förkyld och ångestfri

Det var en dag. Bara sådär. Jag var så jävla sur, undrande vad som låg på lur. Vad? Nämen visst var det en liten(observera "liten") som på något sätt blottades, och totalt förintade, förkylningsjävel. En ond fot också. FANVADARGT.
Är ganska glad nu. Det finns många orsaker till det. Sen känner jag min onda hals igen och blir sur. Undras de om jag är velig är svaret ja, eller jag, fan samma sak, nä. OCH. NURÅ. Ladda och skjut.


Jag känner ändå att kemiprovet imorn kommer gå bra. Gullebarn kom med chokladbollar. Pappa bjöd fan på bea en onsdag och på lördag ska vi premiärgrilla.

Jobbigaste just nu, om man bortser från det som är så självklart, skolan, plugg, lärare, krav, samhället, LIVET, drev. typ. Är torra läppar. Blir liksom förstörd. Mina läppar äger annars.

Mina kompisar har gått med i MUF. Jag och Albin ska skapa pundarpartiet, eller det partiet som är emot alkolhol och allt sånt där som förstör dagens ungdom. Eller, jag och Agnes. Vi ska göra något fint för omvärlden. OCH PÅ SVERIGE. asså ja hatar inte ens sverige och nu, hehe, känner jag hur inlägget spårar.



vill ha en polo igen. haha nä. Poncho? aa.

vita tänder, svarta bågar

Hade ett bra lov med massa saker som jag ville. Blev la lite sjuk igår och mår fortfarande som man gör. Snart kommer en bästis hit och ger mig lite kärlek. Så fint vaaaa.


tjäna tjejän

eller bara något litet typ så


skulle ju funka. med Albin

skulle offra allt

Kände för att skriva ett sånt där seriöst inlägg. Utan obehagliga meningar och annat trams. Känns skönt att läsa något utan någon som helst ironi. Tror det kan vara bra, kanske.

Är hemma en fredag. Pappa konstaterade att det var första fredagen sen i augusti. Normalt tror jag. Sportlovet där alla åker iväg, tar sitt pick och pack och flyr från verkligheten. Själv står jag kvar, båda fötterna på en osäker mark i en verklighet som may or may not be real.

Jag funderar ganska mycket. Framförallt över samhället, hela världen. Vill gärna tro att jag kan göra en förändring. Vara den där personen som gav gav och gav, motiverade och inspirerade. Den där stommen som stabiliserar och förverkligar. I wanna make a change, helst för hela världen. Vill ju bara att alla ska må bra och slippa allt det där som man bara lider av.

Det var då en gång när det blev lite för mycket för alma. Blev hopplöst sorgsen när jag insåg att min plan aldrig skulle kunna genomföras. Inte på direkten iallafall, inte när man är sexton år och har ett eget liv att leva, sa min mor klokt. Fick ångest över min otillräcklighet, mitt slöseri och min bortskämdhet, skämdes för mitt liv. Då ringde Annelie till mig och sa exakt såhär, "Alma, du kan inte förändra hela världen, och du är betydelsefull, du är betydelsefull för oss, du gör skillnad för oss"

Blev en slags brytpunkt. Jag fick banka mig upp ur sängen, dra och slita bort mitt självömkande och börja om. J och jag diskuterade och kom fram till att om vi gör skillnad för en person, kan den göra skillnad för någon annan. Ett slags dominospel, bara att istället för att fälla brickorna, reser de sig.

Det kan man faktiskt tänka på. Vi måste ställa upp för varandra, mänskligheten. Slutavasåsvenskochvågastickaut. Kan bli fint.

Detta inlägg kändes så själviskt. Hatar att skriva om mig själv sådär. Ska fråga J om det var själviskt. Publicerar det ändå. Det är ju ändå min blogg. På något vis.

