Cimon Lundberg

"Kärlek vid första ögonkastet. Kärlek som får dig att lyfta från marken. Kärlek som får dig att falla handlöst ned i kaninhålet med en önskan om att få falla i resten av ditt liv och aldrig mer få uppleva verkligheten igen. Kärlek som får tiden att stanna.


Jag jagar efter kärleken. Den ger mig blodsmak i munnen och vidgar mina ögon och höjer min puls. Som redo för strid ena sekunden, för att sedan bli totalt förlamad av giftet. Drogen. Hög på kärlek, med fladdrande pupiller, långa ögonfransar och kolsyrat blod.

Kärlek som får mig att stå naken i ett rum och önska att hela världen kunde se mig. Då man inte behöver några kläder. Inga kistor fyllda med guld eller tak över huvudet. Allt jag behöver är min nakna kropp, för den känner kärlek.


Jag flyr från kärleken. Den får mig att tänka på döden. Den gör skrik till min enda föda, mitt skelett till is och organ att ruttna. Flyr, som om kärlek plötsligt gått från det abstrakta till att ha tagit form av ett stort mörker som bränner. Det  slukar en hel, spottar upp en och låter dig ligga och ruttna.


Jag la en nyfiken hand på spisen, och har aldrig gjort det igen. Jag blev mördad av kärleken, men förlåter den ändå.

Vad är kärlek? Det kan vara det enda i livet som är bevis nog för mig att jag lever."

 


EN FIKA-DAG

Tänker att jag ska skriva blogg och så gör jag aldrig det ändå. Nu gör jag det. Har haft en fnissdag, vilket är en ganska vanlig förteelse i Alma Axéns vardag, just för tillfället.




Höjdpunkter. Alltid dessa höjdpunkter. Jajamen.

- Fnisset i matsalen.
- När läsken helt plötsligt börjar spruta och någon slänger den in mitt i allt fika & på alla människligheter
- Nutella kletet

....

Kände att det blev lite för intimt nu, HOHO. Men dessa chicas är bra! Herrå

En bokstav på att papper definerar inte vem du är

Bearbetar lite med mig själv. Ska ändra mitt sätt att se på saker. Jag ska bli nöjd. Må bra.

Lev livet medan du fortfarande har chansen, och emma, vi måste sluta älta plugg. Matte är inte livet. Jag har inte öppnat boken idag och jag är nöjd. Det där var inte riktigt sant. Men jag ska lära mig att bli nöjd.


Fina tjejer. Bra tjejer

Något underligt

Det pågår något slags krig i mig nu och det gör ont. Idag är det så starkt att jag nästan kan greppa, fånga det som inte kan ses. Värker i bröstet. Känslan av att spy övertar. Vill bara skrika ut.




Gick ut och gick med Emma. Vi förmedlar, pratar, funderar, relaterar, inspirerar, ältar och ältar lite till. Meningen med livet är fortfarande oupptäckt men lite lättare är det ändå att andas nu. Vi har bara vällt ut information  och jag kan nästa känna syret smeka mina lungor. Tänk vad fina människor kan göra. Nu är klocka tio och här sitter jag, mitt på golvet i ett papperkaos, mina kinder är en aning blossade och jag njuter av sorlet från melissas ljuva stämma. Läser lite meningsfull text, skriver formlösa meningar.



Ska sluta vara så skum någongång. Kanske i ett annat liv.

¨
Jag älskar dig

aa

Blev beordrad att blogga - here I am - fast det faktum att jag inte har något att skriva är ganska självklart.

Ville bara skriva att jag stukat handen, spelet man spelar är wordfeud. Man garvar lite åt boobshell. Skrattar åt helt orimliga saker. Är allmänt barnslig. Gör matte. Skiter i att plugga. Planerar en tackfest. Shoppar med fina. Spelar fotboll. Grumlar. Lever livet.


Herrå

mmmmm

Hetsäter mackor, blandat med lite digge, lite glass, gurka, mjölk, skinka. Älskar mitt kök. Skrattar lite åt sånt som har skrattats åt under dagen, skrattar lite till på riktigt. Fnissar tillsammans med Alice. Någonstans där emellen vandrar fingrarna över tangentbordet och jag sådär vill bara skriva att min klass är helbra, stämningen är ?epic?. Fan förstörde min text med epic, fan. Epic.



Upptäckte att jag lagt min macka i mjöööölk. FAN. mjukäckel. (Åt den ändå). Bara lite notes till mig själv sådär, om jag läser detta den 8 maj 2015. Pluggat matte, fikat med tjejer(mys&jättenåttbraord) & tränat, så va ditt/mitt liv i veckan.



Ska väl läsa kemi nu.

FULL?

