ÄR JAG SANN?




så upptäckte jag mitt fallfärdiga liv

Kom på att jag skulle ju dokumentera vad jag gör.

Idag har jag gjort......


INGENTING


Surprice. Pers stavning <3 love you man

Handlade. Skulle inte köpa glass. Gjorde vi ändå. Jag skulle inte äta någon glass. Åt upp allt.
HAHA. Sämst.

Var ute & gick en timme också. Sällskap: mamma. Slutsats: Bättre än en hund.
HAHA. Förlåt

Jo. Juste. Läste ut en bok. 325 sidor på cirkus 2 timmar. Har la inget liv.

NU ÄR JAG FAST IGEN

Melissa. Hur kan du vara så fullständig? Finns inget halvdant, inga trasiga ord som fyller ut trasiga och rubbade meningar. Allt är klart och aldrig har jag känt mig så fulländad.


Kära konstnär. Sluta aldrig. Tack







NY HEADER

Om ni inte ser den så tryck F5 :)




Annars har jag sprungit med Em & Snofs. Går fint. Allt går ju fint.

KÖPTE VACKRA UNDIS


MIN DAG FRÅN EN IPHONE

'
Här är man snygg!!

Asså jag vet inte vad jag ska hax10 hihi







Vill slå dig för du blundar men then again så är du underhållande

spååårar ut


Bra dag och sårå.

ALLT SOM ÄR BRA MED MIG

har jag förmågan att glömma bort



HEMMA

Blev att stanna längre än planerat i stugan & det har varit riktigt mysiga dagar. Surfning med Sofia & Agnes. Bra böcker. Fina Emma. Picknick i Vadstena. Kräftskiva & nattdopp i 16 gradigt vatten.

GREAT














Nu drar jag till motala med mina tjejer. Vi äter glass & myser.


Pöss

EGOISTEN FLINAR




UT TILL STUGAN

Kan inte formulera mina ord, inga självklara meningar som ploppar upp i skallen. Nu måste jag stressa också. Mother giving me the arga arga arga talk!

Måste med ut till stugan. Vill det egentligen. Ja.


Uppdateringen blir la inte så rolig. Ett inlägg vid fyra. Seeen imorn kanske.
Ha de bra.

BITCHEN SAKNAR HÅRET


MY BIRTHDAY



























Tack för alla presenter & sällskap. Det är alltså idag som jag fyller år med firades igår. Idag ska jag bara vara hemma och firas av familjen. Hoppas ni får en bra dag också!

FYLLER IMORGON

Kul att jag har lika många läsare som när jag uppdaterar & som när jag absolut inte ens rör datorn. KUL. väldigt.



Skitsamma. Ni suger <3



Har i vilket fall som helst haft fullt upp. Bakat sedan sprungit med L, E & S. Ett riktigt pass. Göj. Sedan har jag haft kalas för jag fyller år imorgon. Har tagit massa bilder men dom kommer imorgon för nu ska jag tala om det faktum att jag inte mår så bra. Kallsvettades och kände att jag ville spy. Gjorde inte det, jej me!! En kombination av lite mat och en dessertbuffé. HEHE




Är jättenöjd med alla presenter. Big love

Bara en skjorta jag gillar









VI ÄR OMRINGADE AV IDIOTER

Vi lider alla med de drabbade i Norge. FY. Det är helt sjukt.






Lev livet, för man vet aldrig när det tar slut.


<3

PLANER

Ska baka kakor idag. Sen vet man aldrig.
Går med en klump i bröstet. Tränar istället.

BRA SOMMARLOV

OCH


nu ett sånt här, vad fan har man gjort inlägg. Bara så jag kan blicka tillbaka på sommarlovet 2011.


Tisdag 20/6 - fest. Förade lite hos Fanny & efter mycket om och men tillbaka till Fanny - då blev det kul. Typ. Drog sedan till donken med L.V, V.S, O.S & H.O. Det blev sent. Helt O K kväll va. Bra faktiskt.

Onsdag 21/6 - Kakbuffé & loppishäng med mormor & Eva

Torsdag 22/6 - Workout med E. Oth hela dagen. Date med L, S & E. As usual.

