NI ÄR BÄST

Spelat fotboll. Vann. Älskar mitt lag. Verkligen. Blir sådär varm i hjärtat av dom, fina tjejer & en boll. Sådär som när man känner solens strålar smeka huden efter flera dagars regn, sådär som när värmen från en underbar brasa i vintermörkret övertar, sådär som när tiden tickar och man förstår att det redan är helg, sådär som den där första godisbiten på fredagen. Ett fullständigt extas av lycka.
AAAAA

Morgondagens mål. Japp det har man.

Klara av min matplan(har sådär ont i maggen & måste planera intagen litte)
Öka bekantskapskretsen i klassen
Våga, ge & inspirera.



Allt för mig. Herrå


Du vet att du kan förändra hela världen va? AA. Bra, ville bara kolla.

MAGGIO

Älskling, nu skall vi äntligen mötas.


Johanna, jag & Veronica ska ha en såndär oövervinnerlig kväll.


Jepp


B&J är la gott


HEJ

Aj men då är en velig maja igång igen. Jag kör på bloggen nu. Vill ju komma ihåg min gymnasietid. Har haft en bra helg. Grillkväll i fredags med klassen & 3:orna. Det var ju kul! Hoppsan! Lördagen spenderades tillsammans med världens bästa Emma och vi fnittrade som småflickor & gjorde allmänt larviga saker. SÅ kan det va!

Idag blir det lite workout & häng med laget sedan ladda för ytterligare en vecka med klassen och den obligatoriska nollningen. Hört att det är snygga tischor som gäller denna vecka.


var bara tvungen att lägga in en på musche emma :D


DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG

&

annars äre såhär idag:


Snygga påskkärringar







HOHO. Imorgon är det faktiskt normala kläder<3 Annars lutar det mot helg och det är ju alltid trevligt! Vi ska ha någon grillkväll imoorn & på lördag blir det emmahäng. Tjosan i trosan!

Man har alltid ett val

Är sådär fundersam idag och har så mycket tankar i huvudet att inte ens etttusen blad skulle räcka för att göra min hjärna klar & sådär skönt tanklös. Får skriva några få ord här i stället, lite osammanhängande och konstiga, har ju inte lust att blotta mig totalt. För det kan ju bli rätt otäckt.


Har i vilket fall funderat mycket på hur jag är som människa & hur jag uppfattas bland andra. Men framförallt hur jag vill vara. Jag vill vara en genuint genomtrevlig människa, fullkomligt ärlig & fullständigt och helt makalöst mig själv. oo det leder ju till - Vem fan är jag?



Har man något svar på det? Nja, kanske inte men från och med nu ska jag sträva efter att vara den jag vill vara. Och jag är ju redan ganska trevlig & ärlig men jag vill ju vara helt komplett och ?klockren? så jag har en del att jobba på.

& där

BAM


Slutade ältandet & jag inser ju också att mina analyser ibland blir lite överdriva så ska inte låta hjärnan spínna vidare med tankar som driver mig lite till vansinne utan självklart också bara va. Kan ju vara kul att prova på! Kändes ju som jag lämnade ut en hel del Alma där men jag vill ju komma ihåg hur jag tänkte just den 24 augusti 2011.

Imorgon ska vi förresten vara påskkärringar. KUL! och det, mina damer & herrar, var det enda ironiska i detta inlägg.

Godnatt


Nollning

Imorgon har jag kläder ut&in & bak&fram. SNYGGT. Tycker dock att vi kommer rätt så lindrigt undan. Ryktas om vinterkläder & liknande från andra håll.

Känns bra ändå & jag inser faktiskt sakta men säkert att min blogg sjunker i intressehögen men det känns som att hjärnan är full med annat och sen när skolan kommer igång mer så kommer jag ju ha fullt upp. Hur kommer detta att bli??? HOPPSAN


OJOJ. För er som inte vet så går jag Natur på Kungshöga, NA11. Simple as that.



