot väderstad och umgås med härligt folk. Have a good day.


Bland annat den här fina tjejen. KRAM DÅ

Trevlig lördag & söndag

Igår hamnade jag och min pöjk tillslut hos Josefine. Där var vi ett gäng people och bara hade det gött. Riktigt trevligt så tack Jooossan och alla andra! Jag sov sedan hos Alfred och vid ungefär 12 idag så hämtade familjen upp mig och vi åkte vidare till sommarstugan för att fira mormor som fyller hela 66 år imorgon. Världens bästa mormor som vi barnbarn hade köpt te till. Blev god mat och sisådär!

Dagen bjöd även på lite hästar. Åh alla som känner mig vet att jag har fobi för djur överhuvudtaget så det var riktigt starkt utav mig och även min moder att stiga in i stallet. Hästar är verkligen mäktiga djur och jag beundrar alla som rider. Jag var modig nog att klappa en häst iallafall. Någon gång i framtiden ska jag rida. Remember that!


Jag idag på stranden iklädd mormors shorts. hot


Fina mormor och Oscar







Riktigt mysig dag. Nu har jag precis tränat lite och är nyduschad. Blir en lugn kväll framför tv,n.
Puss


Träning

Emma tvingade med mig imorse till idrottsparken ännu en gång. Blev att träna fotboll så det var skönt att komma igång sådär på morgonkvisten. Jag gillar ju att träna, älskar att spela fotboll så det var perfekt.
Nu sitter jag här, nyduschad och påklädd och pratar med Alfred. Vi firar 1 år och 10 månader idag så vi ska fira lite ikväll. Känns helt sjukt att tiden har gått så fort. Igår firade ju även mina goda vänner Mattias och Josefine 1 år tillsammans så grattis till dom också.


En gammal puss bild. Hur sött? Nada


Liseberg

som en fortsättning på mitt senaste inlägg så lockade jag håret. I två timmar. När jag väl är framme vid kyrkan är det rakt. Jag svor och gormade. Slet och surade. Satte upp håret i en toffs direkt när jag kom hem. Vad gjorde jag sedan? JO, åkte till liseberg. Det var minst sagt kul.

Lovely and I have some fucking pictures. Here you go.


Glada tjejer on the bus. FRESCH


SÅKLART VI KÖR 3D


Dålig bild men snygga var vi. 3D-film på liseberg var bland det äckligaste och coolaste jag gjort. Kanske borde köra en favorit i repris!

Liseberg var iallafall en asrolig dag och tack alla som gjorde dagen.


Servering och missnöje, NJUT

Ikväll har jag serverat på niornas bal med ett gäng härliga människor. Har varit riktigt kul faktiskt och alla var fantastiskt fina. Ta åt dig! Nu när jag kom hem har jag så mycket som lockat håret.

och jag känner bara:




why are you feeling like this little girl?
FÖR ATT DET VAR SÅ J*VLA onödigt att jag ens lockade håret eftersom det ligger som en flatmacka över skallen på mig. Hur kuljul är det i livet?


Såhär ser iallafall en del av håret ut och redan då börjar lockarna slingra sig. Jävla ormar!

Anmärkningar: Jaaaa!! jag har stökigt rum.
Jaaa jag bäddar aldrig sängen. Who does?
Jag har på mig min nya tröja ifrån bikbok. Love it

FINALMENTE : Bad bild kvalité

Nu ska jag fortsätta tycka synd om att jag måste locka om håret imorn. Ska jag skita i det? Gå rakad till skolan. Då har jag iallafall gjort lockningen för dagen onödig och då är det plötsligt ännu mer synd om mig. Jag lockar't. Ler och tycker synd om dom som det är synd om. Läser bibeln.  haa nej

NEW IN MY CLOSET



Blommig och underbar. Åhléns

Uppe med tuppen

Klockan var ställd på 06.40 så det var bara att kliva upp trots ledig dag. Jag hade låtit mig övertalas till att sova hos min pojkvän som då inte var ledig... Jag är dum. jo jag vet tack

Trots detta var det skönt att stiga upp. Hann baka paj med bacon som jag mumsade i mig till lunch. Har även hunnit med att plocka blommor och dukat till niornas bal som är ikväll. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Får ju se hur fina alla gjort sig. Hur hade jag tid till allt? Hann ju också med en powerwalk på en timme som kändes gött i benen. Nu har jag fixat naglarna och nu ska jag finally ta det lite lugnt och känna hur sovdimman letar sig in i mig. 

 



Träning i regnet


Snart kommer Frida och vi ska cykla ner till idrottsparken och köra en hård och rolig fotbollsträning. Love it.



Min lördag

Först spelade jag match i linköping sedan åkte jag och mina tjejer plus ett gäng killar till Vinberga och grillade + bad.

Pictures:


´
Klädd i turkos tunika ifrån gina tricot toppat med syrrans skärp var vi redo för vinberga.


Frida i min klänning och en lättklädd Mattias


Jakob


Johanna
är en badkruka


Grillade gjorde vi minsann. JAG var grillmästar'n




Eduardo & Emilio



Sedan följde Felicia och Frida med mig hem och min bebis fjida sov här.

TACK FÖR DAGEN





Helgen(fredag)

Äntligen sommarlov och det känns underbart.
Har haft en skitbra helg och det kommer bilder..

Ska leta efter kabeln..

found it


I fredags tog min kära kusin studenten och jag klädde mig i denna rosa skönheten ni glimtar på bilden. Vet att bilden är värdelös men duger? jaja jag bestämmer. Emma var iallafall underbart fin och det var en bra och lugn kväll.

eaaaaj jag gör ett nytt inlägg. proffsigt. just wait



TOMORROW IS THE DAY


Imorgon tar min lovely kusin Emma studenten. Hoppas det blir en underbar dag för henne och alla de andra som tar studenten. Jag klär mig i en gammal mönstrad rosa klänning. Ni glimtar den på bilden.


Ha det bäst


Enkelt och stiligt från monki









fullt upp

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men
vädret har varit helt sjuk underbart och sedan har
jag lagt sista krutet i skolan. Snart är det sommarlov... I'm loooving it

Nu ska jag sitta och chilla lite alltsååååå

Byebye

RSS 2.0