Fredag 23/6 - Besökte Lager 157 tillsammans med la familia. Hann med en sväng till H&M. Köpte mumsbitar. Nu är jag typ död.





FYND







10 kronor styck. Vill ni stöta en dolk i min rygg? Just don't. Somliga har tur. Ibland

SOCKER ÄR FÖR GOTT

Den 20de juni så tog min mormor & hennes syster med mig till kakbuffén som ligger strax utanför Vadstena. Jag tvingade sedan runt dom på alla möjliga loppisar runt om i östergötet. Finns det något mer charmigt än det? Mina fynd kommer om ca 5 minuter upp på just denna blogg, just denna!












Resterande utav denna dag låg jag i matkoma framför kära oth.

Börja aldrig // Othhoran



FETT

FET update kommer imorgon. Nu ska jag fortsätta kära ner mig i Lucas.




PEACE

SKÅL

Idag är jag så sjukligt t r ö t t. Planerna för dagen är alltså att dö i sängen framför oth. Kvällen bjuder annars på festligheter & sånt gillar vi ju alla!

HP & ALL STAR

Igår såg jag Harry & hans vänner - vad tyckte man om det då?



JO



Haha, så har jag inget att säga.. Nej men filmen var helt OK. Jag har redan läst böckerna och visste därför vad som skulle hända, kanske får skylla mig själv. Annars tror jag att man kan få en sån där "aha" upplevelse! Kul för dom!


4
baaaaaarfota




Avslutades med världens godaste glass hos Swartz och film!

SOM OM DETTA VAR ETT BREV

Ikväll var Lydia, Jakob, Oscar & Emma här. Vi såg baksmällan 2 & den var dålig. Imorgon ska jag på bio tillsammans med swartzarna och en viss Hannes.
HAHA

Till mig själv

Hade en bra dag igår, en bra kväll & en bra början på söndagen.

Jag & Johanna var på min favoritplats i världen. Alldeles utanför motala, gömd bakom naturens grönska, ligger små gula stugor som förgyller min sommar. På kvällen ramlade Lydia in & vi drog vidare till varamon. Vi åt glass och träffade en hel del folk, pratade & sånt där. Trevligt, jomen tack! Kvällen slutade med att vi var 7 personer i ett område avsett för en betydligt mindre folkmassa & där slocknade vi tillslut.


Vaknade.


Efter lite kolhydrater i magen vandrade vi vidare hemåt & sedan dök vi i vättern! Så skönt, faktiskt. NU är jag hemma, själv. Äter äckligt godis och läser en äckligt bra bok. Ska träffa S & L sen. Kanske E vill följa med när hon läser detta. Hon är välkommen.




Känns lite bra ändå

Känns som att uppdateringen är lite sådär men det kan man la leva med vaa!! Snart kommer Johannii till mig och vi drar vidare ut till fina sommarstugan. Vart kvällen leder får man se, kanske varamon, kanske vätterns ljuva H2O, kanske kanske kanske.
Du är bra!
Hejhopp!!

herregudars!

Vaknade upp hos Emma<3333 vilken tjej alltså! Då drar man vidare till storstaden motala och röjer hos..... Mormor och morfar. Riktigt fett
Jag och världens bästa moster!!

VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER

Nu har jag sprungit en runda med gänget och snart hämtar Snoffsen upp mig så drar vi vidare till henne och förbereder lite food till de andra två gökarna. Vi har det så bra tillsammans.
Big love

YESTERDAY




Söderköping - check

Fan vad trist det är att skriva om vad man gjorde igår, vill ju leva i nuet föfan! MEN eftersom datahelvetet fick en hastig släng av koma var det liksom ingen idé att förgylla er vardag med mitt ordförråd. Gör det idag istället då datorn, med en mystisk kraft, plötsligt är lika livfull som firren i vattnet.

Jag har i vilket fall varit i Söderköping - smultronstället - linköpet - framför tv,n tillsammans med släkten igår. Vi har det bra, alltid, tack för det.














EMMA 20 ÅR - del 2









Har var man inte med! hiih


















Ni är bra hela högen!