Skrattar åt allt. Hit och dit bara. Fnissar högt, lågt & flabbar harmlöst.






det går bra nu

Det känns förjävla bra måste jag säga & det var det enda. Inte allt men det mesta. Typ. Fan. Kan inte bestämma mig. Nått ger mig ångest


och jag vet vad

Nu blev jag besviken

Veronica var väl ingen hit direkt. Tycker fortfarande hennes låtar är fantastiska men gårdagens konsert var bara någon sorts medelsmörja och det sticker lite i mig att den där timmen inte bara skrek: shoooooow


Bilder har jag dock


Enfuckingjoy



Hade i vilket fall som helst en fin kväll med en fin vän. Tycker om dig



Nothing is permanent

Tänkt på saker. Analyserar jämt, jämt & jämt. Min historia är verkligen bad girl gone good & mycket av min tid här på denna jord går ut på att försöka vara en så bra människa som möjligt. Vad definerar en bra människa? En som tränar & alltid gör sitt bästa i skolan? En som är snäll mot alla, likgiltig, normal (osynlig?)? En som jämt är glad och pushar andra, en ledare?

Ingen är perfekt säger någon. Fel säger jag. Man kan välja att vara den människan. Men hallåå Alma, alla gör misstag. Sant, men en perfekt människa är en sådan som gör misstag men inser att den gjort fel. Perfekt & perfekt. Perfekt för mig handlar inte om grymma betyg, bäst i sport och rummet är pedantiskt samtidigt som man njuter av en grovmacka med keso & gurka, - utan om hur man handlar som människa. SÅ.


Saken som jag skulle komma fram till med det här inlägget var att man kan säga att man vet vem man är, hittat sig själv & insett "sån är jag" Men, det kvittar om du är 16 eller 45, för inget är bestående. Du kan ändra dig & sedan ändra dig. Jag har inte hittat mig själv men jag inser också att det kanske inte är så viktigt som jag först trodde, det är bara en grund, för inget är som sagt bestående. Skönt va?


Tänk på det du. Så du inte sitter där när du är 90 år och tänker på hur du skulle velat förändra ditt liv. Fånga dagen förfan & nu har jag varit seriös för ett år.

Herrå

MATTE + TRÄNING

Har lugnat ner mig. Bara så ni vet mitt herrskap. På söndag eller lördag ska jag lägga in massa bilder. Klassen känns himla bra. Mysig & härlig. Helgen kommer nog bli bäst. Fest & på toppen över allt:



V E R O N I C A M A G G I O < 3


Under veckan har jag annars, är träning måndag, onsdag & idag. Matte, måndag, tisdag, onsdag.


Så äre. Kommer fan bli både snygg & smart.

Ha det underbart.

DÖÖÖÖÖÖ

MÅSTE skriva av mig. Vill lägga mig raklång, rakt över golvet, skrika ut en rad BLÖADSFNASNFJNASZ<KNFDCSNAKJDNC<SNZKJCLNJZN<SCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCNJKSKNJASFJCKBASJKBVJCSBDJVBJKDSBVJKBD
NDVFXNZVJKBSD<JNBVLasmcAsäÖ,V
s>dV

ÄD<,SVÖ MDZLÖ<VN AÖLdsJkfVacs'<L
v*äcm;DSÄ'Vm,aös6JCV'ÄÖmaDS ÖVm aszävF
L;v öämzdb öäfdsmDSCVM SLacMÖLSVMLVMLDBS<ÖKLNMa*äsvm;ÖÄ*mdV *dzK*vms<SVÅV¨S
VPVÅNOA

LSVÖMK<SÖV MCCSÖAÄ'<Z,CŨSKMFVCÖ'S<*MVC Ö<X,ZCÄ'L1<s
¨

'fCl

'C,'ASÖMCVÄÖ <ZMCs>z*CÄKM'ESÅODJPGVA¨W
EK,FV
caS


& röv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fan. Hur jävla fucking roligt äre att sitta i en timme & räkna matte och få ALLA fucking fuck fuck fuck fel?????????????????????????????????????????????????????????????


Att titta på idol samtidigt är kanske ingen höjdare men FAN. FAN. Nu ska jag riva ut alla sidor jag kladdat, riva dom i tusen bitar, spotta & stampa. Djuuuupt andetag & sen köör man la igen. Får la börja man snask på vardagar om detta ska fungera. AAA..
<
br/>
Annars. bra.


Hej!!!!!!!

FML

Vill spy, ta på mig tusen tröjor, spy & vira in mig i en filt. Ska nog göra det. Himlans skoj. Egentligen är jag inte en ironisk & sarkastisk människa utan säger jämt(oftast) sanningen. Förutom när jag driver vilket kan hända, ofta. OJOJ, vilken klarhet.


naej men ska la spy. misslyckades med mina mål för dagen. ofc. vad hade ni väntat er? Imorgon. DÅ jäklar.


Snygg som fan.

RSS 2.0