Sista dagen på året

Gott nytt år


Kanske man borde börja ett sånt här inlägg såhär sista dagen på året. Själv har jag precis duschat och ja om jag ska vara ärligt, vilket jag är, så mår jag inte riktigt bra. Har på nått sätt lidit av yrsel de senaste dagarna. Det gör att jag yrar runt mer en vanligt, nej men att vilja spy hela tiden är fan inte kul. Så. Slut med klaget. Typ.

Jag fick en ny borste. En svinhårsborste som jag älskar. Känns som massage. Nu förstördes allt. Fan. Den luktar verkligen svin. En jävla svinstia!!! Mitt hår kanske luktar skit. Bokstavligt SKIT. 


Nu ska jag fixa lite. Kanske kommer upp en bild på hur jag ser ut sen.

Fyndat

Jag har varit i Linköping hela dagen och shoppat. Hittat mycket faktiskt. De flesta reorna var förjävliga men jag kan gott rekommendera Monkis rea. Halva priset på de mesta i butiken, ordning och inte bara skit. Satt som en smäck!

Kanske att jag visar upp kläderna någon dag. Finn motivation.

Min sura pojkvän som går mig på nerverna idag kommer snart hit förhoppningsvis. Hoppas att jag får honom på bättre humör. Tror jag lyckas. Hejhopp!


Nästan 2011

Året har gått för fort. Man har aldrigt riktigt kunnat stanna upp och bara känna att nu lever jag. Mitt år har varit väldigt blandat. Ofta har det varit mitt psyke som ställt till fina stunder. Det är något som jag ska jobba på nästa år. Att känna att jag är värd bra stunder. Har upplevt mycket i år. Upp och ner, Hit och dit, Sorg och glädje, Lycka och olycka. Precis som för er kanske.

Kanske inte är så personligt uttalande. Men det var nog mest för mig.


Ger mig in i detta här igen

Mina vänner vill att jag ska börja blogga igen. Ska ge det ett hjärtligt försök. Har börjat mitt lov på ett underbart sätt. Det är väl trevligt? Ni vet man ska una andra gott också. Jag har varit med Alfred, min släkt och fina vänner. Julafton var fin. Fick en kamera. Nöjd.

I måndags debutterade jag Johannas hus tillsammans med underbaringar. Vi hade det fint. Mycket fint. Idag har jag tränat. Förlåt att jag raddar upp saker. Ditt & datt, hit & dit. Fortsätter. Imorgon är det heldag i Jönköping med östgötalaget. Känner mig blandad om det. Känner mig osäker?. Äsch.

Nu ska ja fortsätta dega & bara va. Hallå där känsla. Kom tack.


Vänder ryggen till det. Man ska inte tvivla på sig själv.

VÄRME, TACK

andra dagen i kläppen har snart passerat,  solen har inte glimtat ett dugg men det har varit skönt,  pjäxorna sitter som jag i min soffa   och skidorna glider som tuusan.  fast jag har redan hunnit med en vurpa i liften.  Det har snöat hela dagen också,  och det är så fint när snön trillar ner..  kommer hem på lördag och då hoppas jag på vår.  Även om det är vinter här kan jag inte låta bli  att ändå sakna sommaren.  oh jag saknar alfred  oh linnea. oh fotboll.    hörs vettja .
Tyyyyp från 2008 kanske? Sååå brun vill jag vara NU. Sol tack!

Tycker om vintern faktiskt. Mysig. Men när termometern står på -22 grader är den fan ingen höjdare ni! Tänkte därför ringa till farfar min & fråga om jag får testa hans band! Asså typ gå/löp band! Tror ni jag får det? Hoppas. Annars ska jag inte göra någonting idag. Kanske börja plugga lite.

Äsch. Hejsvejs

RSS 2.0