Värna om andra

Hej på er alla! Har precis varit och tränat tillsammans med ett gäng tjejer! Fotboll alltså i 1,5 timme. Sitter nu här och vill framföra ett budskap till er alla. Ge en extra tanke till någon omkring er, tänk inte bara på dig själv!

Det finns vissa personer i våran omgivning som endast tänker på sig själv & sitt bästa, många egotrippade människor. Om du känner dig träffad så finns det inget som säger att du inte kan ändra på dig en aning. För att göra andra glada och boosta någons självförtroende kan vara mycket enkelt! Om någon är sjuk så skicka ett sms och hälsa att den personen ska krya på sig. En sådan liten gärning kan göra mycket för den personen dessutom kan du få lite glädje tillbaka. Såklart ska du tänka på dina behov först men det är en bra egenskap att bry sig om andra däremellan.  

Just nu vill jag lägga en extra omtanke till min kusin Emma som går igenom en svår tid just nu. Du ska veta att jag alltid ställer upp för dig! Jag älskar dig!


Att krama någon eller att hålla om någon kan också betyda mycket.

Nu ska jag snart sova. Hoppas ni alla får en liten tankeställare nu. Kram på er.


Mat & kost

Jag har funderat lite över att byta från blogg.se till devote. Vet inte riktig om det är någon bra idé men vad tycker ni? Kommer ni stanna kvar om jag bloggar från devote? Ska fundera lite under dagen nu.

Huvudvärk det har jag fortfarande, mår även lite illa eftersom jag gått och småätit hela eftermiddagen! Hatar att jag gör det men är så rastlös. Måste verkligen ändra mina matvanor eftersom jag aldrig har regelbunda måltider & jag får problem med detta. Jag kan till exempel äta glass istället för mat, vilket är superdumt & det är något jag verkligen skäms över. Tänkte att jag skulle börja föra matdagbok för att ha mer koll på vad jag äter & att jag verkligen äter när det är lunch eller middag! Dock tror jag det är något jag ska göra för mig själv eftersom det är väldigt personlig vad man äter. I vilket fall för mig.

Mat har alltid varit ett laddat ämne alltså. När jag gick på mellanstadiet åt jag inprincip ingenting från klockan 7 till 14.30 och när jag sedan kom hem åt jag glass istället för mat. Nu äter jag åtminstone frukost & lunch i skolan. Men måste lära mig att äta när det väl är måltider som sagt.

Hur är era matvanor? Är ni lika dåliga som jag på att äta hälsosam mat?




Bad day

Hej kära ni. Har ingen bra dag idag alltså. Känner mig så äcklig & ful plus så har jag haft en ständig huvudvärk idag. You know the feeling. Ska bara ta det lugnt idag alltså, ladda för träningen som är ikväll.

Såhär såg iallafall jag ut idag:








Sjal & skinnjacka Åhléns tröja bikbok jeans crocker halsband JC
klocka jetset skor kalle.P sko väska adidas

OSERIÖS - TACK FÖR FÖRSTÅELSE

Gjort styrkeprogram, lyssnar på rap, tycker livet spelar en ett spratt, garvar ihjäl åt trailern Vampier sucks, har kiss&bajs humor, pjataj bebis spjåk, ska städa huset imorgon, ska duscha, fryser, BARA SHAKE, sjunger högt & falskt samt rapar till min spotifylista, suger på texterna, mappar ligger över hela gölvet & jag bara fuckar mot dom HA,

!
Nu dåå!! Inget!!! Nehhee ! Jo. Alltid fullt seriösa cam bilder sen EN DUSCH!


Baaa: Hej, jag släktar aporna! Örat bara, ÖRAT


Eh- aa men säkert



Aaa men ingen skit tagen!!

FÖÖÖÖR:

Hur seriös är man då? Haha, garva ihjäl AGAIN


Hoppas ni inte tar mig seriös. I'm not. Men nu ska jag duscha föfan. Kram





Food passion!

Har jag berättat för er att jag har en passion för både matlagning & att äta mat.. eller i vilket fall god mat. Idag har jag till exempel lagat köttfärssås alá Alma med bland annat morötter & salsasås i. Alltid roligt att exprimentera i köket med både att laga & att baka. Tänkte att jag kunde lägga till en kategori i bloggen om olika slags rätter som jag lagar som ni förhoppningvis kan ha användning av. Tycks om det? :)

Bland det bästa jag vet är kyckling i alla former & med både ris, sallad, pasta & potatis till.


Här är en kycklingrätt med ugnsbakadpotatis till som jag & Alfred gjorde förra året.

Nu ska jag göra lite styrkepass. Kram på er.


Me todaaay





Ser värsta instabil ut på bilden, som jag ska ramla & garvar ihjäl mig för det. Jag har iallafall på mig följande: Topp & byxor Åhléns Örhängen JC Ring H&M Klocka jetset samt vita converse till det.

Måndag igen dårå och dags för att komma tillbaka till vardagen. Under dagen har jag varit i skolan som vanlig & har även sprungit 3,4 kilometer på väder. Andra idrottslektionen bara. Vi kööör. Men det var skönt efteråt. Dagens planer är att bara ta det lugnt efter jag har tagit tag i ett styrkeprogram för mina ljumskar. Har ni haft en bra måndag en så länge? Hope so.

Kram



JAG HAR SPELAT FOTBOLL AZZÅ

VINST triumferar i min mun. Nu är det så att det inte finns något ord som heter triumferar.. I think men det är som en triumf iallafall. Älskar fotboll när det är såhär: smash & ett skott i nätet alltså. Jag vet att det är svårt att förstå känslan om man inte spelar fotboll men jag kan jämföra känslan som när man läst en riktigt bra bok eller känslan efter man sätt en underbar, romantisk film. Love

Snart kommer min fina vän Frida & vi ska slagga i min säng & bara se en film. Bra söndag, jo tack.








