SÖT TJEJ


Har ni testat bodyrock.tv som jag tipsade om? Gör det! Det är nyttig och faktiskt ganska roligt. Något annat roligt? Finns det något? Svar: Ja

  • Dagens sovmorgon till halv elva
  • Kvällens fotbollsträning
  • Dagens 8 ätna mackor. FYYFAAN VAD GODA!! ( Blivit beroende)


Tillslut vill jag avsluta mitt kortfattande inlägg om min händelserika dag, genom en skål. Skål för livet, helvetet och för att någon under morgondagen ger mig kraft till att klara ett matteprov. Nej vi drar till med att alla som har ett jobbigt prov imorn får kraft. Varsegod. ( Åhhh tack sötisälskis)


Ska se X-men med min pappa vid 21.00, innan, gå igenom matten. (kommer inte göra det) (lat)

Jag är seriös med allt jag gör här i livet.





Boring

Jag och Alfred sitter vid varsin dator och är jättesociala. Nej. Har egentligen inte något att skriva. Igår var lugnt. Film & sådant, satt fint. Ikväll ska jag ha det bra.


Mys tjejerna liksom!!!!!

Upptagen typ

Ska till Alfred idag. Imorgon är det tjejkväll tillsammans med några av de bästa jag vet. Ser ut som en rätt fin helg va? Betyder också dålig update. Sorry mates.




PUSS

one nice friday






OC sen sängen!

Dags att få lite muskler kanske?

Tränar nu. Det är gött. Ska stretcha bara sen äre klart!

Tänkte tipsa er lite om ett ypperlig träningsprogram. Orkar du inte pallra dig ner till gymmet? Är det för dyrt? Vill du inte visa dig bland folk? Då har jag lösningen för dig. Säger bara bodyrock.tv!

Video med instruktioner om olika träningssätt & under videon står förklaring för hur länge du ska göra. Jag tränade detta progam igår och kan säga att idag har jag ett riktig träningsvärk!

Jag gjorde Ready to sweat workout, men hon lägger upp nya klipp varje dag.

http://www.bodyrock.tv/

ENJOY.

LOVE AND OTHER DROGS

Igår hade jag en underbar kväll tillsammans med några av mina bästa! Film och god mat.

Vi såg Love and other drogs och jag tyckte den var svinbra! Fann mig själv skratta rakt ut ibland och ibland satt man även där med små vackra tårar i ögonen! Totalt sevärd!





Skulle tagit med kameran. Glömde. Fuck me. Mobilbild får duga!

Nu har jag tränat som en idiot och ska faktiskt ut och njuta lite i solen också! Hejhopp gummisnöpp!




Ses på lagman?



HEJDÅ

CUP

Det bjöd på cup igår. Vi är nog inte så nöjda med vår insats. Men hallå. Vi är ett lag med hälften 97 & 96 och spelar lika mot ett lag som spelar i div 2 medan vi ska spela i div 5. Jag känner mig stolt och vet att vi kommer göra stora saker tillsammans. Dessutom är vi ett sånt underbart gäng, älskar varenda brud tamigtusan!!

Vid tretiden ska vi dra på fortsättningen av cupen då SIK herrlag gick vidare. Ska bli kuul!


Den här bruden & Isabel kom ju också. Var superkul. Ni är guldvärda alltså!


Kärleken dog medan lögnerna viskade ärliga ord

Gillar seriöst Petter. Älskar texter.

Vet ni vad jag gjorde när jag var liten?
Nej
Kan jag berätta.

Jag lyssnade på olika låtar. Svensk hiphop typ och skrev ner alla texter, varenda ord. Flyttade fåtöljen till sterion och tryckte på play och stop där omringad av mina jeansväggar. Lysnade seriöst alltid på Sober. Kollar spotify!!!




Hitta på Youtube. Gillar fortfarande låten! piiiniiit

NU: fucking plugg

GILLA







Är helt slut idag typ. Hjärnan är off så TV hela dagen då!


FUL BÄST ILLA KUL SOVA FLIRT

Har handlat nya kläder. Känner mig fulast ändå.

Något som gör att jag känner mig bäst är träningen idag tillsammans med Emma.

Mår illa nu. KUL tjejen

Ska borsta mitt hår nu och sen ska jag krypa ner och tvia!


flört

Update

Nu uppdaterar världens sämsta bloggerska!

Har haft en bra helg. Fredag med Idol där Jay ägde skiten, annars lite folk. Lördag heldag i Tranås med cup och vi kom enda till semi!! BRA. Söndag med Affe<33333

Bilder vare ja!!




BÄST

WILL BARA SKRIVA FACK

A fucking fulast i världen idag. Känns förjävla bra NOT


SKÄRP DIG


GÅR INTE


OKEJ DÅ. Ska ju faktiskt ha en bra kväll. En bra helg.

