INGEN BLOGGLUST

Förlåt mig mina fina. Kanske finner jag snart lusten att blogga igen? Men en så länge är den som bortblåst. Till mitt försvar har jag inte mått så bra denna vecka. Lider av kronisk huvudvärk. Sounds nice? DE ÄRE EJ!

Kommer snart igång. Tills dess får ni chilla pung & vänta på bättre tider.
Kram

Helt jävla slut

Mina ben är döda, mitt huvud bultar, mina ljumskar känns verkligen använda & en trötthet som är otroligt stark trycker och bultar i mitt inre. Känns som jag är utslagen, mörbultad & totallt jävla nermölad. Men det är det värt, att spela fotboll är så sjuktkul! Speciellt om man vinner. 2 matcher, 2 vinster, på en helg känns fint.

Ligger nerbäddad i sängen med datorn & här, jo här, tänker jag ligga hela kvällen.
Kram

NEW IN





Som ni ser ändras färgen en aning på bilderna men jag upplever dom nog mer vita än gräddiga.
Vad tycker ni? Jag fullkomligt älskar dem & för de som vill veta är de från H&M & går på 299kr.

 


MIN DAG

Hej på er denna lördagskväll! Har varit full fart hela dagen så tiden har varit knaper till bloggandet. Började dagen med en match, blev vinst med 3-0. Fina Emma & jag drog sedan till Linköping och jag ska säga er att jag är ytterst nöjd med det antalet kronor jag spenderande! Tänkte visa upp det lite senare eller imorgon.







Ikväll blir det hemmamys. Kram

EN NY BÖRJAN

Imorgon, lovar dock inget, blir det en ny början på bloggandet! Ska försöka lägga in lite bilder ifrån de senaste dagarna & imorn tänkte jag visa en outfit. Vad sägs som det? Tycker ju om att blogga så ska försöka få tillbaka lite energi till det. Nu har den energin mestadels gått till plugg & klagandet över plugget. 

Just nu ligger jag i min pojkväns säng & vi ska snart gå & lägga oss då klockan står på 8.15. Dags för match, både för mig & honom. Vi har haft en mysig kväll med mat & pokémonfilm. hihi, barnsligt and we like it!!! 


Älskar det gröna. Love it!

Kram på er!

Dålig bloggning

Har inte bloggat på ett tag, känns som att skolan tär på alla extra krafter man har. Ska verkligen försöka börja blogga lite men jag måste se till att få ordning lite på vardagen runt omkring. Bloggar ju främst för min skull, självklart är det roligt med er som läser, såklart. Hoppas att jag finner lite extra engagemang här inne någonstans.

Kram

Mörkt inför Sveriges historia.

Att Sverige Demokraterna nu är med i riksdagen gör mig riktigt jävla skrämd. Skrämd över att vi stänger vårt land, vårt land som är så bra, stänger väggar & låter andra människor dö istället för att välkomna dem till ett ställe där de kan leva. Människor som inte kan leva i sin hemländer, kommer, om Sverige blir påverkade av SD, inte ha någonstans att ta vägen. Ska detta sluta med att alla länder tillslut inte tar in några invandrare & de istället tvingas leva på egen hand i ett land där svält, krig & mord sker dagligen. Tycker detta är så otroligt grymt!

Vad händer om 40 år när Sverige är i krig? Länderna runt omkring oss har inget att erbjuda för landets regering har bestämt att " Naej, ni kan nog ta & ruttna i erat eget land, dö" Blir så fullkomligt förbannad, för SD kanske framstår som ett parti som vill "ta hand om invandringspolitiken". Jag är en av de som genomskådar detta. Jag vill inte ha ett rasistiskt Sverige. Så jag hoppas för hela mitt hjärta att de andra partierna i riksdagen har vett i skallen & fortfarande tror på ett jämnställt Sverige, där man behandlar människor för personen i sig, INTE, inte för personens ursprung. PUNKT!

Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. För ni som inte är så intresserade av politik. Förlåt. Jag tycker dock att politik är intressant & hoppas verkligen att vi, ungdomar, nästa val, kan se till att Sverige inte blir ett rasitiskt land. Förutom detta, så har min dag varit bra. Är trött som ett as nu så bättre bloggning imorgon.