Här har ni några bilder på min & Frida. Söta? :)

Hoppas ni får en bra söndagskväll. Njut av ledigheten för imorgon är det starten på en ny vecka.
Kram


Skinnjacka - KAP


Bilden gör inte jackan riktigt rättvisa men denna mumsbit gick på 149 kronor från H&M.
Vilket är sjukt billigt! Så definitivt ett kap.


Såhär ser den ut på. Jag definitivt rekommendera den.

Nu ska jag cykla ner till Idrottsparken. Kram på er


Vanlig söndag

God förmiddag alla läsare! Jag hade en mysig lördagskväll tillsammans med Alfred & familj. Tacos & chips framför ett typiskt familjeprogram. Känns skönt att få ha haft en riktig lugn helg tillsammans med familj, alfred & vänner.
Hur har er helg varit? Idag är det dock dags för att göra lite nytta med att plugga lite religion. Jag är verkligen fascinerad utav religionens påverkan av människan. En vän till mig är nämligen muslim & dom fastar under en del perioder och äter bara när solen gått ner. Själv är jag inte så värst kristen, jag har däremot konfirmerat mig och det är väl det mest religiösa som jag gjort.


Idag ska jag spela fotboll också men innan det blir det att titta på Alfred i B-lags matchen tillsammans med Frida. Som vanligt alltså. Ni kanske tycker att jag jämt är i idrottsparken vilket är sant också. Men det är riktigt kul tycker jag så thats why. De flesta av mina vänner tycker också det så då kan man passa på att umgås lite också. 

 


En bild från i fredags i omklädningsrummet på H&M.

Tänkte slänga upp ett inlägg på min nya skinnpaj också.

True words

Alma är världens sötaste lilla bajsunge :) <3

/ Alfred

DAGENS


Skinnjacka(NY) H&M halsduk(NY) gina linne JC jeanstights vero moda
halsband glitter ringar H&M & marknad



Nu drar jag ner till Idrottsparken. Hoppas ni får en fin lördag. Kommer nog inte uppdatera så mycket under dagen eftersom mys med pojkvän är första prio. PUSS


Första lördagen i vardagen.

RIM(haha)

men

Hej på er! Vaknade med lite halsont idag. Har ni klarat er från sjukdom? Jag vet att några av mina kära&nära också har ont i halsen. Kanske är något som går nu... Man märker verkligen att vardagen har satt sina spår för det här känns verkligen som en typisk lördagsmorgon. Kanske både är bra & dåligt men eftersom jag börjar känna mig lite småkrasslig så kanske rutiner & stress inte är något för mig.


Snart är det i vilket fall dags att rycka upp sig för att cykla ner till idrottsparken för att heja fram min pojkvänslag & sedan följer Alfred förhoppningsvis med mig hem. Hihi. Vi tjafsar jämt om vem vi ska vara oss eftersom båda vill vara hemma hos sig. Det är sant, och precis som de flesta par så tjafsar man jämt om småsaker & ni som har förhållande känner säkert igen er.



Dagens tumme dooown: halsen



Dagens tumme UP: Musik som gör halsen ännu sämre & att Alfred kommer HIT.



Ni som tänker: fan vad ful GIRL eller hur kan HON ha en pojkvän?

AA okej. Visst. You don't always have to be pretty & fit & nice. Kom ihåg det ni.


Älskade mönster

Sneak peak på mina fynd under dagen:








Som ni säker märker så har jag en mysig hemma fredag bara här i min ensamhet. Passar därför på att blogga och sådant som jag tycker är roligt när jag är för mig själv. Imorgon kommer det dock lite bättre bilder på mina inköp & såsmåningom får ni se allt. Hoppas ni kanske får lite inspiration. Vad vet jag. Jag vill också passa på att säga till er att om ni har några frågor om vad som helst, inte alltför privata men det mesta, så är det bara att kommentera så kan jag ta upp dom i bloggen. Tycker ni det låter som en bra idé? Ni får gärna vara anonyma & jag kollar inte upp vilka ni är. Bara så ni vet.

Puss


TVÅ H ASSÅ

Hemma & hungrig.

Äntligen fredag säger jag! Blev en mamma&dotter dag idag eftersom det hände en olycka med Emma & hon var tvungen att befinna sig på akuten. Allt är bra nu som tur är va.. Emma & Annelie kommer på mat ikväll nu istället. Nu till Linköping och shopping och är riktigt nöjd faktiskt har funnit en del fynd som jag tänkte visa er. Tänkte slänga upp en bild på en av mina favoriter!


Ny älskling ifrån H&M alltså. 199 kronor gick den på. VÄRT


Annars då.. tunika ifrån JC halsband Ur&penn sammetstights bikbok skor Kalle.P sko


Cool seriös stenhård bild. Naat.



MobilBlogg

Godmorgon på er i regnet. Sitter i bilen påväg till skolan sen drar jag direkt till linköping så jag tänkte varna för dålig uppdatering. Hoppas ni har det bra. Puss

Update

Förlåt för den dåliga uppdateringen under dagen men direkt efter skolan blev det att besöka banken för att lämna in kort som ska bli mitt nya ID-kort. När jag kom hem blev det att slänga i sig lite pasta & korv för att att sedan dra ner till Idrottsparken för att spela fotbollsmatch med damerna. Jag spelar vanligtvis i flicklaget men ibland får man hjälpa de äldre! Tyvärr blev det en förlust men känner mig ändå nöjd med min match & jag tror att de flesta tyckte att det var roligt ändå! Skulle i vilket fall updatera lite så ni vet att jag lever och IMORGON blir det att besöka Linköping tillsammans med mamma, Emma & Annelie för shopping. Mysigt.


