Sick oh sick

Gick snabbt utför och har fått någon släng av magsjuka. Morgonen var piss men nu känns det lite bättre. Tråkigaste är att det inte bli någon halv åtta hos mig imorn och jag panikar lite över att jag är helt down så har jag massor att göra i skolan. Men får prioritera att bli frisk nu istället..
Blää. Nu ska jag lägga mig igen.

BETTER

Fick en bra dag tillsammans med familj. Fått bra övningar hos sjukgymnasten för min bål och ljumske samt en hel del shopping, en del kan ni se på bilderna. Blev även en skinnjacka, 1 par byxor, en fin t-shirt & ett älskvärt halsband. SO HAPPY.
Tränar lite nu. Imorgon ska jag städa och på fredag är det dags för halv åtta hos.... MIG

TJENARE

En bättre dag imorgon. Shopping och sjukgymnast
Bara 500

älskade text

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Man har inget val. Eller också har man ett val, men klarar inte av att välja

Jag hör sånger i mitt huvud men dom kommer aldrig ut





I LOVE THE SUN

Hejhopp i stugan!!

Nu ska jag rätta det här en gång för alla. Jag kommer blogga, kanske 5 gånger i veckan men inte hela tiden. Utan helt enkelt när jag har lust! Det äre som gäller!

Har hittills haft en väldigt bra dag med bra människor omkring mig. Just nu sitter jag och skriver en "uppsats" om andra världskriget. Tycker faktiskt det är ??kul?? och intressant. Just wanna kill Hitler!



Vill det här igen!! Villis Villis. Fint väder idag så blir nog att gå en runda senare!

OJOJ

Ska man börja blogga igen eller ?
Känner mig sugen..
MEN
Denna gång blir det kanske lite mindre inlägg. Kör kvalite istället för kvantitet, okej????

.

Jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här


KKKKKKKKKK

Skulle önska att jag hade en bra anledning till min brist på inlägg men eftersom jag är en ärlig typ för jag vara god nog att säga att jag bara är totalt oengagerad!!

Händer ju inte så mycket i mitt liv. Eller????????? Naej. Antingen har jag för mycket att göra eller absolut ingenting. Just nu, nadaaa!
Bloggar igen när jag får inspiration!!! Kan bli imorn, eller om en vecka eller fler. You never know.
KISSSSS

GODMORGON

Har precis kommit in från en långpromenad i solskenet. Var riktigt skönt! Ska snart dra igång och köra mitt rehabprogram. Inte så kul kanske men behövligt.
Idag ska jag ner till IP och kolla fotboll dårå!! Sen ska jag umgås med min pojkvän också. Känns bra!
Jag vill att ett ängel ska komma och skänka pengar till mig, ååhh hej och hå det ni!

GRATTIS GRATTIS

Agnes som dekorerade en av tårtorna...
Såhär blev min. Det är en äggfri chokladkaka med ett härligt täcke av glasyr toppat med lite grädde. Tyckte den var sådär men de andra verkade nöjda!

HALV ÅTTA HOS LYDIA

4
Ser gott ut va???
Detta var en bra kväll. Älskar dessa människor alltså! Glad för det.
Min syster har nog en bra kväll, fått precis det där en nioåring flicka kan önska sig, bandyklubba, bandymål, kickboard! Hihi. Hon är la rätt bra den där med! Kommer lite bilder imorn.
Nu blir det att återgå till gästerna.
Hejsvejs!

JÄVLA HUVUD

Mår fan inte bra idag. Världens migrän men försöker hålla ihop för syrrans skull. Agnes som fyller nio år idag! Kuuul.
Lägger in bilder imorgon eller ikväll, få se hur man mår.
Förlåt för det ni.
Puss

MAMMA GÖLLI

Nu är kakan ur ugnen, är lite skeptiskt men hoppas den blir toppenbra. Really hoping for that! Ni får se resultatet imorgon. Det är min syster födelsedagskalas som det bakas åt!! YEAH
Ser ni någon skillnad på håret? Maybe nooot! Men kan tänka mig att det tas mycket bilder ikväll så då ni!!!
KRAM

BAD HEAD

Gick hem från skolan idag då mitt huvud dödade mig. Efter att jag har blivit sängliggande och efter ett antal tabletter är jag på banan igen. Känner mig fortfarande lite siså men fan ska tagga kvällen nu!!
Nu blir det bakning och sedan ska jag snygga till mig lite och sedan måste jag plugga.
CIAO

LOVE LOVE LOVE

Ligger här med tusen kläder, fryser ändå, ska snart duscha i varmt, jättevarmt, vatten. Är lite ledsen nu för min skada påverkar mig så mycket och begränsar mig. Hatar att behöva anpassa mitt liv efter det istället för att göra vad jag vill! ÅH
Är fortfarande nöjd med håret. Gått några timmar så förhoppningsvis håller belåtenheten längre än så. Har fått många komplimanger, det värmer gött i kistan!! RARA är ni!
Imorgon kommer bli en tuff dag, med bakning och fort som tusan till Lydia. Kommer säkert bli jättelugnt ändå, har en tendens att stressa upp mig lite alltför mycket!!
Satt och prata med frissan idag om att jag hade så bra kontakt med mina kusiner. Hon hade inte det och hon var uppriktigt ledsen över det. Så för andra kvällen i rad blir det en lite snyftare om min tacksamhet för mina kussar. Som är bäääst.

UPDATE

Hej hopp !! är så jävla snygg nu!!! YEAH ironi, men är jättenöjd. Blir bättre bild imorgon för nu ska jag tagga träning.
Hörs senare!
Liten sneak peak sådär!!

KÄRLEK

Nu har jag precis duschat och fräschat till mig för imorgon blir det att slinga och klippa håret. Svider hårt i plånboken men det är de värt! Äntligen ska utväxten bort, och så blir jag snygger lagom till Halv åtta hos Lydia på torsdag. Ska bli så kuljul, can't wait.
Dags att ta tag i spanskan några minuter sedan blir det att slänga in sig i bokvärlden och sedan snarkar man gött!
Alla ni betyder så jäkla mycket. Fan fick till en snyftare på slutet också! Känns fint. Men ärligt, ni är bäst. SÅ

I HAVE A DREAM

HEEEEEEEEEEEEJ
Idag har varit en bra dag. Har lite kli i fingrarna så måste nog ut och göra något. Fan, måste hitta något att bli beroende av igen. Fatta ett spel med magi som äger skiten. Drömmen. Fatta Kinect Harry potter. Drömmen, Drömmen.
Annars, några tips eller ????
Ont i halsen idag. Fajn. Ska ut och gå kanske. Ska fråga Emma sen. Kanske hon vill.
SÖT DÅ!!

RSS 2.0