BTW. La bara upp bilderna för att Emma sa att ja hade Sveriges största pattar!!!! GÖTT

Onödigt

Hej på er allesammans!

Måste duscha nu. Typ.

Ska ju till Linköping ikväll och min stackars pojkvän är sjuk men ska försöka ändå! Sweet.
Ska fräscha till mig nu.


MUCK ELLE .


GILLA 80-TAL

Ser fram emot helgen. Imorgon ska jag på Idol som jag fick av Alfred i julklapp. Kuuuul alltså! På lördag blir det Tranås hela dagen för att heja fram mitt lag i cup samt lite shopping. Sen ska jag sova länge och bara leva.

Det låter väl fint?


Nu sitter jag och lyssnar på massa 80-tals hits. Temat på vårkonserten som vi ska ha på vår skola! Jag röstar på att Johanna sjunger typ Power of love eller Holding out for a hero!

Älskar seriöst musiken!



GODNATT


Drömmer mig bort

Skriver en engelsk bokredovisning nu. Mina händer är iskalla så snart ska jag bara skita i allt och sova. Fast nae.

20 minuter senare.. ( 5 )

Kan inte skriva. Blir bara fel. Kör på bilder idag istället.









Sommar.


KLINGAN

Blev total glad nyss! Jag har varit lite off på datorfronten nu ett tag så jag är lite efter. Anledning? TV har blivit bra. Typ. Påtal på gladis nyheten nu iallafall. Elin Kling ska ha ett samarbete med H&M, GILLAS starkt för jag älskar hennes stil!




Nu ska jag sova faktiskt. Huvudvärk hela dagarna tär på mig. Gnäll från mig. Så är det alltid. Jag är värre än när en man är sjuk! hihi

Natti

AJSIS

Går med spränghuvudvärk jämt. Aj. Värker. Ska äta kyckling sen & kanske drar iväg och går tillsammans med min kusin? Beror på huvudet. Annars då? Spela Wii och sover i soffan. Inte så värst kul kanske.

Idag(i skolan) har vi blivit indelade i grupper och sedan ska vi göra en låt med allt, text, instrument & sång. Kändes lite sådär efter gruppindelningen om jag ska vara ärlig av många anledningar. Hela klassen var nog inte speciellt pepp på detta och det blev fan inte bättre när Gustaf(läraren) drar världens ramsa om hur bandspelande är som att leva i förjävla dåligt äktenskap, att det är det värsta som finns & dylikt. Man ba YES!
Men efter vi i gruppen suttit ner och pratat och skrivit text och sådant så kändes det mycket bättre. Ojoj! Kanske blir en riktigt hit. Not!




Metallica fick till och med gå i äktenskapsrådgivning för att hålla sams!

you & me

Hej på er alla!

Jag hade en bra dag igår. Kanske lite sämre idag. Det har kommit ännu mer av det vita & jag har huvudvärk. Jag och Alfred firar 2 år och 5 månader idag. Fast det är en bra sak såklart! Måste berätta en sak om en sak som min vän berättade för mig igår.

Min kompis & hennes pojkvän satt i soffan och tittade på film. Även pojkvännens pappa var närvarande. Min vän säger då, ett helt random uttalande : Akta min privata öppning! Till sin pojkvän.. Snacka om att det blev lite pinsamtystnad där!!

Okej. Lät sämst. Men det var kul!


BRUN. VILL VARA DET


Nice nails

Herregud vad effektiv jag blev helt plötsligt. Rakat bena & dylikt, duschat, fixat mig inför natten, smörjt in med lotion, tagit bort nagellack och målat på ett lager igen samt borstat håret. Vad gött för mig!

Nu ska jag sitta här resten av kvällen. Läsa bloggar. Nörda lite Seterra. Vara glad. Prata med min bebis Alfred.



Gillar detta nagellack. Det blir en fin glansig färg och det är samtidigt bra för naglarna! Gör att dom blir hårdare! Vet tyvärr inte var man kan köpa det eller prisklass. Fick det i julklapp.

Hejhopp!

TJEJEN ÄR GLADIS

Jag uppdaterar. Cool tjej liksom. Något annat väldigt häftigt var träningen idag! Häftig kanske inte är rätt benämning men det var kul. Riktigt roligt!! På lördag är det cup och jag är skittaggad! Dessvärre har min ljumske börjat traggla lite så det blir bara peppcoach istället! Men lika glad för det, är jag! Inser att det kanske bara är idag då humöret är på topp!

Jag är värsta pratig och jätta happy i hela kroppen. Inte ett unsta ångest. Vilket skönis känsla! Garvat har jag också gjort idag, speciellt åt mig. Jag är väldigt roande. Ne. Okej. JOO!!



Såhär ser inte jag ut, men jag är fan i mig glad ändå!


Nu: Duschen!

Bara skit

äsch.