Emma & Jag ifrån nyår. Bleka men förväntansfulla.

Hoppas ni får en mysig kväll såhär nu. Puss på er


OLD PICS

Jag har värsta bloggtorkan så kanske bäst att jag erkänner det för er så ni inte tror att jag tror att jag kör ägiga inlägg. Ioförsig var förra inlägget lite ägigt! Därför tänkte jag bjuda på lite gamla bilder ifrån äldre dagar. Sådant kan tycker är roligt att se i andra bloggar. Höhö


Jag & Renée. Haha. Jag vet vad ni tänker and I'm thinking the same.


Jag & fina Oscar


Renée & jag


Jag & Linnea


Jag & Alfred


Emma & Annelie oh Emma . döda mig inte. Skratta bara


Mattias. Mattias alltså

Ioförsig ifrån förra sommaren men ändå!


Lydia & Emma


Jag, Josefine & Sandra i Alfreds säng


Adam & Mattias


Jag, Linnea & Sandra


Jag & Josefine


Avslutar med en bild ifrån nyår!

Hoppas du tycker bilderna är lite roliga. Ikväll har jag förresten tränat fotboll tillsammans med damerna & det blev även bestämt att jag ska vara med på deras match som är imorgon kväll. Riktigt trevligt. Hörs imorgon & då kör jag på riktig höstoutfit.


VARNING FÖR.. BARA VARNING!

Regn. Regn när man ska sova & regn när man vaknar. Blir inte dirket piggare på att gå upp ifrån sängen när det står som spö i backen. Den enda sommarkänslan jag har kvar är de ständigt kliande myggbetten som lyser rött på benen mina, min fejkade bränna med brunutansol och det faktum att det fortfarande är augusti.

Har stekt fina pannkakor, dammsugit mitt rum och råkade suga upp min fotlänk så nu är fingrarna fuLLa med damm och hela halsen kliar. Fick inte upp den där länken så R.I.P. Fan vad äckligt tänker ni. Jag tänker fuck of. Har värsta träningsabstinensen idag så tänkte visa mitt bekanta ansikte på damträningen, är så sugen på att springa alltså!

Först kände jag såhär: cuttig och lägga i sängen och bara ligga


Sen bara: små tjurig



Plötsligt blev det: FUCK OF



Sen spårade det ut totalt



Efter lite tid blev det lugnt i skallen och istället slog energin igöng och blev på vippen till oseriös.


Alla ni som nu tänker: vilken liten fjortis & dylikt.


AMEN HUR SERIÖS ÄR JAG DÅ !!!!!!!!

FÅNGARNA PÅ FORTET

Igår drog favoriten i repris igång igen då i lite nya reformer. Själv tycker jag att det är en bra programidé och det är riktig roligt. Först blev jag lite besviken över hur svårighetsgraden var i de olika rummen på fortet, självklart ser det säkert lättare ut än vad det är men som jag kommer ihåg det så var det lite mer farliga & läskiga utmaningar. Äta insekter & krypa i trånga utrymmen och simma i iskallt vatten. Men det kanske bara är något som är läskigt för mig. Andra kanske anser att klättra högt uppe i luften är mer skrämmande.

Vad tycker ni, tittar ni på Fångarna på fortet?


Idag är det Idol mot Let's dance. Själv ser jag fram emot när bloggarna visas!


Tisdagen den 24

Ojoj, fyra månader kvar till julafton tänkte jag idag när jag vaknade. Annars då. Hade samma klänning idag som jag hade på julafton förra året. OJOJ Annars då x2 hälften av klassen hade håltimma mellan 10.20 & 12.40. Haha, gött! Var jag en av de lyckliga? Ja, skulle jag vilja säga men det vore en lögn! Sug säger jag istället..

Har umgåtts med min fina pojkvän idag that's why jag inte har bloggat. Ni som ser honom: skäll!
Och såhär såg jag ut idag. Thought that I would show you guyys!


Klänning i sammet monki halsband gina tricot tightsshorts kusinens
armband diddi skor Kalle. P sko


Hej jag suger känner jag just nu

Hej fina ni. Kan inte riktigt förstå att sommarlovat redan är slut. Det går helt enkelt inte in i huvudet på mig, som jag försöker undvika verkligheten. Det är nu som man önskar att man tagit vara på alla lediga fina sommardagar men morgondagen börjar med sovmorgon vilket är underbart. Man får se det positiva i små saker! Ikväll har jag tränat, tränat bort alla kakor & glass som jag åt under eftermiddagen.. hihi. 

 

Imorgon ska jag vara snygg, fierce. Bara hotish. Ska umgås med min pojkvän också :)!

Godnatt.

LOVELY MUSIC



hang with me Robyn


Första skoldagen & vi är igång


Skjorta bikbok Linne HM Shorts monki halsband JC skärp lindex
ring & klocka skänninge marken fotlänk systers & converse till det.

Skolan gick väl som det ska gå, alla var där, ingen har mysbyxor på sig.. måste visa upp sig eftersom det är första dagen liksom.. markera sitt revir. Not. Fast jo. Alla hade små mysiga ringar under ögonen och aa. It's on. Dagens skolhändelser: Vi har bytt SO-lärare till Lasse från Pia. Haft olika SOlärare under varje årskurs nu. Vi har sovmorgon på tisdagar vilket känns underbart just nu. But heey. Fyra dagar kvar till helg!

Lite skoltips sådär!

Godkväll kära läsare! Hur mår ni? Har skolångesten börjat? Det har den i vilket fall på mig, men jag vet att det nog kommer kännas bättre imorgon när man får träffa allt folk igen och eftersom jag vet att mina tjejer känner som jag så kan vi nog komma fram med någon vettig formulering som lugnar nerver och magknip! Skulle behöva lite Egoboost just nu så funderar starkt på att köpa Bellas bok och få lite pepptips!