Kram


Söndag

Hej på er! Har ingen större lust att blogga just nu. Min mage är orolig & jag är lite smått nedstämd. Ska försöka bättra på humöret eftersom jag har en del planer just för idag. Först ska jag inte sprida min ledsamhet till mina fina lagkamrater på matchen som är idag & sen ska jag hålla uppe smilet för min morfar. Han som fyllde den 16onde & ska firas idag. Tillsammans med familjen.

Har även planer för att jag ska få vara med Alfred. På kvällen.


Låt inte tvivlet ta över. Nej


THE FEELING IS ALONE


HELG

God förmiddag på er kära läsare! Igår var en mysig kväll tillsammans med Alfred. Vi gick upp för ett tag sen & jag har precis tränat lite. Känns skönt! Vi ska förmodligen ner & se A-laget som spelar klockan 15.00. Frida kanske följer med också. Sånt som märks. Ikväll har jag inga planer direkt. Frida & jag pratade om att hitta på något så förhoppningsvis lite tjejmyyys!

Hoppas ni har det bra!

Kram

BLUE SKY







Skjorta Monki Linne Lindex Byxor Åhléns Halsband Cubus Skor KalleP


Har varit iväg och stått i kiosken i Idrottsparken. Nu är det först dags för lite middag tillsammans med familjen sen kommer Alfred. Är så sjukt trött efter denna dag så blir nog en lugn kväll. Hoppas ni får en fin fredag.

Kram

POLITIKER ÄR OMOGNA

Hallå på er alla :)! Hur är det med er? Själv är jag ganska slut efter dagen, har haft skolval precis hela dagen & det har varit mycket att ordna med. Nu är iallafall allt klart. Ska avslöja några saker som detta val ledde till tänkte jag! Partiet som fick mest röster, procentuellt på Trojenborgskolan, var Moderaterna. Då tror ni säkert att det var Alliansen som kampade hem priset mem sammanlagt vann de Rödgröna som block. Något annat chockartat enligt mig var att i nian var det ungefär en tredje del av alla elever som röstade på Sverigedemokraterna. Fyfan! Ogillar SD starkt!

Jag själv röstade blankt, anser att, efter debatten igår, är de flesta politiker omogna & barnsliga som står på tv & klankar ner på varandra istället för att verkligen prata politik. Om fyra år ska jag dessvärre ta ett beslut. Hoppas att poliktikerna kan vakna upp och inse att det inte handlar om dom själva utan att de ska styra Sverige för folkets skull. Nu sitter jag dock och mumsar lite godis, tänkte ta lite outfit bilder sen. Kram






SKOLVAL

Hejsan Hoppsan alla glada! Kom precis hem ifrån träningen & en stunds tittande på match tillsammans med en del töser. Har varit urusel bloggning idag men när hösttröttheten smyger sig på vill man passa på att ta det lugnt när man har möjligheten. Imorgon är det i vilket fall skolval på min skolan & elevrådet som jag är med i, har arrangerat detta. Kom just på att jag också måste rösta...

Jag har verkligen ingen aning & anser själv att jag, 15 år gammal, inte är tillräckligt mogen för att rösta. Rösta gör man när man är 18 år. Punkt. Självklart roligt att det ska bli ett skolval men jag är så kluven. ÅH.
Har funderat mycket över vilken sida jag stämmer bäst överens med, Alliansen & de Rödgröna så att säga. I vissa fall håller jag med Socialdemokraterna men i andra fall Moderaterna. Vill ligga någonstans i mellan så antar att jag får rösta på typ Feministiska insiativet(stavning).. höhö.

Vad anser ni om politik, allians eller rödgrön? Vilket parti är självklart för er?


TUMMEN I RÖVA

Upptäckt en sak. Som suger. Tänk dig: Du har spotify på & världens låt kommer och du vill bara dansa, skrika, sjunga & leka star. Så får du hicka???! Du bara är där i uppsvinget låten & rösten bara bryts.
Blev super irriterad över detta just nu. Tack för mig

Förövrigt ville jag bara säga att vi klämde ut en seger mot södra! Vilket känns så F U C K I N G gött. Bjuder därför på alla "tummen upp" bilder som jag tagit på mooi!


HAHA varmkorven SÅKLART






FANNS TRE? löjligt. Ska ta fler bilder med "tummen upp" alltså.
Hejdå!





