Måndag den 29 november

Tänkte till att börja med, lägga ut lite bilder från Jullans mycket lyckade födelsedagskalas!!








Idag har jag haft prao och det har funkat bra. Snart ska jag & min syster träna. Tror jag har blivit mer barntålig nu när jag är på dagiset. Vi bråkar jämt annars, inte nu, så passar på att umgås. Ljumskeprogram och styrka står på schemat. En promenad skulle sitta fint också! Får se.

Hejsvejs!


FINA LUCIA & TÄRNOR


Frida, Jouline, Linnea & jag - BJUSS


Linnea, Isabel, Frida, Jouline, jag, Johanna & Sara












Idag ska jag ha lucia & ikväll ska till Sandra tillsammans med andra fina vänner!

Hejsvejs!




mycket babbel

Hallååå där! Har ju varit oroväckande frånvarande från bloggen nu! Hejsan hoppsan vad tiden springer iväg!


För det första vill jag att ni skulle få veta min recension av filmen, Harry Potter & dödsrelikerna. Jag tyckte att den var helt okej. Visste ju hela tiden vad som skulle hända, har läst böckerna. Men om ni vill veta så älskar jag sånt!!! När man redan vet vad som kommer hända. Kan man slappna av!

Därför har jag lite kontrollbehov, kom jag på nu. När jag har kontroll blir jag trygg. Men ta mig tusan. Här skriver vi en mycket seriös åsikt om en mycket fin film.

I filmen så hände det inte något som var extremt spännande. Så därför, blev det ingen klimax i filmen. Hoppas på mer FART & KAMPEN MOT DEN ONDA PÅ ETT ROLIGT SÄTT - i nästa film. Del två kommer vara grym. Det är redan spikat.

Nu drar vi ett streck över det och går vidare till Luciaaan!! Skänninges lucia är:


Fina Isabel - Grattis säger vi!!

Annars dårå?
Har haft fotografering & reportage i östgötatidningen. Länkar imorgon. Östgötaträning vare ikväll! Imorgon lucia & kvällen blir som den blir.

Hejsvejs & godnatt


En andra chans får man alltid

Hej hopp du ångest!

. . .


Går och lägger mig. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Jag har ett val.

Mitt val är glädje


Vill stråla som en sol - på riktigt

JULMYS

Sakta men säkert börjar julkänslan smyga sig över en. Den ljuder och lyser upp hoppet i mörkret. Är det inte superhärligt med jul? Älskar julen något fullkomligt.

Har som sagt börjat proa. Andra dagen idag på dagiset & det har varit mysigt. Blir faktiskt roligare för var dag som går. Snart ska jag öva lite till lucian en stund & imorgon är det samma plan över dagen. Då fyller Jullan år så det blir lite födelsedagskalas! KUL elle.


Emmsan är hääär! Och Annelie. Vad mysigt!!

PÖSS

Tycker om dig

Rubriken säger det mesta vava.
Har haft en fin måndag. Börjat proa på dagis. Känner att det inte är något som mig. Men att det kan bli kul med rätt inställning.
Ätit supergod mat hos min älskade mormor & pratat ekonomi med min far & morfar(äääälskar sånt!!) seriöst.
Har varit hos min pojkvän ett tag nu. Vi var ute och sprang klockan 21.30 i en mörk och ruggig skog. Läskigt och nu har jag kramp i benen, det var jobbigt. Nu ska vi mysa, nydyschade & glada.
Imorgon är det studiedag & träning. Puss

Något som jag älskar

Vilken dag, vilken kväll!

Har varit tillsammans med världens bästa luciagäng & övat. Det låter väl fint? Det är så underbart så underbart. Snart ska jag mätta min mage sen kommer världens bästa Alfred och vi ska på bio. Mys. Harry Potter. Fullkomligt avgudar Harry!!!

Har någon av er sett filmen? Är den bra?

Puss

BÄST SÄMST

Dagens bästa:

Tuggummi för 80 spänn
Inget onyttigt
Håltimma från engelskan
Inget prov/läxor mer på 3 veckor
Hollywoodfruar


Dagens sämsta:

Regnet hela jävla dagen
Vaknandet vid 4 av halsont
Att jag blev missbetrodd av min idrottslärare när jag sa att jag hade ont i halsen. Såg han anteckning "ont i halsen" FYFAN
Vaknar upp och inser att fan; Åt massa paj, Mc Donalds & en halv marabou igår(haha)


Aeeej men det här inlägget var ju inget vidare inte sant? Kan också ta och berätta att jag har varit allmänt klantig idag, skrattat och pratat vid fel tillfällen samt gått från depp och spydig till flummigt humör inom loppet av några minuter. Jag blev visst lite trött av mitt "vaknade vid 4"(tyck även lite synd om mig)

Annars då, blev anfådd av en promenad förrut. Fan. Imorn skiter jag i halsen. Tränar ändå.