Jag tänkte att jag kunde försöka ge er lite vettiga tips själv och även försöka intala mig själv dessa.

1. Lita på dig själv! Någon som jag alltid säger till mig själv är det att man ska lita på sin egen kunskap och att om man tror på det man själv kan göra brukar det mesta fungera lite bättre.

2. Prata ut. Om du känner att "nej det här går åt helvete", prata med någon i din omgivning om vad du känner. Det brukar oftast också leda till att man känner sig lite bättre tillmods. Dessutom kan det även leda till att man får hjälp, dina vänner kanske är superbra på det där om procent som just du kanske har svårt för. Allt blir lite lättare om man sväljer sin stolthet och ber om hjälp.

3. Försök att vända det negativa till något positivt. Är det jobbigt att börja skolan? Vänd det till något positivt, man får träffa sina skolkamrater igen, och om även om det är gymnasium eller högstadie så kan man tänka att det bara är den del av pusslet till det man tillslut kommer leva på. Sitt jobb.



Hoppas det lugnar sig lite nu i era magar för er som börjar skolan eller redan har börjat skolan.


Kom ihåg med en positiv inställning kan till och med lärare bli någorlunda snälla.

Nu: En dusch eftersom jag ännu inte duschat från mitt löppass. Opps.. därför hoppas jag att ni njuter av de "alma har precis tränat" äckelbilderna. Ha en bra skoldag imorn nu allesammans!



Yesterday

Gårdagen spenderades hos min pojkväns place tillsammans med ett gäng vänner. Riktigt trevligt!







Nu är det dags att döma ännu en match tillsammans med Jossan den här gången, ska nog gå bra. Ska passa på att ta en löprunda också. Rensa skallen också för imorgon börjar allvaret. Lite klump i magen får man väl men det kommer gå bra.. right?


NEW FAVORITE







Mina nya darlings som jag inhandlade igår på Kalle.P.Skor. En budget variant av acne's pistol alltså. De här går på ca 1000 kr och värt varenda krona enligt mig! Vad tycker ni?

Something new




Hann visst med lite shopping under förmiddagen i Mjölby när jag hämtade glasögonen och uträttade lite ärenden. Kan ni gissa vad det här är? Det är en favorit och kommer användas flitigt i höst. Visar er imorgon nu ska jag till min pojkvän och ikväll blir det att umgås med lite folk. PUSS

Mina glasögon







Svarta enkla men ändå en markant båge. Jag älskar dom faktiskt! Som ni ser på andra bilden blir det ändå ett brunt skimmer i glasögonen eftersom sidan är en aning guldig och insidan brun. Toppen nöjd iallafall!

Fantastisk kväll

Godmorgon Godmorgon, halvt levande, halvt död. Klockan var ställd så det vara bara att kliva upp. Gårdagen var skitkul verkligen! Jag och Frida blev 12 allover again och stod mitt ibland smeten och skrek högst av alla när Eric Saade kom in. Naej men nästan! Heeey, lever bara en gång!

Vi var även med om en av de obehagliaste ögonblicken av mitt liv. Vi ( jag och frida alltså ) bestämmer oss att sätta oss vid sidan av ett staket och hinner knappt sätta oss förrän en kvinna, 1 meter bort, svimmar och blir helt medvetslös. Hennes dotter, vilket jag förmodar att det var, gallskriker mamma och får halvt panik och börjar slå henne över käften för att försöka få liv i henne. En man springer fram till den medvetslösa kvinnan och skriker åt de närmast (vi alltså) att hämta ordningsvakter. Så jag stapplade fram några ord i chock; en kvinna har svimmat där, till en bunt poliser och helt plötsligt blir det värsta svärmen runt henne. Vi har ingen aning om vad som hände eftersom det var så obehagligt gick vi bara där ifrån... Nu då? Är hon död? Fick hon en stroke? Kvinnan som svimmade vid staketet vid rix fm festival igår: Vi tänker på dig.

Men som sagt annars var kvällen toppen! Martin Stenmark var enligt mig mest magisk! Vem tyckte ni var bäst igår?


Kvällens outfit




Skjorta bikbok Tischa gåva shorts & halsband gina tricot klocka ur&penn


 Nu blir det att dra till Linköping och rixfm! SYNS DÄR! Kram

Sweet violet

Godmorgon alla fina. God förmiddag kanske passar lämpligare. Visst känns det skönt att det är fredag, kanske inte så skönt att det är sista fredag på sommarlovet men jag har alltid haft en thing for fridays. Gick upp rätt skapligt idag och har haft lite mystid med mig själv. Målat naglarna med mitt absolut favorit naglack ifrån Isadora. Jag hatade verkligen att fixa med naglarna förut men nu har intresset växt en aning. Jag målar med Isadora nr 630 sweet violet och tycker att det är fint men framförallt håller det länge och det torkar otroligt fort.







Jag fick mitt naglack i present från min fina Emma. Jag tror det går på 79kr annars. Jag ska verkligen investera i fler färger.

Håll kvar i sommaren till slutet

Ikväll har jag spelat match mot boren och ibland är fotboll så jäkla orättvist är min slutsats av det iallafall. Blev en förlust med 0-1 vilket känns otroligt tungt. Var så arg och besviken efteråt att jag bara ville lägga mig ner och tjuta.. Kan ni bli så frustrerade ibland? Jag brukar oftast visa känslor på det sättet. Men nu är det dags att tagga festival imorgon. Rix fm kommer bli superbra förhoppningsvis. Mitt enda problem just nu är att min garderob känns som ett kaos och jag blir så osäker på what to wear. Ni tjejer känner säkert igen er. Tror det blir barbent iallafall. Vill fortfaranda hålla kvar sommarkänslorna en sista kväll.