VAD ALLT KAN FÖRANDRAS

Fan vad allt kan förändras för en del. Fan vad allt kan förstöras.

Mitt hjärta bara värker när jag får reda på något som det här & mitt mage känns som det ska vända sig ut & in. Tänkte att vi, jag & ni som läser, ge en extra tanke till alla som drabbas av sjukdomar. Speciellt den personen jag tänker på idag.




Ett hjärta till dig


DAGENS




Invigde mina nya thigts från lindex, looove. Annars är det klänning ifrån Monki
skjorta ifrån åhléns samt smycken.

Har en riktig blädag idag. Dålig hårdag = dålig dag. TYP
Nu ska jag ta tummen ur röven & plugga. Sen blire matcchhh rååå!

What the hell just happend?

JAG KOM MED

Jag trodde verkligen verkligen verkligen inte att jag skulle komma med & blev därför helt paff. Känns så otroligt roligt, glatt för jag älskar ju att sjunga i kör! Lucia är bland det finaste jag vet så är otroligt ?stolt?, nej men framförallt glad över att få vara med.

Tänkte att jag kunde dra de som kom med för alla nyfikna som inte vet.

Jouline Gårdstrand
Frida Wahlström
Linnea Carnrot
Sara Alexandersson
Almis palmis Axén(JAG)
Isabel Kilpiläenen(stavning!!)

och det sista är jag inte riktigt säker på men förmodligen är det Johanna Lindén.

Jag tycker verkligen att alla av de här tjejerna kan bli lucia, men jag hoppas på att det blir jag. Det borde man väl få? Ja. Men som sagt, alla kan bli för det är en bunt härliga tjejer hela högen.

Nu ska jag plugga bajsspanska & sedan soova.
Kram

Skänninges lucia = NERVÖST

Jag gjorde det. Skakande, nervöst, svettigt, darrigt. But hey I did it.

Uttagningen började vid 12,00 & då fick vi en presentation av själva upplägget. Det blev sedan dags för att sjunga för Rakel & Deborah. Vid 14.00 vad i vilket fall uttagningarna klara & de som kom vidare kommer de att ringa till under kvällen. Jag är redan säker på att jag inte kommer med men det var ju värt ett försök, inte sant?

En jävla nervpärs vare iallafall.

Jag känner mig fortfarande väldigt nervös & typ stressad. Det gick till & med så långt att det var visst någon som åkte ner till träningen till fem när den visst var vid halv sju.. I d i o t


KAN INTE LUGNA NER MIG

Hej på er! Sitter här som på spänn. Är så jäkla orolig i hela kroppen och kan bara inte slappna av vilket känns lite jobbigt just nu. Har fått bra respons ifrån min debut ifrån radion iallfall! Blir glad av alla komplimanger! Så tack! Just nu är det biggest loser som gäller vilket är mitt favoritprogram för tillfället. Blir så inspirerad på något sätt, det gör mig att vilja bli personlig tränare alltså!

Nu ska jag försöka slappna av & bara fokusera på det positiva istället för att älta i problem som gör mig orolig. Till exempel är jag supernervös över att jag ska söka till Skänninge Lucia då uttagningen är imorgon. Men jag har beslutat att ge det ett försök.


Jag som tärna i förra årets skollucia tåget.

Kram


NEW IN







Två fina BHar samt ett par efterlängtade tights fick jag med mig hem ifrån en snabbis i Linköping igår. Bharna kostade 129 kr styck & tightsen 79 kr från Lindex. Fint?




Debut i radio

http://sverigesradio.se/sida/spelaren.aspx

Varsågod att lyssna fina läsare om ni har lust att höra på min ljuva & ljusa stämma när jag ställer två frågor till Anders Borg. Kommer in vid 48.27 ungefär. Kan säga att det var en riktig nervbitare och som ni hör var jag inte riktigt beredd då jag trodde att de inte skulle höra av sig. Men det gjorde de! Riktigt roligt!

Kram

Update

Hej på er! Skriver ett snabbt inlägg nu bara sådär. Har varit och tittat på min syster när hon har spelat fotboll nu på morgonkvisten. Snart ska familjen & jag iväg till Linköping och kanske fynda lite. Återkommer senare.