FIN LÖRDAG

Hejsan Hoppsan lillebror!

Ligger i min säng och är bara allmänt seg. Men det har man rätt att vara på söndagar.


Gårdagen var en succcess som vanligt! Skräckfilm och sällskapsspel alltså! Vi såg A nightmare on Elm street. Kan verkligen rekommendera den. Jävligt läskig men filmen hade ändå en handling, vilket jag tycker är viktigt. Ibland kunde den bli smått överdriven men för det mesta innehöll den allt vad en skräckis borde innehålla.




Idag är det fars dag så ska till morfar om en stund, Annars blir det deeg.
PÖSS

TORRSHAMPO

Fått en fråga angående torrshampo, som jag nämnde i tidigare inlägg så tänkte dra till med ett inlägg om det. Jag använder Dry Shampoo Proffs. Tadaaa!!



Jag använder torrshampo för att jag en riktigt jävla lat människa. Nej men :)! För det första gillar jag inte att duscha mitt hår för ofta, det är dessutom inte bra för håret. Jag brukar vänta i 3 dagar innan jag duschar håret och på den tredje dagen brukar håret få en oljigkänsla, flötbunke typ.  Då sprejar jag på mitt torrshampo och vips!

Så är håret fint igen, matt och håret ser mindre ojligt ut. Effekten håller dock bara i några timmar och måste faktiskt säga såhär att även om håret ser helt okej ut så försvinner ju inte den oljigakänslan. Håret känns fortfarande relativt äckligt. Men hallå. Jag rekommenderar det! Köp det och ni behöver inte känna att ni behöver duscha håret ständigt. Man har ju torrshampot som räddaren i nöden.

Kram


UPDATE: Glömde nämna att shampot har ett fantastiska pris! Det ligger runt 45 kronor! Fynd.


Gymnasiemässa

Gick upp tidigt i gryningen (8.15) & var allmänt drägg mot min pojk. Snyggade till mig och krävde massa pussar. Vid halv 10 kom Frida & i en hejdundrades fart var vi tillslut i linköping. Konsert & kongress var vårt slutgiltiga mål. Mängder med folk är någon min tanke om det. Gymnasiemässan alltså. Men ångrar dock inte att jag åkte dit.
Svängde förbi Ikano en sväng och köpte lite förnödenheter såsom toffsar & torrshampo. Är nu hemma, magen full med tacos och armarna trötta efter en sväng om med dammsugaren. Ska nu plugga NO, hade visst prov på måndag. Det är tvärtemot fridfullt ni. Spreja håret med torrshampo och fota lite med. Kul för er.




tja smile. gillar't ej

Hos Emma

Sitter denna dag hos Emma, min fina kusin. Kan man tänka sig vad vi har för oss? Nej. Jag sitter vid datorn och hon är där nere och snyggar till sig för hon ska ut på glitter & glamour. Själv har man haft en mycket trevligt dag med inslag av adhd liknanade situationer. Vi tackar mina bävrar för det!

Ikväll ska jag ta det lugnt med min pojkvän. Halsen ( fan vad jag gnäller ) är inte bättre. Eller lite. Men det är chill fredag. Chilliga fredagar gillas. Imorgon däremot blire MYS hos Linnea med mina tjejer. Fint som snus eller lika fint som gräddig finvispad grädde fan.


GLAD BRUD



SKÅL & HEJ


KANSKE ÄR MAN SJUK?

Hejhopp!

Tränade med Lucierna efter skolan, vi har det så bra tillsammans. Tycker om hela bunten. Två kladdkakor & lite sång efter så ligger jag här i min säng. För att inte bara prata bra ska ja väl nämna att min hals inte har blivit bättre & mitt huvud värker något sjukt. Ingen träningen med östgöta imorn dårå.. Fast jag vill. Fan vad jag känner att jag vill nu då.

Tror faktiskt att jag ska se lite förhäxad, värma lite vatten & bara bli bättre. Låter det fint?


träligt de kan va ibland dååå....



GODNATT



Yesterday





Fastnar inte på bild idag när jag sitter här i min mysdräkt. Igår blev det dock lite bilder. Bjussar på dem idag även om de inte är så bra. Trivs i mina mönstrade harem! Nya skor! Gillar dem också!

Bara skit i toan

Fryser, trött och svin ont i halsen. Dessa tre sakerna förgyller nu min eftermiddag. Positiv tjej eller? Försöker ändå vara lite positiv. Är bara en aning arg på mig själv eftersom jag tränade med ond hals igår vilket gjorde det mycket värre. Träna inte med ont i halsen.