Gillar den här kombinationen men har lite fler alternativ laddat.

Nu ska jag sätta på en film jag kan somna till. Godnatt på er.


Hippie for festival



Sjal åhléns Klänning monki cykelbyxor lånade stövlar new yorker väska gammal

Ursäkta bilderna, syrran som tagit och hon är åtta. hihi. Kanske bra att dom är suddiga så ni slipper se mitt osminkade ansikte. Nu: Banken 

Happy

Godmorgon solstrålar! Njuter ni i regnet? Själv kan jag tycka att det är rätt mysigt någongång ibland men inte nu när det pågått i över en vecka i sträck. Men först och främst ville jag säga att det gick bra att döma igår, gjorde inga större missar och jag kände mig säker. Vilket gjorde att döma blev helt plötsligt mycket roligare. Så hallå där alla nybörjare, om man vågar och provar på flera gånger blir det tillslut roligt och dessutom kan man få flera nya erfarenheter i livet!

Nu till den stora grejen nummer två: Synsam ringde och ni vet vad det innebär(förhoppningsvis). Jag får mina glasögon imorgon! Längtar! Sen ville jag bara skriva att jag blir superglad över alla kommentarer från er så fortsätt gärna med det!



Här sitter jag nyvaken och glad! Vi hörs för nu ska jag äta lite frukost. Knäckebröd/flingor. FLINGOR


TIPS



Duschkräm & lotion ifrån LdB är mina favoriter just nu. Duschkrämen har en underbar lätt ros doft och man blir mjuk och len i både kropp och själ. Lotionen absorberas snabbt och formulan är mer fast än rinig vilket ger den plus poäng ifrån mig. Dessutom är det otroligt bra pris, 30 kr var tror jag dessa går på. Värt


Prova på!

Här sitter jag fullt påklädd i mina målarkläder. Har faktiskt varit fint väder idag och det är typ första dagen på evigheter! Humöret blir bättre på direkten! Idag ska jag göra någonting som jag är väldigt nervös över.. nämligen vara domare i en fotbollsmatch. Jag har gjort det en gång tidigare och det är verkligen jättesvårt. Jag som spelar fotboll har nu fått en bättre syn på domarens uppgift och blir inte lika arg över domslut eftersom det är svårt att hänga med och se allt som händer. Till hjälp har jag iallafall Frida och det är hennes första gång att döma så jag hoppas det går bra för oss båda!

Visst är det så att när man provar på en ny sak och inser att det inte är lika lätt som det ser ut, att man får mer respekt för de personer som sysslar med det. Tidigare var jag väldig skeptiskt till att prova på att döma men man blir inte bättre på saker om man inte vågar prova. Kom ihåg det. Våga och bli bättre!



Slarvers

Eh hejs svejs!

Sitter här och tjuter över en film som jag redan sätt men är så otroligt bra. Uptown girl. Vet ni att jag älskar att se filmer jag redan sätt..? Nu vet ni. Älskar att veta replikerna för då känns det mer verkligt. Just nu panikar jag lite över att jag inte får tag i Alfred.. hans telefon är helt död eller något. Vill prata med honom plus att han vet var twilight & new moon filmerna är. I don't.. för det är så jäkla typiskt mig att slarva bort saker eller glömma var jag lagt saker och ting. Exempelvis min tvdosa, vet aldrig var den är.. den lyckas alltid att gömma sig ifrån mig. Jag antar att jag får strunta i att se new moon ikväll, får väl sätta på she's the man som jag ser typ en gång i veckan men garvar jämt ändå åt den. 


Förresten så blev det bestämt att jag och min kära vän Frida ska på rix fm festivalen på fredag i Linköping. Hur kul som helst. Syns vi där?


Väskcollage

Något som jag letat efter ett tag är en lite större väska som man kan använda ifall man ska bort och packa en del grejor men inte vill använda en sportbag. Här är några exempel som kommer ifrån accent:




Besviken & arg

Vi åker till mjölby är påväg ner för rulltrappan och då ringer min telefon. Synsam ringer DÅ och säger att mina glasögon inte har kommit för att dom har varit sjuka?! Är så jäkla irriterad över hur synsam hanterar situationen. Om de säger att de ska komma på tisdag så ringer man väl inte klockan 3 på den dagen och säger hur det ligger till? Lite mer vett i skallen har man väl. Plus att det inte är de som gör glasögonen utan något annat företag, hur kan de då skylla på sjukdom? Åh mycket kritik till synsam just nu iallafall.



Äntligen tisdag

Börjar gå upp tidigare och tidigare nu på dygnet. Idag klev jag upp lite efter tio efter klockan ringt. Förbereder mig inför nästa vecka. Skolan börjar nästa vecka!! Men det finns ju de elever som börjar den här veckan så jag antar att vi som börjar nästa vecka kan skatta oss lyckliga. Eftersom vädret fortsatt är regnigt vilket innebär att jag ínte kan måla staketet bestämde jag mig för att baka på morgonkvisten sådär. Lite kärleksmums för att sprida lite ljus över dagen.

Vid halv tre idag kommer mamma hem och då blir det att åka till mjölby och hämta mina nya brillor. Är lite nervös faktiskt eftersom jag inte riktigt kommer ihåg hur de ser ut men jag antar att det blir bra.. Eller? Jo, klart.



tisha JC sjal mormors gamla jeanstights gina tricot skor converse 
armband diddi klocka ur&penn ringar skänninge marken & ur&penn

Nu ska jag ta och käka lite sedan mot Mjölby. Hörs sen. Ciaoo


TOMORROW IS THE BIG DAY



Imorgon hämtar jag mina glasögon. Nyfikna? You should be.