Kram


OJOJ

ojoj. Ser ut att bli en rätt så hyfsad lördagskväll alltså!





Kommer gå upp 5 kilo bara på den här kvällen. But who the hell cares? Ingen. Tack raringar!

SATURDAY






Linne & "jacka" H&M jeans JC halsband ur&penn skor kalleP

DET ÄR BRUTET, FAN

Hej på er denna lördags eftermiddag. Har som sagt spelat match idag på morgonen & det blev en vinst med 2-0 vilket känns skönt. Passade även på att titta på a-laget som spelade, tillsammans med Frida. Nice!

Ville även göra ett erkännande. Jag bröt mitt godisförbud igår efter 5 veckor. Eller rättare sagt så tvingade mamma mig att äta, eftersom jag har ett jäkla humör när jag inte får socker. Höhö. Känner mig faktiskt redan på bättre humör så ska använda min energi till lite plugg nu. Ikväll ska jag umgås med min pojke & fira att vi faktiskt har varit tillsammans i 2 år & 1 månad imorgon. Kommer snart upp en dagens också.

Kram

FÖRSTA GÅNGEN I RADIO

Hej på er allesammans! Hur mår ni? Själv mår jag helt okej idag. Imorse värkte halsen en aning men det har blivit bättre under dagen, vilket känns skönt då det är match imorgon klockan 11. Som jag skrev under gårdagen så har det pratats om att vi ska vara med i radio P4 och idag är det officiellt om man säger så. Jag ska under måndagen 11.00 - 12.00 få chansen att fråga Anders Borg lite frågor. Vilket känns roligt! Maria, ska under tisdagen ställa frågor till Lars Ohly.

Nu är det ju som sagt helg, vilket känns otroligt skönt. Alfred kommer snart till mig, sedan åker vi till Väderstad så får vi väl se om det händer något roligt eller så blir det bara mys. Hoppas ni får en fin helg.


En bild av Anders Borg vår finansminister.

Kram på er.

Dagens






Cardigan & kjol gina topp frk tights lindex & converse till det.



FINALLY FRIDAY

Hej & Hallå. Känns som någon har strött sömnpulver på mig idag, är så otroligt trött. Har även lite bröstsmäror ifrån dagens träning. Kanske inte egentligen var någon vidare idé att anstränga sig fysiskt? Gjort är gjort. Imorgon är det iallafall äntligen fredag och den ska tillbringas i min älskade pojkväns famn.

Vad ska ni göra imorgon när det äntligen är fredag?


Mamma, jag & Sofie en höstdag i Norrköping. Tycker om hösten när solen är framme och löven är färgglada men när mörkret stiger fram runt fem tiden är den inte så rolig men vi får överleva ännu en höst.

Kram


P4

Ojoj. Nu ska ni få höra på rabalder! För att göra en lång historia kort: Jag kanske ska vara med i P4. Okeej..
kanske inte så kort då!

Jag är med i elevrådet på vår skola, vilket jag förövrigt tycker är riktigt roligt. Vi har introducerat för första gången i Trojenborgsskolans historia ett skolval. Vi(jag & Andreas) har därför mailat runt till media & vi har fått lite olika responser ifrån vissa. Men i vilket fall så har Lotta Karlsson, som hon heter, från Sveriges radio östergötland, kontaktat mig om att hon vill att ungdomar & i det här fallet vi, ska ha lite frågor till partiledare som de kommer att intervjua i deras radio.

Vi/jag kommer alltså att få ställa frågor i radio till Anders Borg(M) & Lars Ohly(V). Så hey people, speak out! För nu kan ni passa på att ställa frågor som jag sedan kan fråga poliktikerna. Jag för er talan så det är bara att kommentera så kanske jag får möjlighet att ställa just din fråga.


Men det här gillar vi lika mycket som varmkorv & förresten så är min hals bättre så det är dags för träning idag.
Kram

Hate to fucking shower!

Är jag den enda individen i världen som fullkomligt hatar att duscha? Tycker det är slöseri med tid & dylikt..
Jag måste verkligen pusha mig själv till att ställa mig i den där jävla duschen & köra?! Främst är det håret eftersom det tar TWO FUCKING HOURS MAN!! att få det torrt.