Sitter och tittar på en löjlig filmis på kanal fem & bara chillar. Äter dumle och aa känner mig bajsig. Kanske borde förbereda lite inför morgondagen. Kan kort säga: Jag vill inte. Men försöker vara positiv.



NEJ

Har ingen motivation. Torka som en jävla öken. Idag svär jag. Blir arg över att det är trångt i köket. Blir förbannad över stök & sådant. Idag städade jag. Idag är en dag då det sakta men säkert börjar smyga sig in känslor som förstör och dödar lite inom mig. Vill inte skola. Gör det bästa av det.

Hade en fin dag igår. Åkte skidor tillsammans med swartz & familjen. Det var bra. Mycket bra. Idag kan också vara bra. Ska hjälpa mamma nu, ta en dusch sen blir det att dra vidare.

Har förövrigt slutat med bilder. Just för dagen.


STOLT

Trots ständigt småätande & dylikt så konstaterade tandläkaren, mäktigt, att jag hade riktigt fina tänder. Herregud vad jag blev glad! Inte ett enda hål i denna mun asså. Gick & la mig igen bredvid en sömnig pojkvän efter ett tidigt besök hos tandis. Att sova till 14, va ju fan i mig skönt. Duschen kallade efter ett tag och nu sitter jag här! Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på hur jag ser ut idag sen. Hoppas att kameran har batteri. Puss



Älskar rosetter just nu alltså! LOVE

Vill inte bli borrad

Har inte haft tid idag. Barnvakt åt min syster, handlat på city gross & tränat. Har varit bra. Nu fryser jag ihjäl och väntar ihjäl mig på min pojkvän. Låter på mig som jag dör, det gör jag inte. Imorgon ska jag till tandläkaren. Tycker egentligen inte att det är något fel med det men är så jävla nervös!!!! Vill inte ha HÅL. åh. Jag ska också till min morfar & mormor imorgon. Bara jag som gillar att vara med min släkt eller? Vi har det jävligt bra tillsammans. Så det så.



Barnvakten

oj helvete.



det var visst det enda som kom fram idag. Fan. Säger som det är. Naej. haha det var för pinsamt!! Imorgon ska jag upp vid sju. skönt...........................




Jag vet att jag gör konstiga inlägg. Ska försöka formulera mig mer förstående men just nu skiter jag i det.


INTE IDAG









En dag såg jag ut sådär. Inte idag. Idag är jag ganska ful. Mormor & morfar är här. Vi myser. hihi. Det är i vilket fall lugnt. Det är skönt. Ska snart sätta mig och läsa i boken jag började med igår. Den äger mig just nu.

Nyårslöfte

Egentligen skulle jag väl inte ha ett nyårslöfte. Min motivation låg på noll och det enda jag hade lust med var att ligga i sängen & pilla röv och käka chips typ. Nej men igår kväll vände det hela. Efter lite för mycket fet mat och andra sorters onyttigheter började min magvärk igen. Det är bra nu förfan. Trött på att aldrig äta när man ska äta, gå och småäta, få magkatarr och ligga och tjuta för att det gör så ont!

Nu ska jag börja äta regelbundet. Framförallt ska jag fokusera på frukosten. Fullkomligt proppa i mig, för då hörreni ska tydligen mina problem gå upp i rök. Hoppas på det också. Alla andra onyttigheter det lägger vi på lördagar. Nu när vi ändå snackar hälsa så kan jag nog konstatera att träningen fungerar som den är. Älskar att träna så det är lugnt på den fronten.

Börjar nu med en lång powerwalk tillsammans med Emma samt ett styrkeprogram för att få gång mina ljumskar igen. Hoppas ni också har några ambitioner för nu JÄVLAR KÖR VI!!!


Från i måndags!

Ligger i mitt rum. Mat och annat skit ändå uppe vid halsen. Gick nog upp 5 kilo bara ikväll. But who cares? Någon där hemma kanske sitter och tänker, helevte vad skönt. Hon är tjock. Äsch Äsch.

Lägger upp bilder från kvällen hos Johanna.. när? Jo: NU


Frida & Jouline


Johannis


Jullan & Issa


Skrattis


Frida- asså ja hatar dig - Jag - POSARN - Issa- Ehh, vad händer, ja typ ler



Asså vi hade det bra









Har andra lite roliga bilder men får nog feta, riktigt feta smällar då. Kan ju inte riskera de alltsåååå



Säg HEJ till 2011

Jag hade en bra kväll igår! Började kvällen med att mysa & fixa lite hos min pojkvän. Vi gick sedan vidare till Jossan! God mat, mys, skratt & SKÅL. Då var det dags för ett nytt år. Vi hade det fint. Tack för det! Kvällen slutade dock lite sämre, jag mådde inte så bra.. Men nu efter mycket sömn så är man uppe på benen igen!





Såhär såg jag ut igår. Toppade med en grön kavaj över!


Ikväll blir det att det ta det lugnt. Kanske att en pizza slinker ner?

RSS 2.0