Kär igen. Denna gång är det kletig och underbart jordgubbigt

first day - YES

Emma tjatar och jag bryr mig tillräckligt mycket för att skriva. Självklart. Är som hennes personliga whore. AND I'M FUCKING LÖVAR IT.

Första dagen på gymnasiet idag rå & hon har rätt. Emma alltså. OFC, talar alltid om henne. Jag kanske vill minnas hur jag kände. Var inte alls sådär nervös och så & det sitter ju fint. Klassen verkar bra. Mentorerna också.


Återkommer imorn om mer detaljer om varenda person och ALLT. not.


Fan vad jag är oseriös. Även denna gång äre en viss dam som bara triggar igång mig. HELVETE


äckel

YESTERDAY

Svängde förbi bosses


September var grym!

Äckelkebaben<3




Jaharhö. Då var detta lov slut och det avslutades mycket fint. En vinst på det också! Fin fotboll & fina brudar, bäst. Köpte pizza, B&J samt godis ikväll nu för jag skulle fullkomligt hetsäta socker & fett inför min kommande 4 veckors "rensning" HÖÖÖÖ. Pizzan & godiset är avklarat och jag går nog och spyr nu. Skola imorn. Jaharö. Återkommer med en kommentar om dagen efter imorn.


HerrÅ

MYS

Vi var i Linköping en sväng som sagt förut. Mer om det imorgon. Nu ska vi glo på en mycket bra film. YEAJ
HERRÅ

SISTA RYCKET

Drar till Johanni en sväng sedan gör vi linköpet osäkert.


Idag känns regnet riktigt blött

Tar inte ett steg utanför dörren idag. Visserligen har jag inte något större hat mot detta väder som vi tvingas möta idag men just idag väljer vi den enkla vägen. Tyvärr missar jag ju en bra kväll i linköpet med talangfulla människor men just idag är jag förståndig. Regn i timmar=sjuk=JÄVLAJÄVELPISS.


Har en myskväll med mina mysisar och bara myser framför en mysigskräckis. Fyyy vad fasansfullt mysigt.







Snygga.

-

Orkar inte blogga.

:)











1000

FAN, SCHEMA, JÄVEL

Känner att jag vill dö lite nu. Om man fyller i klass istället för elev så kommer "det riktiga schemat upp" vilket inte direkt gjorde min dag. 5 & en halv timmes matte i veckan. Jag gillar inte ens matte? Haha. 4 & en halv timmes kemi i veckan också. Har 3 timmars kemi på en dag?????? Det gillar jag ju iåförsig.



Slutar 16.00 två dagar.


Trots detta så att säga nederlag så känner jag mig ändå ganska glad. Vill ju ha en utmaning. Utmaningar. Sträva och uppnå mål. Det triggar lite inom mig & känslan att vilja, kämpa, streta sig till sina mål bara bubblar av välmående i mina ådror & ja, ja tackar och tar emot! Dessa känslor är väl underbara. Johorå.



Värst va seriös man blev. Är egentligen ganska rolig. Nu ska jag sova & ställa klockan för jag har ju så mycket att göra, t.ex. blinka, gå från sängen till köket, prata, titta och framförallt det här med att titta. Helst på något rektangulärt som gärna visar bild och utsändrar ljud.

Fan vad tönt ja är

AEJ men herrå rå

HUR HÄNDE DETTA?

När någon säger band. När någon säger samma sorgsna melodi i 5 minuter. När någon säger Kent. Har jag grinat illa, höjt på ögonbrynen, ruskat på huvudet och slitit hårtussar från skallen och undrat likt ett frågetecken varför denna musik, på något sätt tilltalat, inspirerat, givit, berört och påverkat individer. HUR?!?

På något sätt har jag nu blivit denna rubbade människa och jag förstår nu att det är texterna som gör folk lyriska, vilda och galna över detta band. Texterna helt fullständigt självklara och ännu en gång är jag lite förälskad.


Fullkomligt avgudar Utan dina andetag - Lyssna och älska gott folk!