Idag var första gången på cirkus en vecka jag duschade håret. Opps.. Just telling you: I LOVE TORRSHAMPO.
Det var verkligen jöbbigt så nu tycker jag att jag förtjänar en god natts sömn. Håller ni inte med? Nej. Nej, ni kanske tycker att jag är en jävla tönt som snackar sin gojja om I-landsproblem & bara vill att jag aldrig publicerat det här inlägget???!!!!

MEN
Guess what. Det är uppe & du läser det & det är jag. Alma Axén(har förövrigt namnsdag idag) hatar att duscha& blablabla människor i Afrika skulle typ dö för en dusch. AA. Det stack lite i bröstet på mig också.

Nu ska jag fan sova. Hejs!


VILL HA GODIS




Skräckslagen

Hej och hallå där! Sitter här och har pluggat lite men just nu funderar jag mycket över vad jag ska välja till gymnasiet. Har verkligen ingen aning och det börjar gno lite oro i magen.

Vill ju bara gå där jag trivs & med något intressant? Är det för mycket begärt.

Tar ett sabbats år & åker till USA åh lever livet. Nej. Men ska fundera vidare med något varmt för min hals för det är inte bra alltså plus att jag fick gå ifrån lektionen för att hosta slem. Fräscht.



åhhh vad jag vill ha sommar, värme, ett gymnasieval som är perfekt, en rar hals
och varmkorv!! Hungrig!


AA MEN LÄCKERT - typ






Tshirt + tights H&M cardigan bikbok shorts avklippta gina
smycken bl.a. glitter skor kalleP

Var bara tvungen att ta den sista bilden eftersom jag garvar ner mig åt den. Förlåt mig mina läsare men jag har klippt bort en del utav bilden men annars ser man hur "I'm giving the evillook" till en av Agnes leksaker. Det är egentligen inte roligt bara det att jag har dålig humor. Så lite update om livet då: Min hals gör fortfarande ont så ska inte träna idag heller. Ogillas.





TIPS

För er som inte vet så kommer bloggaren Blondinbella besöka Motala på torsdag. Hennes kollektion Classified kommer att säljas i butiken Elins moster som ligger på Kungsgatan 6 om jag inte minns fel. Själv kommer jag inte kunna att åka dit eftersom jag har träningstid då. Skulle dock vilja det men jag hoppas att ni som åker kommer ha det roligt! :)



TODAY




Kofta gåva linne & ring H&M halsband glitter jeans cheap monday armband diddi


Tja bara! Halsen min är fasiken sämre idag vilket gör att man blir lite nedstämd men försöker hålla humöret upp ändå. Ingen försovning idag iallafall vilket var tur! Ska därför bara ta det lugnt idag, försöka kläma in lite pluggande och kanske går ner till träningen och stötta mina tjejer.

Hur mår ni?

Kram

LATELY


                                                                              

                                                                                    
                                             


Halsen känns inte så mycket bättre så ska snart lägga mig. Imorgon är som tur är en slappdag med sovmorgon!
Kram på er.


Inge vidare, vaaaa

Hej min kära läsare! Mår inget vidare idag, började dagen med att försova mig också.. Antar att dagen inte kan börja sämre. Gick hem en timme senare från skolan idag också. Kändes som jag skulle krevera, började kallsvettas och mådde illa. Men nu är det mycket bättre, bara halsen & förkylning.

Tänkte ge mig ut på en promenad nu för att få lite frisk luft.

Kram


Först ba, NAEJ, sen ba: JA

BAjs baJS att det är så mörkt ute på kvällarna nu. Jag vilja gå ut och bara gå. Nu får jag sitta här inne och dunkar musik istället för mina mardrömmar om mörkret är för starka. Annars då? Min mage är proppfull samt är jag spyfärdig. Eaten too fucking much. Hur gött? Soft. Min mormor tycker att jag ska köpa en päls. Fuskpälsjacka för att jag jämt fryser. I'm not cold right now (sitter med dubbla byxor & två långärmade tröjor) Kanske var en idé fina mormor. Tänker på det.

MEN

Kan man tänka sig att fina Emma vill gå ut och gå nu, just nu när jag sitter här och skriver. Fan vad fejnt. Går alltså ut och rör på mig strax sedan blir det en fucking movie. Skiter i att plugga? AA ha!