Höst känslor

Idag är en sådan dag då man inser att sommaren är slut. Trots att solen skiner så känns det ändå bara som en fin höst dag. Visserligen har det regnat nu i typ en vecka i sträck så det är kanske därför man har satt sitt sista hopp på sommaren. Det känns ganska bra att det är höst & att skolan börjar eftersom jag gillar rutiner, men ändå kan det känns som ett slag i magen ibland när man tänker efter att "fan sommaren är slut". Men de flesta jag känner har överlevt nian so I guess I will do it. Jag fortsätter att intala mig själv att nians betyg egentligen inte spelar någon roll eller har lika stor betydelse som gymnasiumet så då känner jag mig mindre spyfärdig. Men nog om det, det är höst. Deal with it.


Nu ikväll har jag varit och tränat lite fotboll och det kändes segt i benen ifrån matchen igår men det är alltid lika skönt att få röra på sig. Vi körde även lite "en mot en situationer" och en av övningarna gick ut på att brotta och knuffa över sin motståndare över en linje. Jag körde mot Frida och såklart tar vi det alltid lika seriöst, tävlingsmänniskor båda två. Sjukt jobbigt var det iallafall och det känns som jag blivit klöst på hela armarna. Men min bebis vann såklart! Lät henne.. höhö. Efter träningen gjorde jag och Agnes lite situps och sedan en varm dusch and here I'am.. Nu: Dags för lite twilight igen va...


Saknar den där värmen en aning faktiskt.


Rainy monday

Sitter här och lyssnar på pixie lott och tar det lite lugnt. Har varit full fart på mig idag. Ställde klockan på 9 och gick ut och målade tyvärr så började det att regna så jag bestämde mig för att ta tag i övervåningen med dammsugning och damning. Tjäna lite pengar, jaja! Lagade därefter en ost och skink paj till Alfred som fortfarande låg och pömsa och bjöd honom på mat. Sedan var det dags att kladda med färg igen så Alfred skickades hem och jag satte mig ner och började. Oturlig nog öppnade sig himlen igen så jag bestämde mig för att lägga ner målandet för dagen.

Gårdagen var jättemysig. Först spelade jag ju match och det blev oavgjort. En snabb dusch senare befann sig jag och Alfred i Linköping och vi käkade först middag på Steves, vilket var gottish. Vid kvart över 6 var bion och det var the karate kid och jag själv tyckte att det var riktigt bra. Se den vettja!

Såhär såg jag ut igår:
 


Kavaj JC Klänning gina tricot Skor converse 
Plånbok ifrån Danmark Halsband glitter
Klocka ur&penn Ringar skänninge marken & ur&penn

 


Match & bio

Godmorgon allesammans! Hur är det med er? Med mig är det bra, är helt nyvaken nu så är lite trött. Men nu blir det att piggna till lite så att man är redo för match i Ljungsbro. Det är andra fotbollsmatchen för säsongen så vi håller tummarna för att det kommer gå bra. Efter matchen blir det att åka till Linköping tillsammans med Alfred och vi ska gå på bio. the Karate kid. Har bara hört lovord om det så hoppas att det stämmer. Har ni sätt den? Kan skriva en liten recension efter och se om den är sevärd.





Kommer nog inte hinna blogga så mycket under dagen idag så förmodligen hörs vi imorgon. Just so you know.


Vill nu, tack


Boots från Skopunkten.com






När man är helt lämnad, höhö, en lördagskväll kan man inte göra mycket mer än att sukta efter till exempel skor, några av de här modellerna faller mig i smaken men smaken är som baken. Jag är helt totalt förtjust i vilket fall. Vad kommer ni satsa på till hösten/vintern?

Lördag den 14:onde

Igår var Frida och Johanna och gästade mitt hem. Hade huset för mig själv så det var mysigt att bara vara vi. Vi lagade tacos, åt chips & dipp, såg film, var ute, spelade kort och pratade om allt möjligt. En fin kväll helt enkelt. Idag vaknade vi upp framåt eftermiddagen och då har vi bara myst. Tittat ner den dagliga turen till idrottsparken och hejat fram siks herrlag. Har även varit lagom barnsliga och fjantat oss men det har varit töppen. Nu är jag hemma och det ser ut att bli en lugn lördag hemma i huset. Kanske nörda twilight och new moon plus isglass.. Låter fint. Ja, typ.


Bra mobilbild ! tiptop. Ni är bäst ändå.

fina fisken

Sitter här och frossar i höstens fräscha mode, mm mumma! Men måste snart få en kick i röven för att dammsuga bort lite damm för ikväll får jag fin besök. Bästa personer kommer och gästar och det blir taco, skräck och mys!
Can't wait, men nu dammsugning och dusch sen blir det östen.

PUSS



70 saker om mig

God förmiddag! Passar på att kolla igenom datorns dagliga behov och slänger in ett inlägg på samma gång. Mitt hjärta ligger fortfarande och sover so thats why. 
Eftersom jag egentligen inte har något att berätta så får det bli en sån här idag!



1. Tre namn jag lyssnar till:

Alma, Almis, Älskling

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Jag ger aldrig upp, fighter until the end

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Mina stora krav som ständigt trycker på mina axlar

4. Detta är jag rädd för:

DJUR

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Sällskap, glädje and food

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

äta i mörker, sluta shoppa, tycka om hösten

7. Detta tycker jag om att göra:

bara va

8. Detta vill jag göra just nu:

äta I guess?

9. Bästa känslan:

att bara känna att allting löser sig, inte en enda oros tanke inom sig

10. Värsta känslan:

dåligt samvete


11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

självsäker, snyggish, har björnborg kalsonger!