Matriellltjej, barfota. Som kanske inte är som du tror.

hej alla barn och töntar

Hej alla som älskar min blogg också!!! inga töntisar och barn där icke. Va visst inga lovers. Hoppsan. Fan. Fuckis. Ful. Fan. igen. Fantasi<3

Kan först och främst klargöra att det är lov för alla idioter som inte förstår det. Men lilla alma, världen består endast av sådanna där människor som bara tror på humanitet och jämställdhet. OCH SÅ VAR DET VISST INTE SÅ. För att avrunda skolpratet, tänker på de senaste 300 inläggen, kan jag också tala om följande, det går så jävla bra? Det finns en bokstav, A, tror den gillar mig. TACK RÅ <3


På svenskan idag skrev vi små korta meningar om sinnen. Jag beskrev smaken av snus. Och Laktrits. Ledde på något sätt till snusk och fyllor. Kan väl inte förstås någonstans. Ska läsa det för Albin. Han kan behöva höra att snus är äckligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe. gillardigendåeckel. massamerochmest

Denna dag går annars ut på att äta. Imorgon ska jag till fina Deborah med andra fina människor. Få lite extra tid med min saknade vän Johanna Lindén. Känslan i hjärtat och bröstet är fin. Hör du det J, tack för ditt motiverande inlägg. Du borde känna dig fin också.

Hade fina samtal med kusinerna idag också. Ni är fan guld

det finns cement att laga fasaden med

Är ganska deprimerad. Inte om jag skärper mig, tar mig samman och pressar undan allt som skaver. Men ack sa den lilla flickan, tittade ömt med sina tindrande ögon, vad händer om ångesten bränner sönder hela bröstet, hugger och sliter? Då tar du kakor. Det fick du inte. Då dör du. Skåja. KUWL

Pluggar ganska mycket som vanligt. Pressar och försöker nå resultat som jag egentligen inte bryr mig om, lögn. Intalar mig själv att man duger mer om man är lite snällare, lite smalare och lite perfekt. Precis som alla andra i detta jävla samhälle. GOTTA LOVE GOD


Sova. Träffa vänner. Känna omtanke. Festa. Åka skridskor. Skidor. Dansa. Köpa kläder för mammas pengar. Träna. Träffa släkt. Film. Glass. Seriemaraton. TWILIGHT, ska fan se twilight. SKA FAN SE breaKING DAWN. Loppis. Äta sallad med gänget. Pussa på syster. Träffa farmor. Fruktsallad. Road trip. Sakna.

Vad fan händer? Sportlov.


tjarå bitches
denna helg ägde. emma <3

ALMA AXÉN

jobbar på att bli fet. Läsk och en jävla skål med chips. OjOJojOJ. Kan det bli mycket bättre? Efter en månads uppehåll kör vi en veckas kaloriintag på en jävla dag. FAN VAD MAN MÅR

Igår såg jag och Emma melodifestivalen. Festade till det med lite VD också. Helt extraordinärt bra. Sen knackade en fulläckligrökig kille på dörren. Elskar'n ändå. Fast han var värd att sova på gölvet.


Nu ska jag göra allt förutom att plugGA. hejdåå


och där tog dricken slut. tjuter





J <3

trorjaälskardig,säker

HejHEJHEJ bloggen

Jag tjatar alltid om saker, om och om igen. Idag föll jag för frukt. Jävla frukt. När jag kom hem fick jag det där jäfla äpplet och en apelsin. Skrev SKITSAMMA. Fuck. Så. Jag har tränat och sitter och äter makaroner. Är så jävla gott. hehehehe. mat.


Mitt liv går ut på att plugga. Carina tycker att jag pluggar för mycket. Hon är den enda läraren som säger så, andra, slit ut er tills ni dör. Tack Sven <3 O ett ytterligare tack till Lando. Lando som drog upp mig från golvet så jag sträckte axeln. Lando som idiotförklarar mig framför alla i klassen. Lando. Vilken man. AS. ASS. välj själv


Tog förövrigt nakenbilder på Emma förut. Kan la kanske kömma upp.


Nu ska jag göra något fint. Ringa Älbin och ge honom en puss.

ett bra liv

Igår blev jag utskälld och inatt blev jag kidnappad. Jag hatar mardrömmar.

Ligger här i min säng alldeles påklädd. Ätit fullkornsflingor med mjölk och banan. Ska skriva en bokrecension. Snart. Typ. Nu. Igår var jag hos Alice med EmmaFannyElmirHugohOliver. Som vanligt. Jag och Alice åt glass och fnittrande konstant, jämt och hela tiden.

Ikväll ska jag umgås med mina tjejer. jej!



tjenáaa

JEJ

Jag är så himla lycklig.

1. Jag är kär
2. Jag fick B PÅ MATTENATIONELLA. SAY WHAT ÄR SÅ JÄVLA GLAAD
3. Allt annat i skolan går också bra
4. Världens finaste människor.
5. Klarade en månad utan socker


Hej almas liv är ganska ägigt.



RSS 2.0