BLOGGARN

Ont i huvudet. Har inte ätit socker på två dagar. SKÄMT. Inte det första dock eller det andra men det är nog inte anledningen.

Har varit med mina kåmpisar idag och vi har leckt! Snart ska jag ner till IP och träna skiten ur mig. Fackar ur på mig ljumske om man säger så då. I hatar it! Ska läsa veckorevyn innan. Gillar't äj.




På fredag drar jag och alla vanliga till Göteborg och gör staden osäker. Fatta åka atmosfear. Längtar.

BIG DREAM















Gynning, kära Gynning, finns inte ord. Kär & förkrossad på samma gång. Varför skulle du skapa så himmelsk konst och samtidigt förråda mig. Jävla 20 000.

LIKE IT

Gillar mitt påsklov. Gillar vädret. Gillar människor. Dessutom ska jag ha en förjävla bra helg. Imorgon ska jag till lill Johanna( har jag drömt om det eller bestämde jag med någon om att kalla Johanna L för lill Johanna så man inte skulle förväxla henne med Johanna K ?????) Förmodligen drömt.

IAF

Ska dit med lite tjejer och fira hennes födelsedag, i tisdags fyllde hon. Grattis! På söndag ska jag till Emmsan och umgås med lite andra underbarisar och förhoppningsvis lite god mat, Final i halv åtta... OOOJJJOJJJJ
Imorgon ska jag och farsan köpa Iphone också. NIIICEE.
Ha det förjäkla härligt.

Är vi på igen?

Tänkte börja skriva igen. Kanske lite ytligt men också ibland orubbliga och helt oförstående texter som är till för mig. Vill ha minnen någonstans så jag kan ta en titt tillbaka ibland.
Början av april för mig var jobbig. Fylld med ångest, tankar, smärta. Gömde mig någonstans i ett skal och isolerades.
Nu, 20 April känns livet lite lättare. Har haft bra dagar på lovet med vänner och Alfred. Denna dag har varit lite upp och ner men förhoppningsvis är det toppen imorgon. Ångest eller ej??? Hmmmmmmm.
Den här tjejen. Min högra hand. Gör att min värld går ihop.

arg

Har inte haft någon bra dag.
Imorgon ska jag umgås med världens bästa. Testar Lyddes glass & bara är. Need that.

Så jävla trött på att vara omringad av själviska jävla människor som bara kan prata om sig, sitt, sina & aldrig lyssna. Kanske skulle vara skönt att vakna upp någon dag och känna sig glad för att man gjort något för en annan människa, behöver inte vara en jävla parisresa, att ställa en fråga och bry sig. Är det så svårt? Vakna för fan.


Tack för idag

Favorit

Hur mycket kan man älskar Melissa horn? Orubbligt mycket. Fan.'

Långa nätter
Sen en tid tillbaka

Hur mycket kan man hata skolarbeten, just nu.. hm. Ganska mycket. bad fan here

Har någon konstig energi inom mig men orkar ändå bara lyfta fingrarna. Vill bara slänga ut håret över axlarna, låta tungan forma gapiga ord och springa runt bordet, runt jorden som en galning! Vill känna nyplockade jordgubbar sötma, regndroppar på min hy en varm sommarkväll och att en lycklig, salig helt ren känsla som bara omfamnar mitt hjärta.

Istället sitter jag här svettig, ful och ofräsch med en härlig blandning av illamående och ångest i magen. Testar och äta, vadå? glass. Spelar Melissa som vanligt. Känner mig lite seg men tror att jag ska ta en dusch och skölja av mig dåliga minnen. Skita i skolan och ALLT. Gå till Emma ikväll och umgås med fina vänner. Hoppas det går.


1 april

Åh. Tänkte att jag mådde bra när jag vaknade. Har sovit 12 timmar i rad fast jag sov en hel del igår. Sjukt?

Min pappa hade skrivit en lapp, det är rätt normalt för vi brukar jämnt skriva sötislappar i vår familj. Iallafall så stod det att pappa hade köpt en tårta till mig, lägg märke till att jag nyss vaknat, går direkt och kollar kylskåpet för jag tänkte "ameeeh är han skön eller" Där var ytterligare en lapp,

:APRIL APRIL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL, HIHI


Man ba. Jag suger. Vem skulle köpa en tårta till en människa som är magsjuk?
I vilket fall som helst så mår jag illa av rörelse och speciellt datortid. Fasiken. Så lägger mig igen nu. Fast jag kommer bli bra idag. Hatar att vara sjuk!

RSS 2.0