GRATTIS

Ett självklart grattis-inlägg till världens bästa Emma också som idag fyller 20!!!




JAG ÄLSKAR DIG

EMMA - 20 år

Igår var en lyckad kväll då vi firade Emma tillsammans med familj och vänner! TACK för det!!! Ett gäng med bilder togs också och här kommer ett urval, har liiite bråttom så resten får komma senare!


















Nu drar jag ut till stugan i ett gäng dagar så uppdateringen kommer vara kass. HEJHOPP


SOM EN BAKELSE


Hur fort gick 20 år?

Mina finaste vän, min kunsin, Emma Davidzon fyller 20 år imorgon. Detta firas ikväll och jag är skapligt taggad!
Ha en bra lördag

MEN SÅ VAR DET FREDAG

Saker som är värda att nämna

1. Jag har nu äntligen sommarlov

2. Jag kan inte ligga ner för min dubbelhaka????

3. Johanna kommer hit och gör min kväll


Nu ska jag sova, sen äta, sen skratta, sen dö. Typ det.


PUSS

rätt skönt att vara själv

Skrattar lite åt hur bra mina iphonebilder är. NOT. Skrattar & skrattar gör jag ju inte. Har varit på Sjölingården och sjungit med bra människor. Ändå känns det inte bra idag. Ledsen. Vill isolera mig i ett mörkt rum och bara.. andas.
Imorgon är en ny dag & även sista dagen jag jobbar för sommaren. LOV<3

IGÅR

Hade lite grillkväll igår tillsammans med fina vänner! Alltid lika roligt, tycker jag!! Jätte alltså! Nu kommer ett hejdundrans bildras!
Enjoy
GOOD DAY

FAN, jag är rolig

Johanna tycker jag är rolig, andra tycker jag är skum. Emma tycker jag är mig själv<3 kärlek. Idag ville jag först äta, sen aldrig mer äta, sen gråta och skrika. Nu är det fullt ös medvetslös. Jag är nog konstig. Men hur fan ska man vara då? Du skrattar ihjäl dig och pratar, gud vad hon vill ha uppmärksamhet, du är tyst och arg, fan vilken BIATCH, allmänt pratglad jamen då är man för normal. Livet är tufft och jag vet inte vem jag är riktigt, har för tillfället ingen balans, antingen 100 eller nada.



IN YOU FACE

VILL TYP KRÄKAS


BRA DAG

Dagen har gått i full fart. Jobbade, var en sväng hos Linnea tillsammans med tjejerna & drog sedan till linköping. Fick med mig lite hem. OCH jag dör vad tråkig jag är. PUNKT SLUT
Älskar allt. Finare in real life mitt herrskap!

SÖNDAG

Trött men ändå inte. Var hos Isabel en sväng tillsammans med Lusse. Vi hade det bra. Pratade igenom lite, sjöng lite, va lite. Så som det ska vara.

Nu taggar man jobb en vecka till, på kolonigatans gruppboende, sedan är det äntligen sommarlov på riktigt.





FÖRVÄNTA DIG INGET

Idag skriver jag blogg, det var längesedan. OCH ska vara ärlig från början och säga att detta beror på själviska orsaker. Jag vill helt enkelt minnas dom dagarna då jag deppade i min ensamhet, då jag skrattade ihjäl mig tillsammans med vänner, då den där olyckan hände i skänninge, då man skakade rumpa tills gryningen, då....  ni fattar!

Just idag känner jag mig konstig. Men det är inte ovanligt. Glad och skrattig och fundersam. Ska berätta om mig helg nu. Det är helg för jag jobbar och helger är roliga. I fredags kom Johanna till mig, hon är en rar flickstackare! Vi drog sedan till Mattis och umgicks med vänner. Jag var störd och det var kul. IGÅR då!!! Barnvakt åt Agnes, först kom Oscar, Sen Lydia, Oscar drog, Emma kom, sedan kom Soffan och Hannes. Vi skrattade. Det var kul.



Idag ska jag ??jogga?? och sedan till Isabel tillsammans med några filurer.



Jag & Johanna innan avslutningsfesten.....

RSS 2.0