Fin helg

Hej på er! Ni kanske ser mig som en förrädare nu. Fan. Den där bruden, som aldrig bloggar ordentligt, utan bara ibland. Jag är en sådan person som inte kan göra saker lite halvdant. Utan gör jag något, är det all in. Därför jag har slutat blogga kanske. Gör jag det inte på de sättet jag vill, att jag uppdaterar ofta vill säga, så känns det lite fel. Kanske finner jag motivationen igen. Snaaaaaaaaaaaaart-

Men tänkte faktiskt skriva lite nu. Dels för att jag är lugn i själen för att det är HÖSTLOV. Så otroligt skönt! Kanske kan berätta lite om min helg? AAA- visst. I fredags firade jag, Emma & Sofia, Lydia. Käkade god mat, idol, mys & snack. Så underbara människor, kan jag tala om! Igår blev det att umgås med pojkvännen min, rätt underbar är väl han då också! ÄSCH jag kan säga att jag umgåtts med fina människor hela helgen! Var ju och tränade lucia idag med. Älskar det!

Nu känns det bara som jag babblar på av saker som ni egentligen skiter i? Men det är ju rätt logiskt att min blogg ska handla om just, just de, mig!

Har la inga bilder heller. Nej. haha

men PUSS


Mysig helg - YES

Hej på er!

Äntligen fredag singnalerar hela min kropp, fruktansvärt förvånande är jag faktiskt inte helt utmattad av trötthet utan känner mig go och glá och rund! I helgen blir det mys med Emma och Agnes, min syster. Blandat med en hel del andra grejer både bra och dåligt. Men mest bra :)!

Ikväll ska jag till min fin vän Besarta tillsammans med två andra fina vänner! Blir nog Idol, tjejsnack, flöt och mys. Så det ska se ut va? Hoppas ni får en braaoo kväll ni med för det lär jag ha!




Här är vi! KRAM


Här var jag visst igen!

Hej på er. Det var länge sen sist, om man nu får säga så. Allt tar tid, all min kraft, ork, själ går åt till annat just nu. Än själva bloggen då så att säga. Verkligen skit synd att jag får släppa det här med bloggen, men ibland måste man prioritera för att få vardagen att gå ihop. Just nu måste jag nog få ta vara på mig själv när jag har en lugn stund.

Ska försöka blogga när jag har lust helt enkelt, höhö. Idag har jag haft en heldag med aktiviteter, gymnasiemässa, luciaövning & snart ska jag iväg till Alfred. Gymnasiemässan i Mjölby ledde ivilket fall till att jag är nästan säker på att jag ska välja Natur. Eller jag ska välja natur, förmodligen på Kungshöga. Kuljul eller? :)




Suddbilder. Men ändå bilder.
Nu blire käk i vilket fall sen mys med pojkvännen. Kram

Fotball all day long

Har varit iväg en hela dagen & spelat match med östgöta. Vi vann våran match med 5-1(tror ja). Lyckades även själv trycka in en jävel, känns fint, rikligt förfinat. Har därför anledning till varför jag inte bloggat.. om man nu behöver ha det(?) Sitter i vilket fall här ful som stryk men sängen bryr sig inte som tur är. My bed ställar alltid upp alltså!

Hejs.

FIN LÖRDAG

Sitter här & slår lite på gitarren. Har fått en fläng av gitarren igen. Fasiken vad kul det är att spela. Får kanske be mina familjemedlemmar lite om ursäkt ibland, men min mamma tycker ju faktiskt att det låter bra. Hihi. Ikväll kommer Johanna & Besarta hit så vi ska ha lite tjejmys. Ska bli riktigt myyys.






Hoppas ni får en toppen lördag. Kram


SI SÅ DÄR

Gick hem från skolan idag, mådde illa, kallsvettades, frös.. you name it. Sov i två timmar & sedan har mamma tvingat i mig lite mat. Att inte äta någon fruktost & köra ett fyspass på morgonen är inte bra kombination. Mår bättre nu, känner mig dock fortfarande lite utslagen. Ska på östgöta träning ikväll vid 18,00 igen. Hoppas att min kropp klarar av det.


Försöker hålla humöret & kroppen uppe ändå...

Kram

SVAR PÅ FRÅGESTUND

1.Vad är din favoritmat?
Svar: Måste nog säga kyckling, i alla former!



2.Vart köper du dina kläder ?
Svar: Jag har ingen speciell affär sådär men Monki & H&M är favoriter!