12. Jag vill gifta mig…

om typ 10-15 år kanske

13. sak jag vill göra innan jag dör:

Resa till New York

15. Min käraste ägodel:

Dom i min närhet

16. Något jag vill ha i present:

Världens snyggaste jacka

17. Detta har jag på mig just nu:

Linne och trosor

18. Favoritkläder:

När man känner att det klaffar och är perfekt

19. Favoritdjur:

eh, inget?

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

just nu, larvig popmusik

21. Favoritartist just nu:

Miley cyrus???? har fått nått för mig höhö

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

alla ämnen är typ lika, men SO är nog tråkigast

23. Stjärntecken:

lejon

24. En bok jag älskar:

twilight serien

25. En film jag älskar:

she's the man

26. Tv-program jag gillar:

Vampire diaries

27. Favoritdoft:

alfreds parfym

28. Detta äter jag gärna:

kyckling

29. Dricker helst:

vatten

30. Favoritgodis:

choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Till paradiset

32. Färg på mina ögon:

bruna

33. Min längd:

1,69

 35. Jag spelar:

fotboll

36. Person jag beundrar:

pappsen är en bra man

37. Så här bor jag:

ett rött lagom hus med snart otroligt snyggt staket och med en underbar familj i Skännninge

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Inga?

39. Det här tänder mig:

allt och inget

40. Det här gör mig avtänd:

just the wrong words

41. Favoritfärg:

röd

42. Favoritcitat:

ska leta upp ett, det ska jag

43. En hemlighet jag vet:

Om jag berättade så vore det inte hemlighet jag vet, utan alla

44. Bästa present jag fått:

Min laptop

45. Senast köpta skiva:

ehm, skivor? ingen aning

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

mina läppar

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

big mama ass!

48. Udda förmåga/egenskap:

jag kan nästan alltid gissa vad klockan är

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

TIGER

50. Vad lyssnar du på just nu?

datorns arbete

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

ätit, dampat, pussats och mina planer och träning plus tjejmys

52. Var är dina föräldrar födda?

Mamma är nog född i motala och pappa vet jag inte. Malmö?

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Spotify tror jag

54. Vilken är din favoritrestaurang?

I guess steves

55. När badade du i en pool senast?

För några veckor sedan

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Någon löjlig pjäs i fyran

57. Hur många barn vill du ha?

spelar ingen roll men mer än ett

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

cut musik

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Ej 18 år liksom

60. Vad har du för TV-kanaler?

vanliga

61. Har du åkt moped någon gång?

japp

62. Har du busringt någon gång?

yes

63. Har du fått felparkeringsböter?

nehej du

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Nej men jag kan definitivt tänka mig att göra det någon gång i framtiden

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Mallorca

66. Har du en egen trädgård?

en liten söter en jaja

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

witch, avatar, winx club

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Naej, är överdrivet dålig på texter

69. Badkar eller duschkabin?

Dusch

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Twilight och new moon


NU ÄR JAG EN AV DOM



Äntligen har jag skaffat mig ett par korsörhängen, ett fynd ifrån skänninge marken faktiskt. Skulle önskat att dom var en aning större men de här får duga. 95 kronor gick de på. Som fyndat eller? :)




Bara vi

Idag har jag vara varit tillsammans med Alfred. Vi har njutit av varandras sällskap och eftersom båda vill träna på kvällen blev det bäst att vi bara var vi idag. På söndag ska vi däremot fira lite mer förhoppningsvis med bio osv. Hoppas att ni respekterar att vi bara ska umgås ikväll och det blir därför inte så mycket blogg men ska försöka slänga in ett inlägg snart där jag visar ett nytt inköp. 

Ikväll: MYS

2 år







I love you


NORMAL DAY

Hallopsan, sitter här och smuttar på lite vanlijyoghurt. Har varit fullt upp hela dagen, målat staketet och snart är det klart och då blir det shopping för lönen kan jag lova! Har även fräschat till mig en aning nu eftersom Alfred kommer senare, blir även att kolla fotboll i IP. Tillbringade även kvällen där igår tillsammans med Johanna mesta dels. Underbar tjej det där alltså! Mår ni bra? Jag har lite huvudvärk men förhoppnings går det över när jag vilat lite. Har invigt mitt nya linne idag också och jag trivs toppen bra i det.


För det första ser jag ut som världens bitch på bilden.. men det är jag inte bara att jag har redigerat ögonen eftersom de lös röda, nu är de typ ljusröda.. höhö. Men på bilden iallafall ser ni min nya blazer ifrån JC också plus linnet.

Nu tänkte jag måla naglarna med mitt favorit naglack, tänkte tipsa om det i ett inlägg senare i livet. PÖSS


News




Den perfekta toppen ifrån JC och nytt halsband ifrån ur&penn


Sorry

Äntligen har jag bestämt mig för ett par glasögon. Det blev ett helt nytt par som jag inte provat tidigare i märket converse. Själv tycker jag inte att jag passar i glasögon men jag lär mig nog tycka om mig själv med ett par glajjer hängades på nästippen. Tyvärrr blev det ingen bild, hann inte med det. Min hjärna var så uppe i varv och tillslut blev det ett beslut taget och jaa ingen bild. Ni får vänta tills på tisdag nästa vecka.

Nu till det förvånandsvärda för dagen, en så länge. Jag har shoppat lite på JC, vilket jag inte brukar göra men hör och häpna. Blev en kavaj, ett linne, en tshirt och en perfekt svart topp. Kommer bilder på det snart, ska bara packa upp det. Planerna är sedan att läsa och träna.

Kram på er denna regniga dag.  