GILLAR LÄGET ALLTSÅ


GODIS ABSTINENS

Min mamma tror att jag har låg sockerhalt, that's why I have aggressions problem.

Kanske man ska börja äta godis igen för att få lite frid i huset? NAEJ
Kanske man ska börja äta godis igen för att få ha kvar sin pojkvän? NAEJ He stays
Kanske man ska börja äta godis igen och få hull? ja... NAEJ

Jag börjar med Oboy & ett ständigt glassätande. Hope it will be better.
FÖRLÅT MAMMA FÖRLÅT ALFRED. Så. Schysst jag var!


Det, Den, Hon, Han lever inom mig.


Söndagen den 5

Gårdagen var otroligt mysig tillsammans med Alfred. Blev att äta pizza tillsammans med familjen och Annelie & Oscar(är familjen också kan man säga!hihi) För att ni inte ska tro att jag har blivit helt crazy så ska jag självklart titta på fotboll idag med.. Haha. Förlåt mig, jag vet att det enda jag gör är att spela fotboll & titta på fotboll men det är superkul verkligen. Stort intresse för mig. Här är iallafall några bilder ifrån igår:



Agnes & hennes barn. Hihi

'
Blev långklänning igår ändå. Tack till diskmedel alltså. Dubbeljacka också för
att det var så kallt!

Strax hämtar Emma upp mig och vidare till Motala. Kram på er


Ojdå. KLANT

Hur fail är man om man tar på sig långklänning äter biff, potatis och sås. Spiller brunsås över klänningen.
Vad fan ska jag ha på mig nu då?

Fuck.

Förövrigt vill jag säga att Ben&Jerry glass är otroligt gott(skrev först gått) men ändå inte min favorit. Jag vill också nämna att jag har en fucking träningsvärk i magen. What the fuck have I done?

Känner mig som Briget Jones vän, you know. Hon som säger fuck hela tiden. Wanna be her.

Nu ska jag leta rätt på något annat att ha på mig & städa rummet så mammasen min slutar tjura.


Fuck piss Fucking pöss

LÅNGKLÄNNING

Gårdagen tillsammans med Emma var urmysig. Vi passade även på att powerwalka lite under morgonen & jag avslutade med lite glass! Ge & ta alltså. Dagens planer är att titta på fotboll för att sedan vara med min fina pojkvän. Fotboll i långklänning kanske inte är någon hit men jag gillar det.




Stickad kort tröja gina långklänning H&M Halsband JC smycken jetset & H&M Skärp Lindex

Ser ut som jag ska gråta på sista bilden men jag är glad! Hoppas ni mår bra.
Puss&Kram


Update dårå

Förlåt mina fina läsare för en urkass bloggdag. Tiden efter skolan har jag varit med Emma helt enkelt, vi har lagat mat, bakat cheesecake, varit på bio, hyrtfilm på hemmakväll & köpt ben&jerrys(premiär för mig). Nu passar vi på att uppdatera lite också så ni vet att vi lever. Snart är det dags att hoppa ner i mysdräkten men först ska vi väl bjuda på en dagens ifall tekniken är med oss som min lärare PerS*r brukar säga.

AND.... the teknik var med oss! Jippi.




Förjävla dålig bild kvalité. Sorry mates men bättre än inget. Right?
Jag har iallafall på mig följande: stickad tröja gina linne svea tights H&M
smycken gina & h&m samt converse.

MEN NU SKA JAG ROCKA ON!


Som Emma säger / PEACE OUT

TO MY SWEETHEART

MIN POJKVÄN ALFRED KARLSSON ÄR SNYGG LÄCKER FIERCE SÖT OMTÄNKSAM HJÄLPSAM MED MATEMATIK SMART SMARTARE ÄN MIG SNYGG MAGE FINA TÄNDER GILLAJHÅJET ROLIG HAR ETT FINT HALSBAND ÄLSKARATTHANHARALLAHARRYPOTTERBÖCKER plus ATTHANÄLSKARATTTITTAPÅHARRYPOTTERMEDMIG.


Är seriöst seriös. Han är fin. 

SERIÖST KLAG

Har tränat. Älskar att träna, på riktigt! Annars då? Har haft en allmän "badday" så att säga. Sagt dumma saker i skolan, slarvat, har varit skitkass på att stava, skjutit fotbollen rakt åt skogen, snubblat över bollen. Rabbel. MEN då ska jag räkna upp alla bra saker idag då: inte ätit glass, kakor & diverse, varit hjälpsam, inte varit jätteful. AA men typ.