3. Hur länge har du varit tillsammans med Alfre?
Svar: Jag har varit tillsammans med Alfred i två år & ungefär 2 månader.



4. Kan inte du börja videoblogga?
Svar: Vet inte om jag vågar videoblogga.. kanske någon gång i framtiden.




5. Kan du ge tips på hur man klär sig snyggt och lite såna modesaker.?
Svar: Egentligen tycker jag att man borde få klä sig precis hur man vill, bara man trivs. Men jag har några tips som jag brukar tänka på, iallafall vad man inte borde ha på sig enligt mig. Inga färgstarka strumpor, t.ex rosa strumpor när man har en röd tröja, kör på neutrala! Kör inte flera färger på samma gång, typ en rosa tisha & en blå tröja & ett grönt halsband. Kan vara snyggt men försök att blanda isåfall max två färger. Ett annat tips är att ett par snygga jeans kan göra allt, satsa på det. Hoppas du fick svar!


6. Hur många läsare har du?
Svar: Minst 40 om dagen, kanske inte är så många men jag bryr mig inte så mycket :)!



7. är du nya kenza?
Svar: Vet inte om jag ska ta den frågan seriöst men svaret är nej iallafall :P



8. Läser du www.juliaellen.blogg.se? Det gör nämligen jag och det verkar som du försöker eftersträva att likna den i sättet du skriver, skriv mer personligt :)
Svar: Det händer att jag läser den bloggen ibland.. Tack för tipset!

9. Hur bra är du på fotboll, skala 1-10?
Svar: Jag är nog bättre en medel, så typ en 6:a



10. Vilken är den bästa TV-serien?
Svar: FÖRHÄXAD, älskar!!
 


11. Håller du ditt rum välstädat?
Svar: Du kan fråga min mamma om det... ärligt talat så är mitt rum ett helvete. Skit överallt & dammigt..



12.Föll du för din pojkväns personlighet eller utseende?
Svar: Utsidan ger ju insidan en chans, hehe. Eftersom Alfred & jag mest pratade via sms först antar jag att jag föll för personligheten!



13. Är du vidskeplig?
Svar: Jag är nog vidskeplig. Går fortfarande inte på A-brunnar.. hatar det!



14. Varför bloggar du?
Svar: Jag antar för att jag tycker det är så himla kul, skönt att skriva av sig ibland & dessutom blir jag glad av det!



15. Favoritgodis?
Svar: Marabou gräddnougat & ferraribilar är aldrig fel!



16. Favoritdjur?
Svar: Är djurrädd tyvärr så har lite svårt för djur men annars hundar!

17. skriv tre saker du verkligen gillar med dig själv, eller som du tycker att du är bra på.
och tvärtom :D
Svar: Jag är nog bra på att sprida glädje, bra på engelska & så är jag förjävla bra på att äta onyttigt! :)
3 saker som jag inte gillar eller är dåliga på är, att vara mig själv bland nya människor, att tro & lita på mig själv, jävligt dålig på att städa!



18. hur går dina tankar inför gymnasiet?
Svar:  Jag ser verkligen fram emot att börja på gymnastiet, samtidigt som det skrämmer mig att börja om på nytt. Jag har ingen som helst aning om vad jag vill bli i framtiden så därför finns det ingen självklar linje för mig. Funderar på natur eller samhäll-språk eller sam-sam. Svåååårt!



19. glass eller choklad?
twilight eller harry potter?
Svar: Jävlar vad svårt, älskar både choklad & glass, & twiligt åh Potter! Men måste nog säga glass & twlight.

Hoppas ni fick svar! Kram






BEGÄR

Ska snart ner & träna, och allt jag vill är att sitta/ligga framför nya Yu Gi Oh avsnitt & äta tonvis med choklad. Faaaan vad jag är chokladsugen! Kladdkaka, marabou gräddnougat, kindermaxi.. Nej nu i helvete får jag ge mig & dessutom börjar klocka dra ihop sig. Opps.. inte sen för tredje gången nu Almis Palmis!



