@aaalma instagram

Ligger här i sängen. Äter nötter och ser vd. Känner att när man bestämt sig för att göra just det, så känns det inte lika hemskt att inte göra det man egentligen behöver. Finns saker som är väldigt dåliga just nu. Att man har spanska på tisdagar. Att. Nämen titt så härligt, kom inte på något mer dåligt för tillfället. Det finns också saker som är fantastiska, vänner, simning innan skolanstart, träningsstart nästa vecka, nationelltprov snart gjort, albin, och sen är det ju VÅÅÅR!!!


tjena livet.

Jo men okejdå

Börjar sakta men säkert att känna min fingrar, ler på riktigt och löser upp orosmolnet som fyller hela mig. I fredags pallrade jag mig ut för cup, sedan har det bara blivit sänghäng inprincip. Albin :)

Känns tufft ändå. Att låta sig själv bli så pass påverkad, förlamad av krav. Uppgift efter uppgift, slängs rakt mot ansiktet, du trycks upp mot väggen, kniven mot strupen, allt är förlorat, ångesten övertygar och dominerar och där. Just i det ögonblicket låter du dig falla, du hoppar ner i kaninhålet men en önskan om att du aldrig mer hamnar där igen, ändå är du kvar. Kravlar i sorg, baddar såren med salt och det går åt helvete med allt.


MEN. På något sätt så får man väl börja leva ändå. Försöka skingra sina tankar och hitta sin väg framåt. Tar ett kliv bakåt för att finna modet att ta det som komma skall med stormsteg, kvicka steg mot världen.



Här kunde man visst le.

matematik och kemi dödar

Sönderstressad. Panik och ångest. Dysterhet. Tror att jag måste greppa tag i mig själv och säga nej. Min pappa tycker att jag måste sluta göra saker för andra hela tiden och lyssna på vad jag själv vill. J med. Tycker det känns själviskt men inser dock att jag inte kan leva så som jag gör.

Några små, sådär finurliga ord en tisdagskväll som detta, taget direkt ur almas verklighet. Har det annars fruktansvärt bra. Måste bara låta det överta, genomtränga och dominera.


PS. Hade världens mysigaste morgon och i helgen ska jag inte göra någonting, för det är vad jag vill. Ingenting.






ska göra mitt bästa

azzå hejdundras vad bilder man hittade då. och hur många lägger man upp? INGA. nehepp. tror jag tar ett äpple istället. mims. blev ett päron och ska lägga in lite bilder.


puss från julen



hej nyårsfix



Nyår med finisar


Denna vecka ser annars helt jävla ful o äcklig ut. Men vad gör man då? Jo, ändrar inställning. Hej bra vecka.

Hej igen

Bloggar ingenting längre. Synd tycker vissa, andra inte. Ungefär som att Svens katt dog. Så mycket bryrs det. AAokej ingen fattade det, svens kattis - VARSÅGOD MINA ÄLSKADE KLASSISAR FÖR JAG SKÄMTAR LITE OM SAKER SOM BARA NI FÖRSTÅR, VARSÅGODA!!

Så. Skönt. Går över till en annan mycket förekommande fråga. Annars då? Jomen herrejösses. Pluggas gör det. Matematik varje dag, går faktiskt bra. Har lite humörsvängningar, (Äter inget socker, ingenting, klarat 2 veckor) (Stolt) MEN. Har nästan känt mig som Linda i min klass. Är duktig, gör allt och lite till, tränar och bara bockar av allt med ett stort leende, INGET KAN STOPPA MIG FAN, ÄR GUD. Så kan det va. Eller så är det inte så. Välj själv, idiot.

Imorgon då. Helg<3 Fint. Ska hänga med hemma hos J, med Alice och Fanny. Vi ska laga mat, göra nyttig-sockerfri glass och se glee. Kan inte bli mer perfekt. Sen ska jag hänga lite med Älbino. Mycket, extraordinärt mysigt.


ANNARS DÅ GÅNGER TVÅ. Önskar vi Emma Davidzon en bra tripp till Sälen.


Hejdå <3 hatar er. INTE. skojade. hehe. LÖVE YA



Hurmångagångerkanmanläggauppsammabild??

Många tydligen.

träningsvärk?

Emma tycker att min blogg är helt obegriplig. Håller väl med. Känns mycket skönare att gömma, glömma, gissa, och på något sätt bädda in orden så allt blir totalt oförstående. Hey Alma, u are doing it again.

Kan väl skriva vad jag gör istället. Räknar matte. Sen kommer gänget på fika. Sen är kvällen oplanerad. Något som också kan va värt att nämna är att jag är alla syndrom för att vara i farozonen för att vara superstressad. Hoppsan. Ska nog kanske chilla ett tag. Eller så skiter man i det och försöker överleva ändå.


Hej

jag lever. om ni ville veta. ni får det ändå. uuhh badgirl. Imorse, mina kära vänner o bekanta, o ja, jag steg upp vid 9.20 för nej, jag tittade ej på hocki, ack svekfullt, vaknade jag upp med denna smutsigt föräcklade och grymma känsla. Vi kan kalla den djävulen, nej voldemort, NEJ, Ivo. Med andra ord, hehe, skolångest.


VAD GÖR MAN DÅ? ligger kvar och gråter. mm. lite barra. Tröstäter? Ber det käraste man har att krama, klappa, pussa den osynliga smärtan? Nehepp. Vad fan. Jag knöt skorna och sprang i 40 minuter. Konstant. Jag var OÖVERVINNERLIG. Kåm hem. Körde styrka, PANG PANG PANG, in i duschen. MATTE <333 mattemattematte. 2 timmar OCH ÄR FUCKING KLAR. 


hehehehhehehehehehehe

Nu blev det visst mörkt och ångesten är visst inte borta. Imorn kan vi göra ett nytt försök. Eller varför inte nu? Göre nu och satsar på en bra kväll med släkten. 

Har annars haft det fint på lovet. Igår åkte jag skridskor och ramlade. Mitt ben är blått och lite svullet. VadgördetnärmanvannöverElmirmed6-0? inget. Hade HP-maraton.6,5 timme. Mina gullisar hade bakat nyttiga chokladbollar, spottade ut dom, men jisses vad gullegullegullgullgulligt. Annars mys med en mys. Mysigt :)


Allt kommer bli så bra. mm. tack för att ni finns. ni vet. vilka jag menar 
 





såhär brun vill jag va en dag i juli


RSS 2.0