2 kärlekar






Åt lunch. Åkte till Motala och spenderade en Teliatimme och släkten fick en ny iphoneägare. Min fina moster gav mig även denna fina lilla väska som jag blev lite kär i. Köpte en VISP också!! Inte på telia men den gör mitt lilla liv just nu. Lattehäng, Lattevärmare, Lattemys, Latte. Har gått ett par varv i IP och NU sitter jag här i min fåtölj och är toltalt jättekall. Imorgon äre match.

Min sommar - del 3





Glassmys med bästa sedan kekade vi sallad och bara VAR.


Spelade minigolf med sis & daddy. Kom tvåaa!! WOWOWOO



Fruktsallad och mys med mina tre, again. Väldigt bra kväll.




Skänninge marknad kom och gick. Hade två bra dagar!! Gick med S & E en sväng på onsdagen. En sväng med Johanni. Och hade en asgarvande kväll på tivolit med ett gäng bra människor. Började torsdagen med att dra en runda tillsammans med Vicis & Emms. Avslutade kvällen med mina 3 och ALLA. höhö


Bodde hos denna brud över en helg och hade SJUKT roligt!!



Har inte så många bilder från den helgen men har en lista över alla goodies i arkivet så det får duga!! Vare bästa helgen elle? Kanske. Hade ju träningsdag på lördagen också. Värt att nämna.


Åkte lite longboard en kväll merråå!!


Fikade med gänget & fyndade på loppis!!

Fyndade bland annat denna blåa sköningen på loppis!!


Myste en dag med Emmsan i linköping!! Hängde med Johanni på kvällen med!!



Hade en väääldigt mysig kväll med E&S.

& då vare typ nutid rå. Haft en UNDERBAR sommar fuktiskt. Sånt som inte nämns är ju att jag har tränat väldigt mycket också, många intervaller med mina 3. Haft tråkigt, SÅKLART.


Sommar är ju faktiskt inte slut. "Festival" i linköping i helgen, rixfm bland annat, dit ska man jue! Men dessa inlägg får faktiskt avrunda sommaren 2011. Tack alla ni som gjort den här sommaren. KRAM

FJORTISEN



Är bjuden på lunch på karusellgränd och sedan motalahäng. Trevligt kan man tycka! Jag tycker det. Hade gjort upp lite planer på vad jag skulle göra idag. Lyckades med en sak. BLOGGA. YES. Dammsugit också<33 duktig

SÅ FÅR MAN DET MAN VILL

Ligger här i min säng och mina tankar ligger i sommar 2012. Haft en väldigt bra sommar i år och Min sommar - del 3 kommer imorgon. MEN

Drömmer lite om festivaler. Emmabodafestivalen, Peace&love, dog lite när jag såg att Melissa spelar där. Hur fett vore det inte. Annars går drömmarna i värmens tecken. Klart att vi pratar om en resa här vaa!!

Problemet är väl att man får råna en bank också. Måste väl skaffa ett jobb dårå vaa!!! Kan ju lika gärna dra målen för hösten nu när jag redan avslutat sommaren fast det fortfarande är lov. Skitsamma. Det är kallt.

Mål - hösten 2011

- Skaffa ett jobb
- Satsa på skolan
- Sluta äta socker
- Vara fri, öppen & villig. HAHA. det där lät fel. Men jag menar mer att man ska vara vågad och god?? aa


och där tog det typ stopp. Uppdaterar listan mer när jag kan tänka klart. Imorgon ska jag iallafall äta frukost. YES. Fan vilken rolig dag!!! Frukost. Jävlar vad fett. Nej men ska IALLAFALL till Motala.

Bilder måste man ha också. Annars är man tydligen sämst.

Vill man ju inte vara


Kom på ett nytt "mål". Laga den här jackan. Jag är sämst.

HERRÅ

Min sommar - del 2

Var var vi, jo just det. 7 juli, allsång på sjölin men nu nu drar vi raskt vidare.



Emma fyllde 20 år och bjöd på feeest. Det var riktigt KUL. Minus bakluckan som gick sönder.

Spenderade några soliga dagar i stugan samt filmkväll hos Davidzon!



Söderköping med släkten, GLASS. Blev en kväll framför VM där jaa!!