Fridays only - bullshit :)

Kram


Foto inför Lucia

Hej på er där ute(inne)! Är hemkommen ifrån en hektisk men kort dag. Med kort så menar jag inte bara att dagen inte var så lång utan att jag även fick bli fotograferad. HÖÖÖ fick jag till det där eller? Skämt. Hur som helst så gick det faktiskt bra. För alla tjejor såklart! Bra fotograf där man fick se alla kort och så vidare. Jag såg ungefär ut såhär:




& detta jävla hår tog cirkus 1 h & 45 min att locka. Never again. Inser ju att jag lär locka håret ett flertal gånger till då vi kommer ha uppträdanade. Men det är det värt. Kommer bli så kul! MEN dagens bästa. Musikprov. Trumprovet som jag fruktat så länge. Vet ni vad? Jag lyckades att prestera ett VG.. okej VG- men ändå!!! Happygirl! Ännu en gång ett tecken på att inte stressa upp sig för saker. Men inför provet var jag faktiskt lugn, inte nervös överhuvudtaget. Ett litet steg för människan, ett stort steg för mig. Så säger man inte va? Skitsamma. Nu ska jag plugga, försöka att inte vräka i mig typ 10 piggelin & tagga inför träning.


Kram




ÅHHHHHH

Flätade mitt hår innan träningen idag. En på var sin sida om skallen min & ett lila pannband runt det. Min kusin Emma tyckte nog inte om det. Men jag ville se ut som en bönnlurp.

Sitter i mitt rum nu & känner mig lite halvt orolig i magen & ett slags moln av illamående ligger och trycker i halsen. Känner bara att pressen, kraven för prestation i det mesta, tynger ner mig en aning. Och jag vet att det bara jag själv som sätter käppen i hjulet när jag sätter så höga krav på mig. Vill alltid vara glad & positiv, få ett MVG, vara helt enkelt så bra att jag själv slutar vara lika lycklig som jag kan vara. Att ha mål är bra, men ingen människa är perfekt & det är därför omöjligt att sträva efter perfektion. Måste lära mig att sätta rimliga krav, tro på mig själv & att bli nöjd.

Tror ni det är en bra lösning? Hoppas det.


Klockan är ställd på 6.00. Ska fixa håret så det förmodligen ser ut som på bilden. Luciafoto imorgon.

Kram på er.

INVIGER MIN NYA KJOL





Hejhopp på er! Ligger här i min säng och degar, har fått i mig mitt dagliga behov av socker så det ska bli skönt som fan, om man får säga så, att träna senare ikväll! Denna tisdag har inte mycket att bjuda på, ska hugga in på spanskan. Annars då? Trumprov imorgon. Welcome IG. SKITER LA IT DÅ

Förresten! Ser att ni är superdåliga på att kommentera frågor! Om vi ändå klickar in så kan ni ju ställa någon random fråga så jag slipper förudmjuka eller skämma ut mig ännu mer. Haha!
PÖSS

FRÅGESTUND

Har fått endel respons från er angående frågestunden så vad fan VI KÖR. Med risk att verka för bloggig, så är den igång. Ställ frågor om vad ni vill så får vi se hur många frågor det blir.. Spännande.

Men våga fråga, för annars strejkar jag!! Haha, nej men typ!!!!




VILL NI HA FRÅGESTUND?

Bara för att jag har varit urusel på att blogga de senaste dagarna(veckorna kanske) tänkte jag erbjuda er något. Tänkte föreslå en frågestund? Ni får chansen & fråga ut mig om mitt liv, tips, helt enkelt vad som helst.

Kommentera om ni gillar idéen annars lägger vi ner frågestunderbjudandet.


LYCKA

Lyckan i mitt hjärta är stor just nu. Sista matchen med mina tjejer, som lag, blev en vinst mot serieledarna! Tog hem en tredjeplats, så vi är nöjda. Det känns samtidigt lite jobbigt, såklart, eftersom det är över. Vart några jävla bra år & de flesta går ju upp till damlaget så vi får ända spela tillsammans.

Nu ska familjen & kusinerna samt moster festa på lite pizza!!!! KRAM

GÅRDAGENS





Trivdes i mina nya byxor ifrån H&M. Kvällen igår var fin.
Idag är det sista matchen med laget. Sorgligt men sant. Kram

HEJ YOU

Godmorgon på er! Vad gör ni, sover? Själv ligger jag nyvaken i sängen & passar på att dra till med ett inlägg. Göddigt eller? Kan tänkas. Gårdagen spenderades i Norrköping, träning med östgöta. Svårt & säga om det gick bra eller dåligt. Ärligt talat var jag bara glad över att jag inte somnade mitt på planen.

Under eftermiddagen idag blir det att ha lite avslutning med SIK, får väl se hur det blir. Hoppas på lycka. Right!
Om ni har tur så slänger jag in en outfit bild för dagen.


RSS 2.0