The New Me

Jag ber om ursäkt för att jag är typ världens sämsta bloggare just nu men jag vet att jag kommer göra er glada nu, nyfikna åtminstone. Idag är dagen då Alma Axén ska bli en tjej med glasögon. För er som inte vet så har jag ett litet synfel, inte så att jag inte ser men tyvärr så får jag problem med huvudvärk. Har nu linser och kommer fortsätta med det men behöver glasögon som komplement. Har haft hemma bågar att prova i några veckor och jag har velat fram och tillbaka under en lång period. Idag ska jag iallafall bestämma mig, har två par att välja mellan plus ett par i en annan färg. Så tre par.

Hörs när jag kommer hem igen så ska ni få en bild på the new me.



Förlåt att ni får stå ut med mina urusla cambilder med mitt morgonrufs och nakna feja.
Kommer en "snyggbild" snart. Förresten så ser ni också mitt favo halsband för tillfället. SNYGGT från gina.
.

And so we survived

Ännu en skänningemarken har gått och det kommer smygande känslor om att sommaren snart är slut. Jag vill inte ha höst, vill inte att det börjar mörkna vid fem, vill fortfarande kunna gå med bara bruna ben om natten. Samtidigt blir man förtjust och nyfiken över hösten, varma halsdukar och kängor, kunna ta en kopp te för att värma sig.. hatar te men ändå.

Vad tyckte jag om min marken? shaa, det känns som man vuxit ifrån marken, det trevligaste är alla fina människor man träffar och alla inte så fina. Men det blir juuu så långtråkigt so I guess jag kan sammanfatta min marken som helt okej. Nu är det slutpratat om det för snart kommer min fina Frida till mig så ska vi promenera till idrottsparken för att se match.

Kvällensplaner: Alfreds släkt. Jag känner mig osäker. Hatar att inte veta vad jag ska säga och så men nu är det som det är. WISH ME LUCK.




Ni skymtar min nya klocka som jag fyndade på marken, har velat ha en guldigklocka länge nu så jag är happy.
Nu: Måla naglarna

Slapp dag

Hejsan hoppsan alla glada! Hur är det med er? Med mig är det bra. Sörjer dock vädret lite eftersom jag hade hoppats på lite uppehåll idag så jag kunnat fortsätta med staketet så det blir klart någon gång. Nu sitter jag iallafall här och lyssnar på Miley Cyrus och larvar mig. Har faktiskt hunnit med lite under dagen ätit frukost, ett knäckebröd ( nyttighets points till mig ) och dessutom har jag fuktiskt dammsugit hela undervåningen. Nu är det dags att klä på sig lite vettiga kläder och fixa lite mat till 1 så blir det att luncha med mor min.

Kan förvarna redan nu att det inte kommer bli så mycket uppdatering imorn eller på torsdag då Skänninges största event om året äger rum, Skänninge Marken.


Har förresten träningsvärk i låren som sjutton ifrån gårdagens träning så idag blir det att ta det lugnt.

JUST SO YOU KNOW

Kvällen och morgondagens planer gick i stupet. Ikväll skulle jag legat i min pojkväns famn och imorgon skulle det blitt ullared för hela dagen. Tyvärr är Alfred krasslig i halsen och eftersom varken han eller jag vill att moi ska bli smittad blev det ingen dejt och inte heller ullared eftersom lilla snusmumrikern ska ligga till sängs.

Idag har jag inte gjort alls mycket, en mycket tuff träning att börja dagen med kändes bra, fridfullt.. mm Jag älskar att träna och springa tills jag får dödsångest. BULLSHIT. Det kan ju inte finnas en enda människa som älskar att springa när man bara känna att man vill lägga sig och bli begraven. Nu finns det ju dock sådanna människor, vill bara göra det klart för er att jag är ingen springnjutare. Trots det gör jag det eftersom fotbollssäsongen ligger risigt till om konditionen ligger på noll. Annars har jag dator nördat all day long förutom en promenad i spåret med mammsen och moster förut.

Nu är det film som gäller, twilight. Ha en fin kväll.

TIPS

En blogg som jag läser relativt regelbundet är http://www.dollyblond.se/ Hon har så sjukt snygg klädstil som jag inspireras av. Read it and enjoy!



Kolla bara den här urläckra outfiten!

DANMARK DEL 2




En fyr som blivit nergrävd i sand utav havet


Annelie, Emma och jag uppe vid fyren







Här står vi i skagen där två hav möts.










Såklart tittade vi även på fotboll, men vi hann uppleva några dagar utan också.


SÖTT & BARNSLIGT






Ny plånbok och även den är ifrån Danmark. Tyckte att den var ursöt, ungefär 260 svenska kronor gick den på.


Min kärlek aha

Har fått i mig lite middag i magen och fått på mig lite kläder så nu är det dags att dra väg till pojkvännen min. Blir nog att mysa hela kvällen och bara vara med varandra. Imorgon dirket på morgonkvisten är det dags för en tuff träning again. Första fotbollsträning på hur länge som helst, tror nog att jag kan klara löpningen dock, eftersom jag har hållt igång bra under sommaren. Återstår att se, kommer säkert bli en pain in the ass ändå.

Hörs imorgon. CIAAO


DANMARK DEL 1


Annelie Jag Emma, glada över att vara framme i Danmark





Agnes

 Mamma














Gårdagen

Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt förutom att jag blev getingstucken, (Det gör förjävla ONT!). Alltid svårt att försöka vara social på släktträffar men det funkade helt okej ändå. Blev riktigt nöjd med min outfit igår trots att jag var skeptisk om jag skulle trivas i det, I DID.



Klänning monki skjorta bikbok thights loftet(NYA) converse(NYA)

Blev alltså de här läckra thigtsen och vita låga converse bl.a. i Danmark alltså! NÖJD
Nu är det dags att hurta, trots träningsvärken i hela röven så blir det powerwalk med käraste kusinen och därefter ska jag lägga in lite bilder ifrån resan! KRAM

RSS 2.0