Några positiva grejor då:
Inprincip 2 håltimmar idag
1 håltimma imorgon
Inga läxor eller prov
Jag hinner med att se förhäxad idag
Jag lever

Såå... då vare klart! Det ploppar ju bara upp dåliga grejor. Hur tusan ska jag kunna sjunga imorgon?? Tjenis Penis. Ska sluta vara så ego nu, synd om migig. Idag har faktiskt andra tankar förgyllt min vardag ändå. 


 

Köpte en ring för ca 50 000, chaaaa

ville egentligen köpa:



Men, det fick ja visst inte.




NY HEADER

Ny header blev det visst. Ska ha den ett tag nu iallafall. Vad tycker ni? :)

Natur - JAPP

Hej hopp på er! Måste först nämna, såklart. snön. Tycker snön är vacker att titta på och lyser upp i mörkret. Den är dessvärre inte lika rolig att cykla i. Kallt, blött och blåmärken. Fick verkligen spänna hela kroppen för att ta mig hem oskadd. & dessutom blir det ingen fotbollsträning heller. Men får bli cykeln istället, hos Annelie, förhoppningsvis! 


Idag har vi som sagt varit på Kungshöga och det var lika pinsamt som jag trott, om inte värre. Jag är inte blygg men att komma in i skola där alla verkligen illglor. Ja, det är pinsamt, skämmig & genant. 
Har jag blivit klokare i mitt val dårå? Valet är natur. Frågan är då, natur med inriktning samhäll eller natur. Äsch. Borde kanske inte ta sånt här med er, ska ju faktiskt prata med syon imorgon. Men kanske intressant för er att veta vad jag kommer välja. I helgen ska jag kolla in linköpingsgymnasier lite mer i vilket fall.

Lägger in lite bilder på hur jag ser ut idag också samt kanske det bjussas på snyggis kort från höstlovet.

Kram på er i snön.

Tvivlandet

Har ett litet dilemma. Visst är det så att man inte ska göra saker man inte känner för helhjärtat? Vill inte-men gör det ändå. Det tycker jag är fel. Man ska våga säga nej om man t.ex inte vill umgås med en person. Men om man känner halvhjärtat då?

Grejen är den, jag är väldigt osäker om jag ska träna med östgöta laget på fredag. Vad gör man när man inte vill men ändå vill. Skiter i det eller går dit? Åh. Tvek är en garanti kan jag lova er iallafall. Har dessutom inte tränat på länge och man vill ju inte göra bort sig...
Frågor om råd - gör det som känns bäst, får man som svar. Men min kropp är delad! Jag kan inte bestämma mig. J*vlar också.

Neee. Nu tar jag en dag i taget. Kan också säga till er Kungshöga elever att imorgon kommer Trojenborgsskolans elever och hälsar. Hoppas på stående ovationer. Kommer inte få det men ett hej är väl alltid rart?


Såhär rar kan man vara. Luciafotona sitter spacklade över hela staden. Här är jag.

Godnatt.


Har du druckit bärs din jävla bäver??

Det blir nog så att jag tar tag lite i det här med bloggen. För det är ju kul? Dessutom har jag en tjatande kusin som kräver lite från mig. Denne kusin och jag ska snart ut på långpromenad och få upp flåset lite.

Tycker ni att jag ska lägga upp lite bilder från mitt höstlov, eller så kan jag bjuda på det nya "roliga" i klass 9cd. Eller ska jag säga i mitt "tjejgäng" hihi. Ehh fan här kommer det:


0.03

"Har du druckit bärs din jävla bäver?"
Garvar man ihjäl åt. Bäver jävel. mumma i munnen.
Ne nu fan blir det promenad. har ett löjligt dilemma som jag tänkte förmedla om sen. KANSKE



NEW








Nya älskade byxor ifrån gina tricot. Vad tycks? :)



Barnvakt

Hej på er igen! Klockan är för tillfället 08.11. Kanske att det är så att ni undrar varför jag, såhär tidigt, är uppe. Anledningen är min morgonpigga syster. Kan sova hur länge som helst egentligen, går upp halv 8. Det kan jag säga er är en skaplig tid ändå. Är i vilket fall trött som ett svin.. men ska vara barnvakt i några timmar först.

Tänkte faktiskt dra ut på en löptur sedan. Har inte tränat på sjukt länge så jag skäms! Men jag får köööra nu. Annars har jag inga planer för dagen. Överraskning!



Syrran får visa upp sig - snyggingen!

RSS 2.0