Tränade och myste med mina tre!! OCH här klipps det hår och!! Värt att nämna, asgarvet då sofie dammsuger i 10 minuter efter på samma yta då det inte ens kom ngt hår på golvet!! Sov hos Emms också. BÄST

Varamon"festen" med Johanni & Lydia. Lååång promenad dit och sedan hamnade vi i ett litet minihouse!! kul ändå

Vi badade en sväng dagen efter vilket var nice

Här vare visst filmkväll hos mig med jaaa, Baksmällan 2. SPIKAT


Var och såg HP med ett gäng godingar, fettade oss på allstar & avslutade med glassmys hos Swartz



Var på fest i mjölet och har ett antal bilder som inte är bloggmatrial. SORRY




Hade mysutflykt med mormor & Eva. Kakbuffén i Vadstena samt loppishäng!!



Ännu en gång häng med mina 3 snygga!! hihi


Var på lager 157 med familia samt lite shopping på A6! NICE


22/7 skedde terrordådet i Norge så då sörjde man faktiskt.




Firade min födelsedag med fina släkten!!

Fyllde år och detta firades med typ mat! haha FAST den var god


Några mysdagar i stugan. Sola & bada. Läsa. Toppless bad. Picknick i vadstena. Kräftskiva och kvällsdop. Riktigt bra dagar!!

Verkar faktiskt som att det helt enkelt får bli en del 3 också. OJ!

Nästan bästa delen av sommaren. SÅ BRA

Min sommar - del 1


Första och enda tältningen i sommar tillsammans med Lusse.


Picknick med E & L. Det var kallt men mysigt!!

Resturangkäk tillsammans med familj plus en moster plus mors far&mor


Sjöng lite med Lusse :) Nationaldagen



Nians bal. En sjukt rolig kväll med underbara människor!!

Slutade nian. Sjöng på vagnen, grät, skrattade, fick betyg, GRÄT & sedan tagga fest!

Såhär snygga var vi!!


Någongång här emellan hade jag en tjejkväll hos mig och hängde en del hos Johannii!!

Hade en inte alltför trevligt midsommar. Var i kolstad som vanligt och mös. Drog till snoffs och grillade med Lydia. Sen mjölby. Sen hem. Haha.

Hade en asrolig avslutning med laget. Grillade och spelade fotbollstennis!!

Var med Johanni, vi drog till Mattis och var där med folk. Det var kul kommer jag ihåg! :)

Var hos Isabel med tjejerna och sjööng och mööös

Sjöng på ett ålderdomshem och avslutade kvällen med grill och bad på vinberga tillsammans med fina vänner! Nattpromenad också!! Här jobbade jag också. På kolonigatan.


Sallad med Emmaaa




Allsångskväll på sjölingården!!

En väldigt bra första del av sommaren!!
Andra delen kommer ikväll för snart hämtar soffan mig så ska vi umgås lite innan det är dags för fotbollsträning. HEJ

YESTERDAY




Vann matchen igår. YES. Kvällens spenderades med E & S. Vi mööös & hade det bra. OCH igår fick jag äntligen nys på mitt blivande schema plus klasskamrater. NÖJD med schemat, börjar typ kvart i tio måndagar och tisdagar och slutar kvart över två typ! HEHE

Idag är det söndagsångest fasten jag fortfarande har sommarlov. Knäppt.

FÖRSTA MATCHEN

Tjenare kungen! Sitter här lite lagom trött och kikade nyss in på Johannis blogg, (hon är faktiskt länkade i mina länkar)(haha) IALLAFALL. Hon la in en trailer, crazy stupid love, & det verkade verkligen GREAT. Den ska jag se
!


Idag ska jag se fotboll, nää, nää nu jävlas jag omedvetande. Jag ska SPELA fotboll. OJOJ. Idag möter vi LSW. Hoppas vi vinner & att vi spelar jättejättebra. Resten av kvällen är oplanerad. Sånt suger la.




Denna portfölj fyndade jag på loppis. 25 kronor. OJOJ

tror att vi e snygga elle?