Jag är ful nu. Kännes som något hällt över en flaska olja över än & det aldrig går bort. Som att pattarna hänger vid knäna och röven är asbig som fyrahundra böcker på rad. Men annars då? Skriver skit på bloggen också. Men nu då, ANNARS DÅ!? Imorgon blir det tjejmys tillsammans med Emma vilket är välbehövligt.

Nu ska jag sluta klaga på mig själv & min faildag. Imorgon är det fredag. Lifet owns!

Har förresten funderat över det här med devote och fått en small amounts of kommentarer. Ni kan bättre sweets.
Jag stannar och kör blogg.se. Förresten så tror jag inte att det är en jävel som bryr sig men tack för att ni lägger er i mina dumma funderingar. Kram DÅ.


Apsnyggt

DAGENS









Söt liten "jacka" & byxdress från devote, H&M. Skärp Lindex
Skor Kalle.P sko Sjal Åhléns klocka jetset örhängen JC

Körde på barbent en sista dag. Var urskönt. Har precis ätit lite mellanmål & snart är det dags för träning.
Gillade ni hur jag klädde mig idag? :)

KRAM


17 news

Jag är beroende av försvarets hudsalva
Jag är en skolnörd, tiep
Jag har storlek 27/26 i jeans
Älskar twilight
Pratar bebisspråk typ jämt & garvar åt det, gjort sen sexan och nu går jag i nian. HAHA
Mitt rum är jämt stökig för jag städar nästan aldrig
Musik & bild är mina sämsta ämnen. Om jag ska vara ärlig så skrämmer vår musiklärare skiten ur mig
Jag äter p-piller
När jag är för mig själv så pratar jag engelska dialoger med mig själv
Idag filmade jag in på mobilen när jag sjöng
Jag har en dagbok, rosa, lurvig, nallepuh som
jag fortfarande skriver i ibland
Jag har typ läst alla böcker i mediateket - Merit!
Har inte ätit godis på en måndag IDAG
När Gustav(musiklärare) frågade vilken sorts musik man lyssnade på ville jag säga Miley Cyrus. Gjorde't inte. Robyn lät coolare.
När jag handlade på kort för första gången köpte jag en banan för 3kronor
Jag har mailat med Adam Alsing
Mina lärare läste min blogg & upptäckte att jag visst bloggade på mattelektionen. Vem failade mest? Att sitta och läsa sin elevs blogg eller att jag bloggade på lektion. MEN JAG ACCAR ALLA LÄSARE
Jag ogillar sverigedemokraterna starkt. Accepterar alla sorters människor om de är normala i skallen!


Nu ska jag sova fina ni. PUSS DÅ


H&M COLLAGE


Funderingar & "snygga" outfitsbilder

Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska blogga för devote istället så kan tänkte att jag skulle låta er bestämma. Jag vet att det inte är så många som kommenterar men ni kan väl iallafall skriva något trots att ni inte bryr er så väldans. Ska jag blogga för devote eller fortsätta med blogg.se ?

Nu kommer iallafall dagens outfit, blev superdåliga bilder men jag hoppas ni uppskattar det lite ändå!



Jacka åhléns halsduk gina tricot hoody stadium thigts bikbok och converse till det.
Slappt och urskönt.


Stekkorv - kokt?

Hej och hallå där alla fina! Slutade skolan tidigt idag så nu är jag hemma. Förkylningen går inte åt rätt håll om man säger så, hoppas det inte blir värre iallafall. Just nu håller jag på att koka hotdogs?! Whatafuck!? Tänker ni men det är faktiskt gott. Det var Alfred & hans familj som lärde mig det att koka, stekkorv.
Ett tips till er som inte vill hålla på att steka i flottigt margarin.

Idag skulle det blivit fotbollsmatch för min del men det blev ändrade planer. Matchen var inställd så istället ska jag bara ta det lugnt, kanske blir det en rask promenad senare under dagen. Skulle vara skönt!


Jag gillar korv - haha!


Och mjölk såklart!

Nu ska jag läsa en bra engelskbok, Vampire Diaries.


RSS 2.0