känslan är likgiltig

Älskar Melissa Horn lite mer än vanligt idag. Sitter här i mitt rum, sjunger lagom högt. Pluggar lite för lite. Blev arg på min syster och gav henne en bibellång predikan om saker som hon ändå inte förstår. Upptäckte dessutom att om man pratar, nämner något som människan vet är väldigt dåligt, får man ett slags väsen, ett obegripligt mummel, övergår sedan till att maniskt skrikande, JAG HÅLLER FÖR ÖRONEN FÖR JAG VILL INTE HÖRA, LÄMNA MIG IFRED JÄVLA ÄCKEL. okejrååååå.

Mamma lagade god mat och jag blev tjock. Vem bryr sig? Jag

Vem vill raka benen? Etta inte jag.

ha. egd. vann. IN YA FACE


ska gå och raka benen. herå

I WANT U TO BE MY SEXSLAVE

Kom på att jag hade ett gäng bilder! Sånt är ju faktiskt kul.








jag är fin i håret nu. jättenöjd. hejdå

JAG ÄLSKAR ER




Vi var modeller. Det var fint. Kul faktiskt. Mer bilder kanske kommer. Låter det ligga lite öppet. Annars har jag varit ickeomtyckt, också omtyckt :), skrattat, tjutit, skrikit, älskat lite med världen mest genigaliska människa C. Gick från bekymmerlös till blablablablabla. Kan ju lika gärna citatera min dagbok. Nii.

förresten så ska jag klippa och slinga håret imorgon. typ dör av längtan. tajmat med att vi har tre prov också. kuligt. nä. helvete.

En ny vecka med möjligheter. Jag ska må bra.

en dag sådär

Igår omgavs jag av en sådan kärlek. Mina fina vänner. Attans vad bra dom är. Fanny som gör god mat till kräsna jag, Alice som föder mitt barn och J som bara ger och ger.

 

Jag och J gjorde linköpet. Det var bra. Finns två saker som är extraordinärt. Att vi älskar att fråga personer, alla som allt, ingen om ingenting. Fantastiskt. J provade dessutom klackskor på bikbok, behövs kanske inte sägas något mer.



Saker som jag funderat över på idag:


-    Varför J tar grädde i choklad när hon inte gillar grädde?

-    Varför J tar en kopp choklad när hon inte gillar det?

-    Varför äter man pizza och kebab, samt köper godis på en enda dag?

-    VARFÖR MITT FAKKING INTERNET INTE FUNGERAR

 

Herrå bitches.


TJABBA


aaRÅÅÅ

Verkar som jag har börjat skriva blogg igen. Ahopp. Kul. Ikväll ska jag iväg på tjejmys med mina fina vänner. Planen är att äta så man dör. Imorgon ska man la julhandla och äta lite till. HEHE. På söndag är det dags för modell-uppdrag, I girl gotta do what a girl gottaaa do. Med mina älskisar dessutom. BRA HELG.



Låter jag hård - It's because I am. HEHE. herå

vad h ä n d e

Upplevde förövrigt ett hallelujamoment today. Där satt jag och mina kåmpizar i skolans caffis. Lagom ensamma, trötta. Sura och fnittriga. Min blick scannar området. Får syn på något. Ögonen växte en decimeter, vatten överallt, skrik och allt sånt. Kaoz.
Vad ser man inte då? Jo. Såklart. Självklart. Där sitter min två fina vänner, skrattandes tillsammans. This never happens. Sofie har inte ett utbrott och Lydia tjuter inte. De är muntra. Mitt hjärta slutade slå. Är ni sjuka eller??


Nästa moment blir den dagen Sofie inte har toffsen.



allt för mig. ska man göra dagens matematik rå? nejnej älskade du.

slyns and bitch

Ikväll tränade jag. Hade jävligt ont i ljumskfan. Hostar o sååå gör man ju fortfarande. Glad tjeja som alltid.

Ska jag berätta något som har varit underbart idag? alla nickar och svarar ja. Okej. När jag vaknade kände jag mig inte för död, bara lagom död. Kemi-provet är över. En glad Emma. Tom buss<3 allvarligt, making my days go around. När man står där, dösvettig, dötrött, döful, döäcklig och bara död, har mammsen tänt ljus och lagat mat. Kärleken slog mig rakt över käften och jävlar vad det kändes bra.




I helgen ska man fakka ur och bara äta massää. fet kossa.


Vattnet smakade extraordinärt idag. Det är också värt att nämna. herrå

hej och hejdå

Idag är det ingen som läser mig blogg. Vem bryr sig? hatar er ändå. nä. Alma, nu kan ju folk uppfatta dig som katig. Är inte ens det.

Saker som jag gör nu förtiden är; åker buss, ligger död i sängen, har öppna böcker utan att läsa, smsar & skrattar, sönderlyssnar the script, går barfota, hostar, klagar & äter massa äckligt, irriterar mig på facebook, ser vd, festarHEHE)



munter o så

MINA FINA





nått strunt

Idag åt jag julmat och nu lyssnar jag på julsånger. Mitt lov har varit bra. Lite bilder kanske. AA. Nee. Aa. Nej



Hur gammal bild som helst. Men vad gör det. Nu ska jag rita en kemigraf. Kommer inte göra det.


Tjarå

Mår bra typ

Ska duscha. Luktar äckligt. Idag var jag och Emma på biblioteket i Skänninge. Jag lånade 8 böcker från psykavdelningen. Kändes bra. J tyckte det kändes skönt att vi inte är ensamma. Jag också. Ikväll ska man erövra världen precis som alla andra helger.

Jag är inte samma människa idag som jag var igår.




Snart kommer denna snäcka hit. Hon & sis ska ha myskväll med popcorn. Men det är absolut inte någon date.

RSS 2.0