>
>
>

I EN FIN STAD

Har haft en uber mysig dag tillsammans med Emmsan. Vi lunchade tillsammans med Annelie sedan har vi bara strosat på stan och hängt ett massivt antal minuter på myrorna. Bosses glass är ju ett rätt göddigt ställe med!





Jag älskar maaaajs! hihi





I love you!

Ikväll blir det lite grillning. Johanna kommer hit en sväng också! T r e v l i g t

NOLIFER

Skriver inte blogg för jag inte har något att skriva om. Jamen Alma, skriv om ditt hyperroliga liv. AAjuste du hade visst inget. Liv alltså. Är så vansinnigt trött hela dagarna men ändå är ögonen lika vidöppna som.. suttit och tänkt ut jämförelser nu i 10 min så jag tror att jag skiter i det faktiskt! IMORN RÅÅÅ

Då ska jag till stockholm tänkte ja skriva & det gjorde jag med. Det var en lögn. Men till Linköping ska jag!!! Äta, shopping, bio???? vet i fän


ful är ja också så inga bilder där inte.


JO, bjussar på moiiii. Sexig

VARDAGS TISSDAG


DUM I HUVVET

Vad knäpp jag har varit de senaste inläggen men jag orkar inte vara så ytlig. Det var väl typ det jag skulle säga. Återkommer när min hjärna blivit stabil så blire lite text och mycket bilder. Ytlig och lika motbjudande som plast.


TJARÅ

kjbuhvckyuj

Kvävs sanningen av rädslan att förlora någon?
Jag är så klipsk, borde fan skriva låtar som berör. Istället traskar jag runt i en smutsig skjorta, känner att fötternas mjuka yta dimpar ner mot det aningen kalla trägolvet. Tårar faller, skratt bryter sig loss och där, titt på fan vad spagettin klar.

ÅNGEST

Melissa gör mig alltid så fundersam. Öppnar upp mitt sinne och låter mina tankar löpa fritt och bekymmersamt lätt sväva i, utanför, under och över, överallt. Känner att jag har kraften att resa mig från graven samtidigt som minsta rörelse får mig att falla ihop. Hur kan människan vara så förutsägbar, lömsk, smutsig och vacker, geniun och len?


Jag vill vara där, här och en mil utanför Spanien. Vill vara radikal, ärlig, hård, varm, ren, oförutsägbar. Jag vill motivera, förändra, inspirera. Ge och ge och ge igen. Vara trygg och säker.



Hur jävla svårt kan de vara?




Om Melissa hade svar på allt skulle jag nog förändra hela världen. Men säg mig. Hur fan är man perfekt?

SOMMAREN FÅR INTE TA SLUT

Älskar er. Sofie också

TOPPSNOPP

Har haft en jättebra helg, tack som fan för det!! Bott hos Em hela helgen & det har la varit bäst.

Sånt som man garvar åt:

- violettsnus

- volvoragar'n

- snoffsens damp

- " ta med dig lite sallad, det behöver du", " din jävla idiot"

- "Jag tänkte göra en buffé"

- barnlåset på okänds tv

- 5årig tjej, "jag kör på'na"

- "what the fuck" jucket

- Emmas seriösa-ragg

- " Va fan tjockis, fetton behöver röra på sig"

- musikvideon

- jättemycket kaffe

- ELA-dansen


HAHA


Nu vilar man upp sig lite sedan blir det att umgås med E, L & S. IGEN. haha. Emma och jag har typ träffats varje dag i en vecka nu. Man kan la helt enkelt säga att vi trivs ihop. HÖHÖ

Denna bästa<333 tjejen har ju inga bilder förutom DESSA





Vi var ju vakna såklart. hyper.då

RANDIGT ÄR GÖTT


DO YOU WANNA ROCK


FYND


NU ÄR SOMMAREN SLUT

Har varken haft lust eller tid att blogga. Det har ju faktiskt varit skänninge marken. Jag är verkligen jättenöjd med dessa dagar. Bra människor och roliga fynd!!!




RSS 2.0