kul



håller handen i fickan förfan.




Lite bilder från gårdagen som rent ut sagt var väldigt lyckad! Hade FUN trots en trasig hals och tunga lungor! Ett litet minus att jag missade en fin kväll med klasstjejerna, men det är sådant som man får ta igen.

Idag är sängen min bästa vän. Imorgon är en ny dag kära vänner och UNTzUNTz. LOV

OJOJOJ

Det är lov. Snart. Det känns som jag på något sätt påbörjat resan till ett bekymmerlöst liv. Fint. Mycket fezt, mycket girls, mycket fint. Skulle kunna lägga upp bilder som skriker drägg, fjortis, GLÄDJE. Gör inte det.





Ska snart bort till min E. Johanna kommer sen. Kör vi all in???? nae men typ

x2Det är kärlek när..

Mamma kommer hem med en kasse full med olika slags mediciner

Mamma, again, köper upp hela världens sockersortiment bara för att

Agneta säger att jag har fint hår

Mina fina vänner undrar hur jag mår

Annelie ringer och vågar konfrontera och tycka

Carina säger att man är bra fast man suger



<3

SKIT OCH MUSIK

Måste nog sluta skriva triggande texter, driva med människor som inte förstår. Vill egentligen skriva en hel hög med ord som bara beskriver och förklarar hur jag känner, mitt inre kaos. Det kan jag inte göra. Istället lägger jag upp en ful bild på en fet tjej som fejkar ett fejkleende med ett fejkat jävla fucking yttre, and here we go again.


Idioten bjuder också på lite musik.
fuck off, please

lite liv ändå












herrå

inget liv

Jag slutar inte hosta. Rökhosta som verkligen känns. Jag är hemma en lördag och jag har bett J att påminna mig om att aldrig vara det mer. Man mår ännu sämre då. Nu var jag taskig. Min familj är fin. Ser på TV. Ser aldrig på TV längre.

Har haft en fin vecka. Firat Lydia. Skrattat. Blivit nöjd med ett C & två A. Fnissat. Ridit på en häst!!!! Tränat. Skämts. Öppethus. OJOJ och än är inte veckan över. Imorgon ska bli en bra dag.




Då var det sommar. Nu är det höst. Har massa bilder som jag ska lägga upp någon gång.

Hittade motivationen att må bättre

Var hos Fanny igår med J. Emma alltså för de idioter som inte fattat det. Nää, inte idioter. Vi åt goda kakor, drack varmt kaffe i en såndär varm miljö och bara pratade om trams, allmänt fuffens, och viktigt tjöt. Det var förträffligt och jag !!kunde somna direkt!! derö.

Annars är livet som vanligt. Jag sitter tidigt en lördagmorgon och gör något viktigt. Min syster spelar "Jag hatar AIK" på högst volym och sjunger med i en precis lika hög stämma. GOSIG TJEJ.


Ikväll ska jag leva livet lite tillsammans med nya människor. Det är dock något vi gillar.




ALLT ANNAT ÄN

Prisa J att hon kommer och drar upp mig från mitt eget elände! Tvingar mig att ta en dusch och att leva. Alice & Fanny kommer också. Mina fina vänner som står ut med mig. GÖTT. Känner ett sjukt behov av att höra andra älta om deras liv så jag slipper höra mina egna tankar. Tack för att det finns människor som kan prata. 


I helgen kan vi väl ses om jag lovar att vara lättsam och bra? finis

NÖJD OCH SÅ

Vill bara säga att jag precis blev klar med en äcklig samhällskunskapstenta. Den slutade på 6000 ord och jag är så jävla nöjd! Detta firas med god mat och konsert ikväll tillsammans med J.



Lycklig.

Vad ont det gör ibland

Vilka vändningar livet tar ibland. Vila i fred

Det är kärlek när

- Pappsen kör en omväg bara för att jag ska slippa gå 200 meter i regn

- Emma berättar att hon aldrig träffat någon mer psyk än vad jag är

- Man inser att det finns människor som är något mer beroende av Cimon än en själv

- Att Cimon känner mig bättre än vad jag själv gör

- Man hör ord som omtänksam och du i samma mening

- Man vaknar till sådär och tror att det är knappa minuten kvar tills man måste dra sig upp ur sängen och sen så är klockan bara 11 <3


Ironi eller inte ironi. Det är en smaksak.



NU KÄNNS DET

Har haft en fin helg på så många sätt. Perfekt kan man säga.

Hade en fin kväll med 4 nyfunna vänner. Vi passar, som ett pussel där bitarna alltid faller på plats. Du kan vrida och vända, flytta och röra om. Det kvittar för på något sätt formas alltid en enhet. Jag blir alldeles sådär varm och mitt hjärta präglas av någon slags fullständighet och vänskap


På lördagen hade vi avslutning med laget på Boda borg. Min grupp vann, triumf. Skrattade lite tillsammans med släkten och flamsade med E & S på kvällen. Somnade gott.


Har skrivit på morgonen. Pratat sanna ord med mor & moster. Diskuterat med J. Snart ska jag smälla i mig en fet pizza utan samhetskval.

Mår bra.




Strunt blandat med sanning

Jag har en sjukt kaffesug på kvällarna. Hela min kropp suktar efter smaken, efter aromen. Kaffe <3


Annars skriver jag lite samhällskunskap och känner mig näst intill ångestfri vilket är en otroligt befrielse? Nästan så jag blir lyrisk. Nä, nu ska vi inte överdriva.




Emma. Emma är en människa jag ser upp till. Inuti hennes huvud finns tankar värda att minnas. Tankar som kan ge hela världen en smäll på käften. En riktigt brännande hand på kinden som skapar ett sådant obehag att känslan aldrig går att skaka av. Fast på ett fint sätt


(och värt att lägga till i detta inlägg att, kära klasskamrater som är nyblivna läsare av min blogg, ni är så välkomna, ni får här med godkännelse att läsa )

Hejs.

hokos pokus

Småler lite för mig själv sådär. Jag läser texter, välformade meningar, som beskriver allt det där som jag också känner, ser och hör. Det är fascinerande att se människor som förvandlar abstrakt till konkret, svart till vitt, sorg till glädje.

Ibland väcks ett sting av panik inom mig. Inget massivt som blommar upp till en vild orkan utan mer som smekningen utav en vindpust. Det känns som att jag sitter på ett tåg, huvudet mot den kalla rutan, blicken ostadig, di ser allt men ingenting. Det känns som hela livet svischar förbi i en vansinnig fart och du försöker med all din kraft att greppa något men händerna kan inte hållas still. Det rinner ifrån dig. Dagarna, timmarna, sekunderna.


Tiden går och inget går att få tillbaka.

RSS 2.0